of:( nişanlıyım ama mutsuzum yardım edin nolurrr:(

sedaing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
23
1
36
Erzurum
canım nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz 5 aydır da nişanlıyız ilk 2 yılımız çok güzeldi 3.yılımız hep kavga kıskançlık ilgisizlikle son buldu 3 ay ayrı kaldık daha sonra barıştık geçen yıl eylülde kıskançlık yapmamaya üstüne gitmemeye karar verdim öyle de yaptım o bu sefer arkadşları ile vakit geçirmeye başladı hep ama geçen yılımız genel olarak iyydi yazın nişan yaptık ama hep arkadşları ile vakit geçiriyor yanıma gelincede hemen sen işte kavga ediosun o yüzdn gelmiyorum yanına diyo ama kavga etmeyncede gelmiyor çok korkuyorum evlennce mutsuz olcam diye bütün bunların nedenini de biliyorum çünkü o benden ayrılmadı hiç hep ben ayrıldım sonra ağlaya zırlaya aradım barışalım diye şimdi kendi bile söylüyor sen benden hayatta ayrılamazsın diye biliyor avcunun içindeyim geçen hafta 3 4 gün işim var numarası yaptım kaçan kovalanır misali arkadşlarımla vakit geçirdim bozuldu ama ben olcam yanında arkadşların olmayak bile dedii 4 gün böle sürdü 4 günün sonunda bugn bizim tanışma yıldönümümüz diye hayırlı olsun bebiş yazmış bide:) böle yapmış iice gıcıklandım arama beni dedm o gün aramadı ertesi gün aradı tersledm dün gene aradı özledm beni nie aramıon die işim var dedm bozuldu kaçan kovlanırı çok seviyor kendide demişti baana ayrıldıktan sonra barıştımızda bi raaht bırak ben söliim sana buluşalm şunu yapalm bunu yapalım diye demişti tamam öle yapiim diyorum ona da kalırsak bekle durr ki bişey yapsın:( taktik mi yapiim napiim bilemedm uygulayamıyorum da şu taktikleri ayrılmakta istemiyorum:( ama evlenip mutsuz olcaksak denerm ayrılmayı :( ama istemiyorum nolurr yardım edinn

okuyunca cadı bnmişim gibi gelecek size ama kavga çıkarmamın nedeni yine onun ilgisizlikleri :( çok raht inanılmaz

okudum ama ben nişanlında herhangi bir problem göremedim?
tabikide arkadaşlarıyla vakit geçirmesi kadar doğal birşey yok merak etme evlendikten sonra böyle bir olay olmuyor
evlilik stresi olmuş biraz sende biraz da iyi anlarınızı mutlu olduğunuz günleri düşün
sende arkadaşlarınla ailenle bol bol vakit geçir demek ki
arada 1 nefes almak gerekiyor

Canimmm gunaydin oncelikle bende nisanlinda bi sorun goremedim.sanirim sen ustune fazla dusuyosun bunu yapma hicbizaman sonra kendinden sogutursun.tam tersi hareket et mesafe koy birak arkadaslariylada vakit geccirsin arkadas ayri sen ayrisin.evlendikten sonra da butun dunyasi her dakikasi sen olmicaksin bunuda oyle bi dunya yok oyuzden hayal kirikligina ugrama..

Canimmm gunaydin oncelikle bende nisanlinda bi sorun goremedim.sanirim sen ustune fazla dusuyosun bunu yapma hicbizaman sonra kendinden sogutursun.tam tersi hareket et mesafe koy birak arkadaslariylada vakit geccirsin arkadas ayri sen ayrisin.evlendikten sonra da butun dunyasi her dakikasi sen olmicaksin bunuda oyle bi dunya yok oyuzden hayal kirikligina ugrama..

ben zaten arkadşları ile vakit geçirmesine bişe demiyorum ama haftanın 6 günü vakit geçirmesine bişey diyorum küsünce de hiiç aramıyor dün aradıında da kızgınlıığın geçtimi diyor o kızgınlığım geçsin diye bişey yapmıyor ama :(nişanlandığımzdan beeri hiç güzel vakit geçirmedik daha sanki dağ ağacına asıyorlarmış onu gibi davranıyor o kadar soğuk konuyaa :(bilmemki

okudum ama ben nişanlında herhangi bir problem göremedim?
tabikide arkadaşlarıyla vakit geçirmesi kadar doğal birşey yok merak etme evlendikten sonra böyle bir olay olmuyor
evlilik stresi olmuş biraz sende biraz da iyi anlarınızı mutlu olduğunuz günleri düşün
sende arkadaşlarınla ailenle bol bol vakit geçir demek ki
arada 1 nefes almak gerekiyor

ben öğretmenim onun memleketinde ve yalnızım evde de yalnız kalıyorum arkadşlarımında çoğu evli vakit geçircek bişeler bulamıyorum daha da fenasıı evlendkten sonra hafta 3 4 5 giderm die anlaşıp duruo benmle ah blsem evlennce evde oturcanı tamam ama o hep dışarlarda ark ile vakit geçirirmiş annesi de yok ki bana bi yardım eden olsun

Susn icin bisey yapamazsin ama evlenince bunu kesinlikle kabul etmiceni soyle ozaman ona gore yol alin canim ya sen ya arkadaslari abartmasin4-5 gunmus sana ne kaliyo?

Susn icin bisey yapamazsin ama evlenince bunu kesinlikle kabul etmiceni soyle ozaman ona gore yol alin canim ya sen ya arkadaslari abartmasin4-5 gunmus sana ne kaliyo?

aslnda.şyle.bi.durum.var.bazen.oyle.anlar.geliyor.ki.arkadşlarmda.neymiş.ben.seninle.vakit.geçircem.diyor.gerçi.bu.1.2.kez.oldu.ama.yani.aslnda.onu.kvama.getirsem.gitmez.bile.kahveye.maça.ne.desemde.yapar.ama.nasl.kvama.getircem.biraz.kaçsam.aramasam.o.üstüme.düşermi.tatl.dil.yapsamda.kendimemi.çevirsem.bana.başlarda.deli.oluyordu.o.zaman.umursamazdm.hakszda.olsam.üste.çkardm.aman.banane.derdim.koşar.dururdu.peşimden.ylemi.yapsam.neşemde.yok.eskisi.gibi
.zaten

Back
X