of ben ne diyim ya aldattı beni

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
3 yıllık sevgilim evlenmeyi dusundugum ınsan arkadaslık sitelerinde üye ve bır msn acıp kızları oraya eklemıs :( ben ne dıyım neden bı erkek bunu yapar neden ya amacı baska turlu bişeymıs ayrı sehırlerdeyız.. cok kızdım ettim yapmam bı daha etmem dedi söz verdi ama bunu yapmak istemiş olması beni yıkıyo :5:

of hepsi mi boyle ya? bence asla affetme devami gelir.. gerci bole diye diye de kimse kalmio geriye evlencek ama

of hepsi mi boyle ya? bence asla affetme devami gelir.. gerci bole diye diye de kimse kalmio geriye evlencek ama

:(( ben onu seviyorum oda yanında arkadası falan kac kere sevdıgını soyledı bısey yapmadım falan fılan offf tamam kapattık konuyu belkı ama ıcım el vermıyo nasıl dıyorum ya neden neden yapar bı erkek bunu nıye ya sebep ne. sebep bellı dıyo afedersınız bi iş becermek ıcın dıyo bıde deli olcam yaa

Su durumda aldatma durumunu geciyorum..
O kurdugu cümleyi nasıl sevgilisine söyleyebilir !!!
Erkekligi malesef onu haklı cıkarmıyor.
Kusura bakma bu insandan ne adam, ne köy, nede kasaba olur !!

:(( ben onu seviyorum oda yanında arkadası falan kac kere sevdıgını soyledı bısey yapmadım falan fılan offf tamam kapattık konuyu belkı ama ıcım el vermıyo nasıl dıyorum ya neden neden yapar bı erkek bunu nıye ya sebep ne. sebep bellı dıyo afedersınız bi iş becermek ıcın dıyo bıde deli olcam yaa

Sende susup oturuyorsun pes!!
Madem affedecektin bari süründürseydin.

hepsımi boyle ?

cok net bırı ya yaptık tamam bı daha olmaz dıyorum uzatma artık ne yapmamı ıstıyon ayrılmakmı ıstıyon dıyo hemen bende ayrılıgı bole basıt goren bırı degılım of ne bılım

açıkcası pek kabul edilebilir bir yanı yok..
ertı hadi arkadslık kafa dağıtma maksatlı masum olsun???!! diyelim
de o cümle ne öyle..tövbe tövbe..
açıkcası büyük güven kaybı bana göre

evlenmeyi düşünüyorum demişsin ama birkere daha düşün derim..
yarın öbürgün de aldatıp boşver amacım belli deyiverebilir..:50:

ayrılığı öyle basit gören biri değilim die yazmışsınız. vay be bu sebep basitse eğer. ve afetmişseniz zaten diyecek bişey kalmamış bence.. KADIN MERTÇE SEVER YERİ GELDİMİ SİLER...

Son düzenleme:
bende yaptigindan cok soyledigi cumleye takildim!!
bi hata yapip arkadalik sitelerinde geziyodu diyelim
ama sen ogrendikten sonra DANK edip hatasini kabullenmeliydi
ki kabullensede hemen affetmezdim ben!
ama sonradan soyledigi sey cok igrenc!
bu ne sacmalik boyle
siz boyle biseyi nail sineye cektiniz anlamiyorum..
diger arkadaslara katiliyorum tamam affedip affetmemek sana kalmis
bununla yasayacak olan sensin ama bari biraz hatasini anlmasini bekleseydin
boyle yaparsan devami gelir ben soyleyeyim..
ayrica her erkek yapar die bisey yok ben buna katilmiyorum....

bende şunu anlamıyorum..madem adama tekmeyi atamıyorsunuz ne diye yüzüne vuruyorsunuz yaptıklarını..hem biliyor hemde devam ediyor demezmi..madem dedin kaldıramıyorum dedin.. eee sonra...?

elbetteki istisnalar vardır,yapmayan sadık olan vardır ona sözüm yok...ama istisnalar kaideyi bozmaz..bunuda bilin lütfen

ya bunu nasıl bulduğunuza da bağlı. şimdi siz kendiniz mi yakaladınız bunu yoksa o mu itiraf etti. gerçi iki türlüde olsa bi mantıksızlık söz konusu. siz yapsaydınız böyle bişey acaba o ne yapardı ?

Son düzenleme:
Aldatmış .. hemde açıkca cok net yani ..

ve ayrılığı basıte almıyormussunuz .. ya bundan daha onemlı ne olabılır bır ılıskıde ?
elini tutacagın , ömrunu verıcegın ınsana guven duymadan olurmu ..

istedıgın kadar sev .. sevgı bıryere kadar .

Oooo pes diyorum hatta yuh diyorum.Birde yüzü kızarmadan utanmadan diyebiliyor yani bu kelimeleri hemde seni sevdigini söylüyor.Bana dese şahsen kendimi çok aşagılanmış hissederdim.Ama canım bu adamdan bence koca degil hiçbirşey olmaz :47::47::47:

Bence aldatma asla affedilmemesi gereken bir konu...
Çünkü affettiğin zaman tekrar aldatma yolunu vermiş oluyorsun...
Her zaman derim aldatmayı affetmek, gel beni tekrar aldat demektir...

"bi iş becermek" için mi Allahımmm sana geliyorummm yüzsüzlüğü iyice ele aldılar,sanki kankasıyla askerlik arkadaşıyla konuşuyo adam yaa bu ne rahatlık,bu ne pişkinlik valla sen bilirsin arkadaşım hem aldatmış hem de utanıp sıkılıp özür dileyip gönlünü almaya çalışacağına,şu sölediği lafa bak özrü kabahatinden büyük bunun,kes biletini gitsin bu :15:

sucundan utanmayan adamdan korkacaksın.sakın ha boyle rahat tavırlı umursamaz bı adamla bılebıle evlenme.kafanı çook taslara vurusun canım.ıyıkı sımdı oğrenmıssın.pişkin şey bırde nolmus tavrında:47:kendıne azcık kıymet verıyorsan def et gıtsın keyfıne baksın o da:41::47:

kusura bakmayın ama bide utanmadan bunu mu söylüyor size,sanki karşısındaki sevgilisi
değilde erkek arkadaşı var.

hepsımi boyle ?

cok net bırı ya yaptık tamam bı daha olmaz dıyorum uzatma artık ne yapmamı ıstıyon ayrılmakmı ıstıyon dıyo hemen bende ayrılıgı bole basıt goren bırı degılım of ne bılım

hayır canım hepsi böyle değil.
beyefendi bide burnundan kıl aldırtmıyor.''ayrılmak mı istiyorsun''ne kadar basit,sanki seni korkutuyor
aklı sıra.
sevgiliyken bunu yapan,evlendikten sonrada devam ettirir.
ayrılığı basit gören biri değilim diyorsunuz,yaşadığınız şey basit mi?

Bence aldatma asla affedilmemesi gereken bir konu...
Çünkü affettiğin zaman tekrar aldatma yolunu vermiş oluyorsun...
Her zaman derim aldatmayı affetmek, gel beni tekrar aldat demektir...

aynen katılıyorumm.

Back
X