Of minnak kizim hic oynamiyor:(

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.815
2.610
398
43
Merhaba arkadaslar.23+5 gunlugum sabah kahvaltidan sonra minigim cok guzel oynuyordu.hatta konustum tepki verdi.sonra evi temizlerken elektrik supurgesini kaldirdim odaya gotururken kapiya vurdum supurgeyi oda geri tepip karnima vurdu ay dedim canim acidi:(ne diye o kadar kaldiriyorsam supurgeyi:(kuzum bi daha oynamadi yorgun mu diye dusunuyorum ama ya bisey olduysa of ya.ablasina cok tepki veriyor onu bekliyorum.ya onada tepki vermezse.acil e gidicem artik insallah kiziim a bisey olmamistir:(bir daha temizlik falan yapmicam yaaaa.

Merhaba arkadaslar.23+5 gunlugum sabah kahvaltidan sonra minigim cok guzel oynuyordu.hatta konustum tepki verdi.sonra evi temizlerken elektrik supurgesini kaldirdim odaya gotururken kapiya vurdum supurgeyi oda geri tepip karnima vurdu ay dedim canim acidi:(ne diye o kadar kaldiriyorsam supurgeyi:(kuzum bi daha oynamadi yorgun mu diye dusunuyorum ama ya bisey olduysa of ya.ablasina cok tepki veriyor onu bekliyorum.ya onada tepki vermezse.acil e gidicem artik insallah kiziim a bisey olmamistir:(bir daha temizlik falan yapmicam yaaaa.

Bende 19+ 4 günlük gebeyim. yenı yenı hissetmeye başladım son 4 5 gundur
yorulunca bende hıssedemedım dün cok endıslendım aksam bıraz bısıler hıssettım ayaklarımı havaya kaldırıp yattım bol bol seker yedım
sende bence cıkolata ye bebişi hareketlendır evham yapmamalıyız aslında rabbim yardım etsın bize

Ahh canim yaaa kiyamammm insss bisey yoktur iyi düşün canım bi dr a gorun daha dikkatli ol buraya yaz canim gelismeleri...rabbim yawrunu sana bagislasin

Canım endişelenme Allahın izniyle bir şey olmamıştır. Yorulduğun için hareketlerini hissedemiyor olabilirsin. Şekerli birşeyler yiyip soluna yat hareketlerini öyle dinle. Banada bir keresinde bisiklete binen bir çocuk çarpmıştı çok korkmuştum bebeğime bişey olacak diye, çok şükür bişey olmadı :) Görümcem bebeğin içinde bulunduğu su onu dış etkenlerden korur demişti, bunu ona hamileyken doktoru söylemiş. Evlatlarımız Rabbimize emanet...

Hepinize teker teker allah razi olsun.tatli yedim sola yattim yine de ses yoktu.4 yasinda bizi kizim daha var okudan geldi konusmaya basladik bi anda geldi anne pasakli nasil dedi ve icerden bi tepik:)pasakli diyor ona:)cok sukur dedim.demekki ablayi cok sevicek insallah bir omur birbirlerine boyle duskun olurlar allah ayirmasin.artik oynuyor kizlar.rabbim herkese evlat nasip etsin.kimsenin kucagini bos koymasin........

Hepinize teker teker allah razi olsun.tatli yedim sola yattim yine de ses yoktu.4 yasinda bizi kizim daha var okudan geldi konusmaya basladik bi anda geldi anne pasakli nasil dedi ve icerden bi tepik:)pasakli diyor ona:)cok sukur dedim.demekki ablayi cok sevicek insallah bir omur birbirlerine boyle duskun olurlar allah ayirmasin.artik oynuyor kizlar.rabbim herkese evlat nasip etsin.kimsenin kucagini bos koymasin........

aminnn canim duani eksik etme...cok sevindimmm inannnn rabbim kucagina almayi nasip etsin..

amin canım...................

Back
X