Of of sizce geç döllenme olabilir mi

Kızlar merhaba 2 aydır korunmasız ilişki var. Adetim 4 gündür gecikti test yaptım ilk çok hayal meyal çıktı daha sonra yine tekrar negatif .ama adetim hala yok ve sol tarafımda hafif kramp var arada belime geliyor bilemedim sizce geç döllenme olabilir mi ? Normalde adetim hiç gecikmezdi.
Ya bende adetim 2 gün geciktiginde beta hcg 0.2 cıkmıstı suan 6. Gün hala regl olmadım geç döllenme olabilir mi acaba yarın kaset test yapmayı düşünüyorum

Ya bende adetim 2 gün geciktiginde beta hcg 0.2 cıkmıstı suan 6. Gün hala regl olmadım geç döllenme olabilir mi acaba yarın kaset test yapmayı düşünüyorum
Valla benimde adetim gecikmesi bugün 6.gün beta 0.975 çıktı cuma günü bende olmadım şaşırdım kaldım

Canım bende adetim iki gün gecikince yaptım negatif çıktı ertesi gün yine yaptım yine negatif toplam 5 test yaptım hepsi negatifti 8 gün gecikince sağlık ocağına kan verdim ve değerim 109 çıkmıştı erken gebelik silik çıkmışsa hamilesin canım bence...şuan 10 haftalık hamileyim ve geç döllenme olmuş adet tarihimden bir hafta geri gidiyor gebeliğim... inşallah hamilesindir
Cnm bnde de ayni drum var 100 ciktiktan sonra ne zaman dr a gittiniz kese gorundu acaba bnde smdi sizi okuyunca rahatladm sukur ♥️ Allah bagislasin bebeginizi hepimizinkini insaallah amin

Arkadaşlar mrb lütfen yardımcı olurmusunuz. 9 ocakta 3 aylik hamileydim normal kontrole gitmiştim ve bebeğin kalbinin durduğunu 9+2 de kaldığını söylediler ilaçla düşürmemi sağladılar sonra kürtaja aldılar sorun şu ki hala adet olmadım 52 gün oldu doktora gittim duphaston verdi ve yumurtalik kisti olduğunu söyledi. Duphaston kullanıyorum 8 gündür ve bitmeyen kahverengi akıntı arada kanlı akıntı oluyor 8 gündür. Yumurtalik kisti zararlımi bu şekilde sorum yaşayıp hamis olan varmi çok istiyorum ama olmuyorrrrr😭
Çok geçmiş olsun benimde 11. Haftada kalbi durmus 12 haftada fark ettik kurtaj oldum bir buçuk ay sonra adet oldum parcalar kalmış içimde siz başka doktorada bir gözükün Allah yardimciniz olsun

Back
X