Of! Baba ya...

benim babamda hep öper sever..
ama seninki biraz abartmış sanırım
ilgi göstermesi güzel tabiki..
ama abartmanın gereği yok..

kızlar cok sanslısınız bence. ne kadar güzel bişey birilileri tarafından sevildiğinizi görmek

keşke babam böle sıcacıkk öpebilse beni. öpüor ama işte böle mick

ya onlar cocuk gıbı göruyor cocuk degıl bebek gıbı goruyorlar
daha demın annemle kocaman bır kavga ettık abuksu bır konudan cıkma kızım ıgıtme kızım yapma kızım hep dızın dıbınde oturayım ıstıyor yıllardır oturuyorum daha otur dıyor kırmıslar kafayı ya walla
bızde mı öle olcaz bılmıyorum ama kırık gıbıler yani normal senın babanın da tavırları ne yapcan artık.
yapcak bısey yok

O kadar güzel bir karikatür ki.. Pek çok şeyi anlatmaya yetiyor aslında...

yiitkari971.jpg

varya sinir oldum sana biliyo musun
beni ister yargılayın ister yargılamayın
artık neyden kusur bulacağımızı şaşırmış duruma gelmişiz
çok mu zor geldi babanın sevgisi kaldıramadın mı
benim 10 senedir baba diyebileceğim kimse yok
sen kalkmışsın burda ne diyosun ya ayıp
daha çok şey yazardım ya bu sinirle neyse kendi haline bırakıyorum seni dert edip açtığın konuya bak

Gecenlerde babama ciddi ve sinirli bir sekilde bir olayi anlatiyorum...bir baktim babam yüzünü ellerine almis tebessüm ederek beni seyrediyor....:1rolleyes:

Baba niye gülüyon allahsen...bunda gülecek ne var dedigimde...:1closedeyes:

Suan sanki o 6 yasindaki surat ifadeni görüyorum...istedigin olmadiginda hep suratini öyle yapiyordunya dedi...ve güldü...:delphin:

Istersen 22 degil 52 yasinada gel...ananin babanin gözünde her zaman o kücük cocuk olarak kalirsin güzelim....bence bunun kiymetini bil...baban sana sarildigi zaman sen daha SIKI saril, bu günlerini öyle bir arayacaksinki anlatamam...:çok üzgünüm:

senağlama

10 yıldır o sevgiye muhtacım, birdaha görme şansım yok, göbişinde uyuma şansımda... kıymet bil..hala bu şansı olanlar bilin lütfen

:çok üzgünüm:

kizlar 22 yasindayım sehir dısında okuyorum.. 2 kardeşiz abim yurt disinda yaşio..babam sevgisin, çok gösteren biridir allah razıı olsun ama ben 22 yaşsıında ciddi bir beraberliğği olan ve aileminde bildigi bir genç kıızıım ve seneye nasip olursa evlenmeyi düşşünüorum okulum gelecek yıl kıskmet olursa bitecek.. ama benıım babam beni hala 2 yasıdaki çoçuk gibi sevıyor..sıkılmıyorum ama.. sürekli kucagıında olayım sarılsın bana kulagıımıı çeksin agucuk felan yapsıın baba ben 22 yaşındayıım diyom benıım çocugumsun diyo..e haklıda ama uykumdan sabah sabah işe giderken gelio öpüyor ama uyandırana kadar tamam seviyor anlıyorum ama ben 2 yasıında çocuk degilimki sıkılıyo bunaltıyor severken :( belki ileride bu günlerimi çok aricam biliyorum ama of baba dedirtiyo kendine :(sonrada kıızııyo sana tek bedduam senıın çocugunda senın gibi olsun dio:( 5 dk sevip bıırakmııoki saatlerce ilgilenmek istio öyle oluncada.. baba bide bedduasııda tutar derler:(

ben evlendim babam beni hala senin anlattığın gibi seviyor şimdi ondan uzaktayım çok özlüyorum bence kıymetini bil kaydirigubbakcemile5

ayyyy benım babamda oyle ama benım hosuma gıdıyor
sevsın benı ben zaten kedı gıbıyımdır sevıldıkkçe mayısırım
daha ne ıstıyorsun mıllet sevgı gostermıyor dıye dertlenıyor
onlar anne ve baba endılesenıyorlar hı hı deyıp bıldıgınız okuyun

ooy oyy oyy..babanın ellerinden öperim..Allah sağlık,sıhhat,huzurlu ömür versin kendisine...
benim babam da öyledir, ve ben babamı o kadar çok özledim ki :gitme:Allah nasip ederse babalar gününde yanında olucam...
Kıymetini bilin, evlenince anlıyorsunuz babanın ne demek olduğunu

kızlar ben zaten şükrediyorum allah razı olsun babamdan diyorum.. ama fazla sıkıyor severken..anneme anlattım gecenlerde annemde hak verdi sevsin anne dedim ama dayılarımın yanında kucagına almaya kalkıo=) bunlar için ben çok buyugum anne dedim oda aguldu haklısın kızım dedi=) babamla konuştu heralde şimdilik çok guzel sadece sarılıyo öpüyo yormuyo yani beni:)

Tamam babanın yüzüne oflamak, sinirleyip azarlamak yanlış
ben buna çok karşıyım
ama
Bence çok şanslısın, kıymetini bil gibi laf edenlerin anlamadığını düşünüyorum
bu tarz konuşanlar çok bana kızabilirler ama
anne babanın çocuğunun büyümediğini görmezden gelerek
hala ona bebek gibi davranmaları çok yanlış
hele de bu devirde
o zaman çocuk sürekli kendini ispatlamaya çalışma çabasına
mutluluğu kendini evde ispat edemeyişin hırsıyla çevresinde aramaya girişir
burda çocuğun kişiliği devreye girer
iyi yetiştirilmişse değiştirmeye çalşır az çok annesini babasını olmuyosa en az hasarla atlatmaya çalışır bu durumu
ama sigara, alkol, uyuşturucu kötü arkadaş çevresi ( özellikle hemen lider olabileceği çevreler ) nin sebepleri aslında hep bu sebeplerdendir. Kökü budur.
İnsan doyumsuzdur ergen oluşunun pekiştirilmesi konusunda.
Neyse çok uzatmayım sıkmayım.
Anlıyorum seni emin ol.
Normal olmadığını düşünüyorum.
Ben de yaşıyorum.
Kontrl altına almak zor. Kırmamaya çalışıyorum sadece. Sen de kırma asla babanı ve anneni.

vayy bee babaya bakk nee quzelll x((( benım babam hıc boyle degıl nasılsın derım sanane derr oylee yanıı kıymetınıı bıl babanın uzme onuu :1no2:

Yaramı deştinnnn. Benim babamda senin baban gibiydi çok özlüyorum onu herşeyi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sıkıntı ettiğin şeye bak ya babanın kıymetini bil evlenincede görürüm ben seni çok arıcan bu günlerini. Kaybedince bazı şeyleri o güzel günleri daha bi özlüyo ya insan offf
mafoldumben mafoldumben

benim babamda ben nişanlandıktan sonra bana çok iyi davranmaya başladı
bize bağıran babam benimle yatıyodu
sabah öperek uyandırıyodu
akşama kadar arıyodu
sanırım bunlar yanlarından ayrılcaz korkusu ile yapıyolar
yani benim babam öle yaptı bide ist.geliceğim için
şimdi o günleri arıyorum... bazen sıkılıyo insan o sevgiden ama çokta hoşlanıyooo

ayy ne güzell.babamda bizi sever senin söylediğin şekilde olmasada.babalarına karşı soğuk olanları anlayamıyorum,biz babamı yolda görsek basbas bağırırız aşkımmmmm diye(bazıları abes buluyor aşkım dememizi) el gün demez öperiz şappur şuppur opuyorumnanaktan işe gitmeden önce bizi öpmesin kıyamet kopar. :olmaz:mutlaka telefon açılıp hesap sorulur sengözlerimebaksanab bence babanızın kıymetini bilin.a.s.

beni böyle seven bir babam asla olmadı mafoldumben
keşke seninkinin yarısı kadar sevseydi razıydım ..
sıkılma cnm gurur duy mutlu ol :teselli:

bana da kızabilirsiniz tamam sevsin ama abartmış bence.
şahsen ben sabah babamın öpmesiyle uyanmayı hayal dahi edemiyorum kesinlikle sinir krizine girerdim.
hele kucakta sevmek. katlanamazdım evet.
sarılır öperim ama yok yani abartmanın lüzumu yok bence.
şapır şupur öpmeyi de öpülmeyi de sevmem zaten.

Back
X