of bu nedir arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinüzitseniz ki benziyor (saman nezlesiyle beraber seyreder) verdiği Amo.... İsimli antibiyotikse onu düzenli kullanın.
Ek olarak 3 gün üst üste yarımşar saat aktarlardan küçük çiçekli kuru papatyalardan alın. Sıcak suya atın bir yemek kaşığı ve yarım saat buharını burun ve ağzınızdan soluyun. (klasik yüzünüzü buhara tutun yani)
Yatmadan evvel de bir bardak papatya çayı içip yatın. 3 günün sonunda burnunuzdan yeşil akıntı gelecektir inşaAllah, bu da iyileşme belirtisi. Aralıklarla devam ederseniz tamamen şifa olur inşaAllah. Benim kronik sinüzitim böyle iyileşti. Geçmiş olsun.

Çok sağolun. O yeşil akıntı 2 hafta boyunca geldi. Düzeldi suan da normal renksiz akıntı var. Özür dilerim çok detay verdim. Tıkalı burun suan da. Amo.. değildi. 500 g bi antibiyotik verdi 2 tane.

Yaklaşık 30 yaşımdayken burun akıntısı hapşırmak geceleri tıkanıklık sabaha kadar bir paket mendil bitiyordu öyle başladı benim alerji testi yaptırdım bişey çıkmadı deri testi.. Ama ben farkettimki çamaşır suyu toz VS beni mahvediyordu alerji ilaçları kullandım yılbaşı süren alerjik rinit teşhisi bir en koydum.. Sprey kullandım daha çok hamile kalacağım zaman çok korktum hapşırmaktan bebeğe bişey olur diye ama gebelikte birden bütün şikayetler bitti doğumla tekrar başladı... Şuan biraz baskılardan sadece aylık hasta olacağım zamanlar artıyor birde çok kimyasal kullanınca

Sprey bende kullanıyorum alerji hapimda var ne yazikki sigara da kullanıyorum. Ama bence kimyasala karşı böyle.

Çok sağolun. O yeşil akıntı 2 hafta boyunca geldi. Düzeldi suan da normal renksiz akıntı var. Özür dilerim çok detay verdim. Tıkalı burun suan da. Amo.. değildi. 500 g bi antibiyotik verdi 2 tane.

Anladım. Bir de yine minik bir tavsiye her akıntıda suyla temizleyin burnunuzu. Peçete olabildiğince az kullanın. Ve buhar banyosunu da yine de tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun.

Eğer sizinki benimkiyle aynıysa vücut dışardan gelen toz koku hepsine zararlı madde alarmı veriyor tepki gösteriyor yani. Bağışıklık sistemimiz ota.. B..a tepki veriyor ben çok çektim burnumdan nefes alamadım boğazlarım dudaklarım kurudu bugünümü şükür ama hala geniz akıntım var

Ya egzema falan olabıkır mı benım esımde de egzema var kımyasala karsı tepkı verıyor butun deterJanları degıstrdım dogal deterJanlar kullanıyrum esımde burun tıkanıklıgı degıl de kasıntı oluyor

Eğer sizinki benimkiyle aynıysa vücut dışardan gelen toz koku hepsine zararlı madde alarmı veriyor tepki gösteriyor yani. Bağışıklık sistemimiz ota.. B..a tepki veriyor ben çok çektim burnumdan nefes alamadım boğazlarım dudaklarım kurudu bugünümü şükür ama hala geniz akıntım var

Benim de suan dudaklarım kuru. Boğazım da birsey yok. Bağışıklık için ilaç da kullanmayı düşünmüyor değilim.

Ya egzema falan olabıkır mı benım esımde de egzema var kımyasala karsı tepkı verıyor butun deterJanları degıstrdım dogal deterJanlar kullanıyrum esımde burun tıkanıklıgı degıl de kasıntı oluyor

Egzama daha çok vücutta kızarıklık ile başlıyor diye biliyorum. Kaşıntı vs oluyor ama eşinize söyleyin benim de geçen yıl çok burnum kasinirdi bu sene çıktı acısı. Dikkat etsin.

Gecmis olsun..bende nerdeyse 2 aydir oyleyim.Grip diye başladı garip bir sekilde bitmek bilmiyor..kimyasallar filanda yok hayatimda fazla..inatci bir virus oldugunu düşünüyorum..yapisti gitmiyor.!

Egzama daha çok vücutta kızarıklık ile başlıyor diye biliyorum. Kaşıntı vs oluyor ama eşinize söyleyin benim de geçen yıl çok burnum kasinirdi bu sene çıktı acısı. Dikkat etsin.

Esımın burnu degıl gzlerı kasınıyo mumkun mertebe dıkkat edıyruz sıze de gecmıs olsun

Gecmis olsun..bende nerdeyse 2 aydir oyleyim.Grip diye başladı garip bir sekilde bitmek bilmiyor..kimyasallar filanda yok hayatimda fazla..inatci bir virus oldugunu düşünüyorum..yapisti gitmiyor.!

Ayyy neredeyse sevinicem halinize töbe töbe ya benim de öyle yalnız değilmisim. Acaba gizli bi hastalık varda ortaya mi çıkmıyor diye kendimi yicem neredeyse. Bu sene çok ağır geçecek hastalıklar demislerdi de inanmamistim geldi beni buldu ya :(

Ayyy neredeyse sevinicem halinize töbe töbe ya benim de öyle yalnız değilmisim. Acaba gizli bi hastalık varda ortaya mi çıkmıyor diye kendimi yicem neredeyse. Bu sene çok ağır geçecek hastalıklar demislerdi de inanmamistim geldi beni buldu ya :KK43:
Hahaha bende sizin konuyu gorunce sevinmistim yalniz degilim diye..yurt disindayim burada da oyle acayip bir virus bu herkes gecmeyen bir grip durumuyla karsi karsiya..Allah beterinden korusun ne diyelim..

Kimyasal kullanmadan da nasıl ev temizlicem ki :KK43: kullanincada nuksediyor bu hastalık.
Ya allah aşkına sağlık bu bırakın pis kalsın ev !
Arap sabunu var doğal deterjan ayrica karbonat ve sirkeyle evini baştan aşağı temizleyen insanlar var gayet de temiz insanlar bunlar.
Illa o kimyasallara ihtiyacımız yok temizlik için.
Geçmiş olsun bu arada.

bende de var benzer bir durum şu an iyiyim ama işte ya da biriyle sohbet ederken ya da gecenin bir saati burnum tıkanıyor bazen akıyor ama zorla bazen akmıyor 1 aydır da böyle dengesiz haldeyim önerileri okuyacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X