Of! ne yapacağım:(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi BABLOOO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

BABLOOO

Ziyaretçi
yaa ben lisedeyim şimdi biriyle çıkıyorum bzen seviyorum bazen sevmiyorum onu sizce böle durumdayken napmak gerek..onla uzun süre çıkmak isitiyorum ben kimseyle uzun süre çıkamıyorum bunun için napmam gerek???onu severken başkasınıda seviyorum daha önceki ilişkilerimde böyleydi ve bu durum bana çok acı veriyor.....napıcam uzun süre çıkmak için???:a015:

çıktığını sevmediğin belli belki bir iki hareketi hoşuna gitmiştir bu da seni çekmeye yetmiştir.
çok sevip aşık olmak için yaşın daha küçük..

Bir insanla uzun süre beraber olmak icin o insani sevmen saygi duyman lazim...:delphin:

Bence sen kimse ile cikma daha güzelim..ruhen henüz o kivama gelmedin daha kanimca...:1hug:

Gün gelir..ömür boyu birlikte olmak istedigin insan karsina cikar zatena.s

canım senin bu yaşadıkların aşk değil
sadece hoşlanıp yanlarında heyacanlanıyorsun....
okadarrrrrr

Son düzenleme:
yaa öyle diyosunuzda elimde diil biri beni sevincee dayanamıyorum çıkıyorum işte sorunda orda ztn:(:(:(

Valla ben senın duygularından hiçbişi anlamadım :bbo:

Yaşın okadar ufakki,ne kişiliğin ne duyguların oturmuş durumda,illaki çıktığım olsun dıye bırılerıyle cıkma,bu yaşta ciddi ilişkilerede kendını kaptırmanı ıstemem,hayal kırıklığı yaşayabılırsın.Bence bıraz durul,sakin ol,olursa olur olmazsa olmaz takıl.Mavi boncuk dağıtma herkese.:1hug:

liseye giderken dersleri düşünmek gerek
16-17 yaşında koca peşine düşmemek gerek
sonra oturup gözyaşı dökmemek için cahilce şeyler yapmamak gerek

peki ben şimdikiyle uzun bi ilişki yaşamak sitiyorum çünkü ondan ayrılırsam okulda motor derler hemen çıktı ayrıldı die

yaa öyle diyosunuzda elimde diil biri beni sevincee dayanamıyorum çıkıyorum işte sorunda orda ztn:(:(:(
Nasıl yani ya.benneyaptımki
Birgün biri gelip benimle evlenirmisin dese ne yapacaksın,dayanamayıp evlenecekmisin ? :bbo:

peki ben şimdikiyle uzun bi ilişki yaşamak sitiyorum çünkü ondan ayrılırsam okulda motor derler hemen çıktı ayrıldı die

Nedense sanki bizimle kafa buluyorsun gibi bir his uyandi icimde...:1rolleyes:

Nedense sanki bizimle kafa buluyorsun gibi bir his uyandi icimde...:1rolleyes:

aynen tam bende aynı şeyi yazıyordum zaten yazmışsınız gülsüm sultan
arkadaşım çok çelişkili şeyler yazıyorsun
bi seviyorum bi sevmiyorum
bana şunu deler bunu derler
aşk bu kadar basit değil cidden
biriyle çık olmadı ötekiyle çık hadi sıkıldım bay bay
gelsin biri gitsin biri değil olay
bu kadar yüzeyselleştirirsen ömür boyu aşkın ne demek olduğunu öğrenemezsin
ayrıca daha çocuksun sen önünde bir sınav ve geleceğin var
bu kadar saçma sapan şeyleri sorun yapıp zihnini bulandırırsan
kayda değer bir geleceğin olmayacak haberin ola

Bence kesin kafa yapıyon sen :jeyyar:

Henüz Aşık olacağın gerçekten seveceğin biri çıkmamışş belliki karşına, ve şuan sen sadece çıkmak için çıkıyorsun ve sadece hayatında biri olsun yalnız kalmayı istemediğin için çıkıyorsun çevrendeki arkadaşlarının ilişkileri varsa sende buna dayanarak bir birliktelik yaşamak istemiş olabilirsin.. fakat biriyle çıkarken diğer 3. kişidende hoşlanmak sevmek bence olucak iş değil bir müddet dinlen bence canım sen..

:
1shok: Pesyanii .. tatlım okuldaki arkadaşların senin nasıl birileriki yada sen ve okul arkadaşların birisiyle çıkıp ayrılan kişiye motor gözüylemi bakıyorsunuz?? Hey gidi gençlik heyyyy :kızgın:

Back
X