of deliricem artik

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Kizlar sinirlerim cok bozuk. Konularimi hatirlarsaniz erkek arkadasim nisan tarihleri belirlenmisken sacma sapan sebeplerden ayrildi benden. Ailesi de arayip sormadi noldu size demedi. Düzeltmeye calistim ama olmadi. Bugun rahmetli anneannemin 2. Senesiydi evde dua vardi. Millet yemedi icmedi aaaa neden ayrıldiniz neyse hii kismet degilmis tuh dedikce içim şişti.konuyu kapatmaya calistikca benle annem didiklediler. Ya ben tam bu adami unuttum diyorum elalem resmen unutmuyor ya. 23 yaşındayım ama kendimi cokmus hissediyorum sanki bu sondu birdaha kimse olmicak beni hep herkes boyle hatirlicaklar gibi geliyo

daha 23 yaşındayım ne evlenmesi deyin etrafınızdakilere:) karşınıza daha çook kişiler çıkacak bu size bir tecrübe olmuş boşverin.. kendinize zaman ayırın bu güzel yaşlar bir daha gelmeyecek.

Kizlar sinirlerim cok bozuk. Konularimi hatirlarsaniz erkek arkadasim nisan tarihleri belirlenmisken sacma sapan sebeplerden ayrildi benden. Ailesi de arayip sormadi noldu size demedi. Düzeltmeye calistim ama olmadi. Bugun rahmetli anneannemin 2. Senesiydi evde dua vardi. Millet yemedi icmedi aaaa neden ayrıldiniz neyse hii kismet degilmis tuh dedikce içim şişti.konuyu kapatmaya calistikca benle annem didiklediler. Ya ben tam bu adami unuttum diyorum elalem resmen unutmuyor ya. 23 yaşındayım ama kendimi cokmus hissediyorum sanki bu sondu birdaha kimse olmicak beni hep herkes boyle hatirlicaklar gibi geliyo
Sikma canini milletin agzina laf lazim onlar konustugu zaman umursamazdan gel daha icleri iclerini yer hani insan az cok anlar bu konudaki hassasiyeti yani konustunda eline ne gececek neyi degistireceksin

Bosver hem daha yasin kac ki ne biliyosun belki onune iyiki olmamis dedirtecek kismetler cikacak
O insanlarada umursamadigini onemsemedigini belli et daha rahat ol konustuklari zaman moralin bozulsada belli etme bi zamandan sonra mevzunun prim yapmadiginin gorunce kendileri acmazlar konuyu

Ne yani herkesin basina gelebilecek bisey sanki kiyamet mi kopmusta bu kadar gundem mevzusu yapiyorlar

Her şey nasip kısmet olmamasında da bi hayır vardır deyin geçin.. onlara yeter ki konuşmak olsun kişiyle alakası yok o yüzden böyle düşünme.. yarın onlara magazin başka yerden çıkar oraya kayarlar

İçin şişmesin hiç. Onlar böyle sorup didikledikçe daha iyi kısmetin çıkıp gelir karşına.
Kim deşerse laf ederse Allah daha iyisini getiriyor karşına :KK53::KK53:

Daha yaşın çok genç boşver Allah aşkına yaa. Niye böyle hatırlasın millet tabiki yine biri giricek hayatına çok seviceksin ve evleniceksinde.Genciz daha çok şükür kıııııızzzzz:))))

aman boşver elalemi. millete dedikodu lazım. hiç takılma . sen kendine, kendi mutluluğuna odaklan. yaşın çok genç.. daha karşına kimler kimler çıkar.

Beni her gordugunde cocuk yokmu diye soranlar vardi yok dusunmuyoruz diyorum kadin yuzunde anlamsiz bir acima ifadesiyle olur olur merak etme diyor :KK53: ki evleneli uc dort yil olmus dusunmuyorum o zamanlar cok takmiyordum ama sonra biz istedik ama bebek gelmedi zaten yipratici bir surec deli oluyordum bu sorulari duyunca hep tersliyor yada duymamis gibi yapiyordum simdi hamileyim diye seviniyorlar guya buhalleri bile batiyor .. yani demem o ki insanlar uzerine vazife olmayan seylere salca olmaya bayiliyor ise :KK62: :KK47: sende kendi ruh sagligin icin gerekli kapaklari yapicak laflarini agizlarina tikacaksin muhtac oldugun kuvvet damarlarindaki asil kanda mevcuttur En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Canimmm millet hep konusurrr konusurrrr konusurrrr ve cogunlukla da boş konuşur. Evlensen ne olacakti. Cocuk konusu ne zaman? Ne zaman? Çocuğun oldu bu sefer ikinci yok mu ikinci? Bir kere yaşin daha küçük. 23 yas benim fikrimce evlenmek için cok erken bir yaş. Şimdi senin hakkinda konuşurlar. Yarın baska bir olay olur onun hakkinda konusurlar. Senin konun unutulur gider. Bosanip ikinciye evlenip çok daha mutlu olan var ki sen sadece nisan atmissin. Bir daha öyle bir şey dediklerinde didiklemelerine izin verme. Oyle olmasi gerekti de gec. Yine aynı seyi sordular öyle olmasi gerekiyordu de geç. Detay verme. Detay verdikce insanlar didikler. Bir de yanlarinda mutlu görün. Yani ayrıldı uzuldu dedirtme ;-)

Beni her gordugunde cocuk yokmu diye soranlar vardi yok dusunmuyoruz diyorum kadin yuzunde anlamsiz bir acima ifadesiyle olur olur merak etme diyor :KK53: ki evleneli uc dort yil olmus dusunmuyorum o zamanlar cok takmiyordum ama sonra biz istedik ama bebek gelmedi zaten yipratici bir surec deli oluyordum bu sorulari duyunca hep tersliyor yada duymamis gibi yapiyordum simdi hamileyim diye seviniyorlar guya buhalleri bile batiyor .. yani demem o ki insanlar uzerine vazife olmayan seylere salca olmaya bayiliyor ise :KK62: :KK47: sende kendi ruh sagligin icin gerekli kapaklari yapicak laflarini agizlarina tikacaksin muhtac oldugun kuvvet damarlarindaki asil kanda mevcuttur En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Bende uyuz oluyorum o çocuk yokmu sorularına. Sanane yani hayır anlamıyorum bunların başka işi gücü dertleri tasaları yok mu. Allah dert vermemiş milletle uğraşıp duruyolar

Birde ya kismet degilmis diyorum annem de oyle diyor mutfakta gelip arada derede sorgulandim. Diyorlarki niye olmadi ailesimi kendisimi tam bitti unuttum diyorum tekrar yarama tuz basiliyo sanki

Ah o elalem... Kendi dertlerine, hayatlarına bakmaksızın başkalarının işine merakla burunlarını sokarlar...
23 yaşındasın daha, hayatının sana ne getireceğini kiminle tanışacağını bilemezsin. Biraz zaman geçsin sormazlar bile artık... Konuşmak istemiyorum de geç, herkese cevap vermek zorunda değilsin. İnsanları kır demiyorum ama nazikçe kapatabilirsin konuyu...

Back
X