canım nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz 5 aydır da nişanlıyız ilk 2 yılımız çok güzeldi 3.yılımız hep kavga kıskançlık ilgisizlikle son buldu 3 ay ayrı kaldık daha sonra barıştık geçen yıl eylülde kıskançlık yapmamaya üstüne gitmemeye karar verdim öyle de yaptım o bu sefer arkadşları ile vakit geçirmeye başladı hep ama geçen yılımız genel olarak iyydi yazın nişan yaptık ama hep arkadşları ile vakit geçiriyor yanıma gelincede hemen sen işte kavga ediosun o yüzdn gelmiyorum yanına diyo ama kavga etmeyncede gelmiyor çok korkuyorum evlennce mutsuz olcam diye bütün bunların nedenini de biliyorum çünkü o benden ayrılmadı hiç hep ben ayrıldım sonra ağlaya zırlaya aradım barışalım diye şimdi kendi bile söylüyor sen benden hayatta ayrılamazsın diye biliyor avcunun içindeyim geçen hafta 3 4 gün işim var numarası yaptım kaçan kovalanır misali arkadşlarımla vakit geçirdim bozuldu ama ben olcam yanında arkadşların olmayak bile dedii 4 gün böle sürdü 4 günün sonunda bugn bizim tanışma yıldönümümüz diye hayırlı olsun bebiş yazmış bide:) böle yapmış iice gıcıklandım arama beni dedm o gün aramadı ertesi gün aradı tersledm dün gene aradı özledm beni nie aramıon die işim var dedm bozuldu kaçan kovlanırı çok seviyor kendide demişti baana ayrıldıktan sonra barıştımızda bi raaht bırak ben söliim sana buluşalm şunu yapalm bunu yapalım diye demişti tamam öle yapiim diyorum ona da kalırsak bekle durr ki bişey yapsın
taktik mi yapiim napiim bilemedm uygulayamıyorum da şu taktikleri ayrılmakta istemiyorum
ama evlenip mutsuz olcaksak denerm ayrılmayı
ama istemiyorum nolurr yardım edinn