• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

of bu nedir arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.944
28.629
798
Yemin ederim dert yani sağlıktan daha ciddi dert olamaz diye düşünerek konuma girmek istiyorum.
Bayanlar tam 3 haftadır sinüs iltihaplanması mi desem alerji mi desem grip mi desem bilemedim. Burun akıntısı. Şikayetim geniz yanması olarak başlıyor ve tikaniyor. En ufak bi kimyasalla haşır neşir olsam ertesi gün tıkalı bir burun ve günlerce süren akıntı.
Doktora da gittim 2 antibiyotik verdi kullandım 10 gün. 2 gün rahatladım tekrar başladı. Artık aglicam yahu.

Teşhis olarakta birsey demedi. Ne sinüzit ne alerji. Neyim olduğunu bende bilmiyorum tek bildiğim canıma tak etti. Tekrar gidicem farz oldu. Başına bu durum gelen var mı ? Neler yapmam lazım bilemiyorum. Teşekkürler

Çok geçmiş olsun çok çok geçmiş olsun.

Benimde yillardir bitmek bilmeyen öksürük ve geniz akintisindan kaynakli olduğu soylenen ve bitmeyen geniz akintisi mevcut artik can sıkmaya basliyo ortamlarda misafirliklerde falan bıktım yani gecmis olsun sizede.

Benimde yillardir bitmek bilmeyen öksürük ve geniz akintisindan kaynakli olduğu soylenen ve bitmeyen geniz akintisi mevcut artik can sıkmaya basliyo ortamlarda misafirliklerde falan bıktım yani gecmis olsun sizede.

Çok berbat birseymis ilk defa geldi başıma. Önce grip diye agirladim ama bu kadar uzun grip sürmez diyerek gittim doktora. 3 haftadır geçmiyor. Sizede geçmiş olsun

Cok zor yasayan bilir:KK43:

Sizinki kadar olmasa da benzer durumlari yasiyorum. Kimyasallardan uzak durmaya bakin :KK51:

Vallahi yaklaşık 2 haftadır kızımda nezle. Gündüz akıyor, gece tıkanık. Ne geçiyor ne ilerliyor. Doktora götürmedim, burun spreyi kullanıyorum. Bu ara çok değişik bi salgın var. Sizede çok geçmiş olsun.

Cok zor yasayan bilir:KK43:

Sizinki kadar olmasa da benzer durumlari yasiyorum. Kimyasallardan uzak durmaya bakin :KK51:

Kimyasal kullanmadan da nasıl ev temizlicem ki :( kullanincada nuksediyor bu hastalık.

çok uzun zamandır sabahları uyandığımda burun tıkanıklık - hapşırma ve kötü bir kaşıntım oluyor ve koku almam da zorluk yaşıyorum, dr pek bişy demedi ama sol taraf daki kemik eğrilmiş onun etkisi varmış

Vallahi yaklaşık 2 haftadır kızımda nezle. Gündüz akıyor, gece tıkanık. Ne geçiyor ne ilerliyor. Doktora götürmedim, burun spreyi kullanıyorum. Bu ara çok değişik bi salgın var. Sizede çok geçmiş olsun.

Umarim geçicidir. Internette sorguladim. Allahım ömür boyu çeken de varmış. 1 yıl da . Salgın olsa keşke diyorum artık. Kiziniza da şifalar diliyorum

Doğru dürüst bi kbbye gidin.Nasıl sinüzit veya alerjiyi ayırt edemez anlamadım.Sinüzitte elmacık kemiklerinin orda ve alında bastırınca ağrı ve doluluk hissi olur.Geniz akıntısı vs gibi şikayetler olur, hapşırık falan olmaz.

çok uzun zamandır sabahları uyandığımda burun tıkanıklık - hapşırma ve kötü bir kaşıntım oluyor ve koku almam da zorluk yaşıyorum, dr pek bişy demedi ama sol taraf daki kemik eğrilmiş onun etkisi varmış

Benim de öyle ne yazikki. Ama egrilik yada et demedi bana. Sebep ne bişey de demedi.

Doğru dürüst bi kbbye gidin.Nasıl sinüzit veya alerjiyi ayırt edemez anlamadım.Sinüzitte elmacık kemiklerinin orda ve alında bastırınca ağrı ve doluluk hissi olur.Geniz akıntısı vs gibi şikayetler olur, hapşırık falan olmaz.

Ilk başladığında doluluk hissi ağrı vardı. Muayene etti ama sinüs iltihaplanmasi dedi. Film falan cekmedi. Ilac verdi 10 gün kullandim. Yine başladı. Elimde 2 metre tuvalet kagidiyla geziyorum artık bıktım

Ilk başladığında doluluk hissi ağrı vardı. Muayene etti ama sinüs iltihaplanmasi dedi. Film falan cekmedi. Ilac verdi 10 gün kullandim. Yine başladı. Elimde 2 metre tuvalet kagidiyla geziyorum artık bıktım

Sinüs tomografisi çektirin.

Kimyasal kullanmadan da nasıl ev temizlicem ki :KK43: kullanincada nuksediyor bu hastalık.

Tamamen hayatimizdan cikarmak elbette guc ama azaltabilirsiniz yada maska vs kullanabilirsiniz.

Mesela wc yi hergun domestosa bulardim simdi hergun cif kullaniyorum haftada enfazla ikikez domestos..

Ozellikle bazi kimyasallar cok cok agir oluyor ben onlari eve sokmuyorum. Yag sokucu vs. Cok yaglanmasina ixin vermezseniz kullanmaya gerek kalmiyor:KK66:

Tamamen hayatimizdan cikarmak elbette guc ama azaltabilirsiniz yada maska vs kullanabilirsiniz.

Mesela wc yi hergun domestosa bulardim simdi hergun cif kullaniyorum haftada enfazla ikikez domestos..

Ozellikle bazi kimyasallar cok cok agir oluyor ben onlari eve sokmuyorum. Yag sokucu vs. Cok yaglanmasina ixin vermezseniz kullanmaya gerek kalmiyor:KK66:

Yok yok artık bende azalticam. Yumuşatıcı vs kullanmıyorum onun yerine soda aldım. Sabun tozu kullanıyorum deterjan yerine. Çamaşır suyunuda çıkardım hayatımdan

Yemin ederim dert yani sağlıktan daha ciddi dert olamaz diye düşünerek konuma girmek istiyorum.
Bayanlar tam 3 haftadır sinüs iltihaplanması mi desem alerji mi desem grip mi desem bilemedim. Burun akıntısı. Şikayetim geniz yanması olarak başlıyor ve tikaniyor. En ufak bi kimyasalla haşır neşir olsam ertesi gün tıkalı bir burun ve günlerce süren akıntı.
Doktora da gittim 2 antibiyotik verdi kullandım 10 gün. 2 gün rahatladım tekrar başladı. Artık aglicam yahu.

Teşhis olarakta birsey demedi. Ne sinüzit ne alerji. Neyim olduğunu bende bilmiyorum tek bildiğim canıma tak etti. Tekrar gidicem farz oldu. Başına bu durum gelen var mı ? Neler yapmam lazım bilemiyorum. Teşekkürler
Yaklaşık 30 yaşımdayken burun akıntısı hapşırmak geceleri tıkanıklık sabaha kadar bir paket mendil bitiyordu öyle başladı benim alerji testi yaptırdım bişey çıkmadı deri testi.. Ama ben farkettimki çamaşır suyu toz VS beni mahvediyordu alerji ilaçları kullandım yılbaşı süren alerjik rinit teşhisi bir en koydum.. Sprey kullandım daha çok hamile kalacağım zaman çok korktum hapşırmaktan bebeğe bişey olur diye ama gebelikte birden bütün şikayetler bitti doğumla tekrar başladı... Şuan biraz baskılardan sadece aylık hasta olacağım zamanlar artıyor birde çok kimyasal kullanınca

Sinüzitseniz ki benziyor (saman nezlesiyle beraber seyreder) verdiği Amo.... İsimli antibiyotikse onu düzenli kullanın.
Ek olarak 3 gün üst üste yarımşar saat aktarlardan küçük çiçekli kuru papatyalardan alın. Sıcak suya atın bir yemek kaşığı ve yarım saat buharını burun ve ağzınızdan soluyun. (klasik yüzünüzü buhara tutun yani)
Yatmadan evvel de bir bardak papatya çayı içip yatın. 3 günün sonunda burnunuzdan yeşil akıntı gelecektir inşaAllah, bu da iyileşme belirtisi. Aralıklarla devam ederseniz tamamen şifa olur inşaAllah. Benim kronik sinüzitim böyle iyileşti. Geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X