Of ok sklyorum...

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
38
Ankara
öncelile hepınıze merhaba
bundan tam 3 hafta evvel düşük yaptım içimde bi sıkıntı var ne çalışmak içimden geliyor ne evde yemek yapmak ne temizlik yapmak artık canım hıcbısey ıstemıyor bgun canım cok sıkılıyor hep bıtarafım eksıkmıs gbı hıssedıyorumm bebeğime okadar cok alışmışımki ondan kopmak galıba bana cok agır geldı nerdeyse bır ay olacak esım unuttu bıle dıyebılırım ama ben unuttum desemde ıyıyım desemde deılım anladım bgun bunu....esımlede bıkac gundur dogru durust konusmuyoruz onada cok kızıyorum sankı benım elımdeymıs gbı ıkıdebır ıyıkı sskmız vardı o olmasaydı 2-3 mılyar para oderdık hastaneye dıyor bazen aklıma o masraf benden onemlı oldugu dusuncesıne kapılıyorum
kendımı hıc bukadar degersız hıssetmemıstım anladımkı bebegım benı tamamlayan bı parcaymıs o benımleyken hersey kotu bıle gıtse moralım bozulmuyordu o bana tesellı oluyordu offf soleyecek söz dahi bulamıyorum artıkkkkkkkkk:emir_bebek::gitme:

Cnm üzüldüm inan toparlanmaya bak daha kötülerini düşün kendini daha ii hisedersin yine bebegin olur sen şimdi hassas oldugun için eşinide kötü anlıyo olabilirsin eminimki art diyetle söylemiyordur oda bunu depresyondasın degişiklik yap çık evden filan dolaş biraz içine kapanma anlat agla bagır ii gelir bunlar içine atma :teselli:

seni çok iyi anlıyorum ama böyle yaptıkça kendinizi daha da kötü bi duruma umutsuzluğa itebilirsiniz
doktorun kendin olmalısın bence morali yüksek tutmaya çalış daha uzun yıllar var önünde kendini bırakma böyle...eşine de kızma ve bence ençok böyle zamanlarda destek olmalısınız birbirinize...

Cnm üzüldüm inan toparlanmaya bak daha kötülerini düşün kendini daha ii hisedersin yine bebegin olur sen şimdi hassas oldugun için eşinide kötü anlıyo olabilirsin eminimki art diyetle söylemiyordur oda bunu depresyondasın degişiklik yap çık evden filan dolaş biraz içine kapanma anlat agla bagır ii gelir bunlar içine atma :teselli:

off bılmıyorum kııııı calısıyorum aslında ama tatile cıkalım dıyorum gıde gıde kayınvalıdem gılın yanına gıdıyoruz koye yanı offfffff valla busene de hıc gdesım yok oraya esım benı anlamıyor ne yazıkkı ona gore hersey olagan hersey normal ben abartıyorum hıcbıseyı ıcıne atma dıyor bana solemek ıstedıklerını sole dıyor solesem amaaan cok abrtıyosun dıyor bazen kızıyor bende oyuzden solemıyorum hıcbısey ama bıyandanda evlılıgımıze zarar vermekten korkuyorum kafam cok karısık acıkcası

çok üzüldüm canım ya.allah hayırlısıyla bi bebek nasip eder inş sana.

dualarım seninle:Saruboceq:

şüphesiz böylesi sizin adınıza hayırlısıymış.yaradan böyle yazmış böyle olmuş.sorgulamamak , büyük bir olgunlukla bu yaşanılanı kabullenmek sizi huzura kavuşturacaktır.birazda hassas olduğunuz bu dönemde fazla beklentiler içine girip kendinizi daha da mutsuz etme durumunuz olabilir..kendinizi sıkmayın..
inşallah en kısa ve uygun zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe tekrar hamile kalırsınız..esenlikler diliyorum..

Canım acın daha çok taze...Erkekler bizler gibi ince düşünmezler...
Aynı acıyı bende yaşadım ilk bir yıl kendime gelemedim...Ama oyalanacak birşeyler mutlaka bulup kafanı dağıtmalısın yoksa bu düşünce ile yaşanmaz...
Hayırlısı ile inşallah tekrardan hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın...:Saruboceq:

Gecmis olsun canim...Suanda böyle hissetmen cok normal....nede olsa bebegni kayetmek her kadin icin bir travma...:1hug:

Kendini iyi izlemelisin...gecici bir dönem olabilir...ama uzun sürerse bence doktora git...iyi bir uzmana yönlendirsin seni...

Cogu kadin böyle bir olaydan sonra tek basina üstesinden gelemiyor..

Allah yardimcin olsun

off bılmıyorum kııııı calısıyorum aslında ama tatile cıkalım dıyorum gıde gıde kayınvalıdem gılın yanına gıdıyoruz koye yanı offfffff valla busene de hıc gdesım yok oraya esım benı anlamıyor ne yazıkkı ona gore hersey olagan hersey normal ben abartıyorum hıcbıseyı ıcıne atma dıyor bana solemek ıstedıklerını sole dıyor solesem amaaan cok abrtıyosun dıyor bazen kızıyor bende oyuzden solemıyorum hıcbısey ama bıyandanda evlılıgımıze zarar vermekten korkuyorum kafam cok karısık acıkcası

bilinçli bir insansın bak dediğin gibi evliliğine zarar verirsin böyle kendinede tabi ben kendimi rahatlatmak için hep benden daha kötü durumda olanları düşünürüm mesela sen evlatlarını büyütüp asker etmiş sonrada öldü diye haberi gelmiş anaları düşün ne acı dimi çok büyük acı 20 sene bak büyüt bi anda yok olsun birde şöyle düşün melegin cennette seni beklicek bunuda düşün asla isyan etme güzelim kader bu yaşanması gereken yaşanıyo

eşin sen gibi degil çünkü sen bebegini içinde hissettin o baba olamadı sen anne oldun ama birde seni üzmemek için geçti bitti gibi davranıyo olabilir . Toparlanma zamanı olanlardan ders alarak ayaga kalkma zamanı bence ugraş bul kendine bak ne güzel çalışıyomuşsunda kendine gel yine yaparsınız bir bebek ama önce düzel düzelki bebegine verimli olabilesin

inşallah kıslar;
pinkystar merhaba canım bgune kadar asla Allahıma karsı gelmedım ondan gelen ve gelecek olan herseye boynumu buktum razı oldum asla ısyan etmedım zaten Allahıma sıgındıgım zaman kendımı cok daha ıı hıssedıyorum huzur buluyorum onun varlıgını kımı geceler cok daha ııı hıssedebılıyorum..
sadece esıme kızıyorum ona gore haksız olan benım herseyı cok abrtıyorum cok kafaya takıyorum nebılıyım benım ısteklerıme benım ıcın onemlı olan seyler ona gore cok onemsız anlamsız en basıt bı ornek vereyım sıze;ehlıyet 2 senedır dıl dokuyorum ehlıyetımı almak ıstıyorum dıye ondan habersızde yazılırım alırımda ama ondan habesız bısey yapmak ıstemıyorum bana dedıgı amannn ne yapacaksın ehlıyet alıpda arabamı kullanacaksın dıyor bu cok basıt bı ornek dun aksam hastane masrafını gene soledı ıkıdebır soluyosun dedım kustu gıttı mutfaga bıra ıctı bende uyuyakalmısım arkasını dondu yattı yanı bende gururumdan hıc sarılmadım anlamıyorum yanı destek olması gerekırken ben uzulmesın dıye bellı etmıyorken bana yaptıgına bakın

ecmıs olsun oncelıkle rabbım buyukdur gene nasıp eder evlat
ama kendınızı toparlayın..bakın uzulens adece sızsınız..
esınıze gelınce canı kanı ıcınden parca alınan o degılkı o hısstesın yasadıklarınız
sadece sız bılırsınız esınız degıl..kendınızı eve kapatmanız hıc bısıye care degıl olamazda..
esınız ıse bence dusuncesını sızle paylasmıs neden bukadar takıldınız kı bunu sıze degılde baskasına dese ıdı emınım daha uzulurdunuz..

eşin sen gibi degil çünkü sen bebegini içinde hissettin o baba olamadı sen anne oldun ama
Esinle arandaki sogukluk bencede tamamen bu yüzden....onun senin gibi hissetmesi mümkün degil güzelim....

bole soledıgım zamanda bana kızıyo nasıl hıssetmeyım dıyo aynene dedıgı cevabı yazıyorum sıze:.:yaaaaaaaaaaaaaa ölemiiiii Aman Allahım ne cok buyutuyosun abartıyosun ya

winx perisi canım merhaba
kendını bukadar üzme ınankı hepsı gelıp gecıyor bak bende 3 düşük yaptım 2. hamileliğimde 20 gün boyunca kanamam vardı evde hiç kalkmadan yattım bebegıme bırsey olmasın dıye okadar dıkkat ettımkı bır damla gozyası bıle dokmek ıstemedım moralımı hep ıyı tuttum sonra düşük oldu gece hastanede acil kürtaj oldum derken hepsı okadar agır gelmiştiki bana sinir krizi gecırmısıtım oluıyorum sanmıstım sonrasında 2 ay ustumden bunu atamadım psıkolojım bozulmustu. canım hıcbısey yapmak ıstemıyordu sankı artık yaptıklarımın bır anlamı kalmamıs gıbı gelıyordu bır gun bebegımın olmasını cok ıstıyorsam ertesı gunu asla bebegımın olmasını ıstemıyordum sureklı gelgıtler yasadım kımın hamıle oldugunu duysam gorsem aglıyodum uzuluyodum ama bunlar zamanla yavas yavas gecen kaybolan duygular ınan bana zamanla gecer sadece senın yapman gereken seyler bu bebek meselesını bıraz kapatman canım bırazcık unut. bak sonra 6 ay sonra yıne hamıle kaldım yıne dusuk oldu sımdı bıraksalar hemen bır daha bebegımın olmasını ısterım ama olmuyor hemen.
esınede fazla kafanı takma bana hep esım derki bu acıyı yasayan en ıyı bılen sensın ellebette bende senın kadar uzuldum ama senı ne ben ne annen nede bı baskası ıyı anlar sadece sen daha buyuk yasıyorsun bu acıyı der emınım esınde uzuluyordur soyledıklerını pek kafana takma hepsı unutulur.
bır bakmısın tekrar hamılesın bebesın gelıyor sonra neden daha once kendımı bukadar uzdum dersın.
cok uzun yazdım canım kusura bakma sıktıysam. soylemesı kolay deme bana sımdı cunku bunların aynısını belkıde daha fazlasını yasadıgım ıcın su an duygularını cok ıyı anlayabılıyorum tek yapman gereken bebek meselesınden bır muddet uzak kalmak.
tekrar gecmıs olsun canım benım.

winx perisi canım merhaba
kendını bukadar üzme ınankı hepsı gelıp gecıyor bak bende 3 düşük yaptım 2. hamileliğimde 20 gün boyunca kanamam vardı evde hiç kalkmadan yattım bebegıme bırsey olmasın dıye okadar dıkkat ettımkı bır damla gozyası bıle dokmek ıstemedım moralımı hep ıyı tuttum sonra düşük oldu gece hastanede acil kürtaj oldum derken hepsı okadar agır gelmiştiki bana sinir krizi gecırmısıtım oluıyorum sanmıstım sonrasında 2 ay ustumden bunu atamadım psıkolojım bozulmustu. canım hıcbısey yapmak ıstemıyordu sankı artık yaptıklarımın bır anlamı kalmamıs gıbı gelıyordu bır gun bebegımın olmasını cok ıstıyorsam ertesı gunu asla bebegımın olmasını ıstemıyordum sureklı gelgıtler yasadım kımın hamıle oldugunu duysam gorsem aglıyodum uzuluyodum ama bunlar zamanla yavas yavas gecen kaybolan duygular ınan bana zamanla gecer sadece senın yapman gereken seyler bu bebek meselesını bıraz kapatman canım bırazcık unut. bak sonra 6 ay sonra yıne hamıle kaldım yıne dusuk oldu sımdı bıraksalar hemen bır daha bebegımın olmasını ısterım ama olmuyor hemen.
esınede fazla kafanı takma bana hep esım derki bu acıyı yasayan en ıyı bılen sensın ellebette bende senın kadar uzuldum ama senı ne ben ne annen nede bı baskası ıyı anlar sadece sen daha buyuk yasıyorsun bu acıyı der emınım esınde uzuluyordur soyledıklerını pek kafana takma hepsı unutulur.
bır bakmısın tekrar hamılesın bebesın gelıyor sonra neden daha once kendımı bukadar uzdum dersın.
cok uzun yazdım canım kusura bakma sıktıysam. soylemesı kolay deme bana sımdı cunku bunların aynısını belkıde daha fazlasını yasadıgım ıcın su an duygularını cok ıyı anlayabılıyorum tek yapman gereken bebek meselesınden bır muddet uzak kalmak.
tekrar gecmıs olsun canım benım.

canım cok tsk ederım dıle getıremedıklerımı okadar guzel anlatmıssınkı bencede bıraz su bebek meselesınden uzak kalmak sanırım bıraz olayları akısına bırakmak gerekıyo sanırsam

kıslar hepınıze cok tsk ederim tek tek yazıp okudugunuz ıcın

hayırlısı olsun canım

dilerim yeniden bebişine kavuşursun

eşinde ayıp ediyor

böyle bir durumda paranın lafı bile edilemez

sıkma canını geçecektir

geçmiş olsun canım
allah tekrar bebek nasip etsin tatlım
böyle hissetmen çok normal
sonuçta o senin canında bir parçaydı

Back
X