- Konu Sahibi saskibabsy
-
kızlar daha önce de bir başlıkta sevgilimin bana hediye almadığından, hiç sürpriz yapmadığından falan bahsetmiştim. gelen bazı önerileri uygulamaya çalıştım ama hiç sonuç vermedişimdi kafamda yeni sorularla kala kaldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
bu adamı seviyorum ve onunla bir gelecek düşlüyorum, acaba şu anda bu ilgisiz tavrı henüz aramızda resmileşmiş bir şey olmamasından mı kaynaklanıyo? yarın bir gün evlensek sizce değişir mi? böyle bir örnek yaşayanınız var mı?
bazı arkadaşlar kendi hikayelerini anlatmışlar, onların sevgilileri çok düşünceli ve hassas davranıyomuş mesela, ben erkeklerin geneli böyle diye düşünüyodum ama yanılıyomuşum demek ki, acaba biriyle tanışma aşamasında mı değerlendiriyorsunuz bu tür şeyleri yoksa sonradan mı eğitiyosunuz, ben acaba çok mu acele ettim bu adama hemen güvenip "erkek arkadaş" sıfatı yüklemekle?
desteğiniz için şimdiden teşekkürler
Önceki konularını bilmiyorum canım, ama kendi tecrübelerimden bahsetmem gerekirse, benimde senin dediğin gibi odun bir sevgilim oldu.
Kendisini düşünen, sadece canı istediğinde "buluşalım" diyen, ben buluşmak isteyince muhakkak bir işi çıkan ve "bu akşam falanca yere gitmem lazım" diyen biriydi...
Hiç bir incelik göstermez, ama alakadar olmaya çalıştığını işlerinin yoğun olduğunu vs. hep bir bahane uyduran birisiydi...
Sonra olanlar malum, ayrıldık...
Nişanlım ile tanıştığımız günden itibaren konuşmalarında, tavrında ve hareketlerinde nazikti.
Tam anlamıyla her zaman süpriz yapan, her şekilde beni şaşırtan biri değil tabii ki.
Ama olması gerekenden de az değil yaptıkları... Normal diyebilirim kısaca.
Fakat her defasında beni ne kadar sevdiğini, beni ne kadar düşündüğünü ve kıskandığını gayet belli eder.
Bazı erkekler herşeyi her an düşünemeyebiliyor veya sana olan ilgisini gösteremeyebiliyor.
Benim nişanlım naziktir hoştur ama süpriz yapmakta biraz kıttır. Zamanla sen onu yönlendirerek, kendin ona karşı birşeyler yaparak bunu değiştirebilirsin.
Artık nişanlım (3 senelik bir ilişki neticesinde) beni neyin mutlu ettiğini, neyin şaşırttığını ve neyin hoşuma gittiğini biliyor.
Özel zamanlarımızda veya sair zamanlarda, beni mutlu etmek için elinden geleni yapabiliyor.
Ama odunluk erkeklerin hamurunda var.
Mesela nişanlım elinde çiçek taşıyarak bir yere gitmekten nefret eder.
Bana çiçek getirmesi beni çok şaşırtan bir durum olur, bunu çok nadir yapar.
Kendisini suçlu hissediyormuş, sanki birşey yaptırmışta affettirmek için çiçek almış gibi, öyle bir durum hiç olmasa dahi.
Bir diğer rahatsızlığıda, o çiçek taşırken herkes ona bakıyormuş gibi hissediyormuş ve herkesin içinden "vay enayiye bak kimbilir naptıda affettirecek kendini" düşüncesinde baktıklarını hissediyormuş
Komik adam ya, ama çiçekleri sevdiğimi bildiği için, nadirde olsa çiçek getirir elinde, bu da beni ne kadar düşündüğünü gösteren birşey.
Onu rahatsız etmesine rağmen benim mutluluğum için çabalıyor...
İnşallah seninde sevgilin senin istediğin şekilde hareket etmeye başlar.
Ne kadarlık bir ilişkiniz var bilemiyorum veya ne kadardır onu tanıyorsun onu da bilemiyorum.
Zamanla ve sabırla olan birşey bu, bir birinizi tanıdıkça birşeyler oturur.
eğer birşeyler istediğin gibi olmuyorsa ve mutlu değilsen de, kendin için en uygun olan kararı da verirsin zaten
bi insan yedisinde neyse yetmişinde de o olur derler benim kocamı da bana romantiktir kadın ruhundan anlar diye sattılar ama evliliğimin 2 .yılındayım ne yıldönümümüzde ne de dğum günümde bi hediye yemek falan görmedim kızım bu adamların hamurunda var odunluk hadi bnm ki neyse ama seninki de baya anormal çünkü daha sevgilisiniz seni elinden kaçırmamak için bişeyler yapması lazım seni çantada keklik mi sanıyor yoksa bu anlamdım :?
merhaba arkadaşım ilgisiz oluşu arada resmiyet olmadığı için mi diye sormuşsun.bence alakası yok erkekler sewgiliyken çok ilgili olur evlenince ilgisi azalır.(istisnalar vardır elbet)..ama senin sewgilin şimdiden ilgisizmiş evlendikten sonra değişeceğini sanmıyorum dahada ilgisizleşebilir..biz eşimle sevgiliyken eşim çok ilgiliydi gel desem gelir ne istesem fazlasını yapmaya çalışırdı güzel sözler söyler küçük sürprizler yapardı öpmesi bile daha farklıydı yani..evlendik değişti sağolsun yine elinden geleni yapar ama öle romantiklik sürpriz falan kalmadı yani..bu erkekler değişmez canım dahada kötüye gider..hakkında hayırlısı olsun
sevgiliyken böyle değil miydi, evlenince mi değişti peki ben bunu çok merak ediyorum!benimki evlendikten sonra kötüye gidecekse işimiz var...
herkes aynı şeyi söylüyo galiba evlendikten sonrası daha kötü oluyo bu durumun. benimki daha ne kadar kötüye gidebilir ki? benden önceki kız arkadaşı uzakta olduğu için ona çiçek, hediye gönderiyomuş mesela görüşemiyolar diye. ben nasılsa burdayım bana bi şey yok! bunu duyduğumda o kadar üzüldüm ki, demek ki onu benden daha çok sevmişsin dedim o da bana sevgi böyle şeylerle ölçülmez dedi zaten ne zaman bunun tartışmasını yapsam hep aynı cevap.
sevgiliyken böyle değil miydi, evlenince mi değişti peki ben bunu çok merak ediyorum!benimki evlendikten sonra kötüye gidecekse işimiz var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?