of ya offfffff

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
kızlar yaa şuraya yazıyımda rahatlayım:))))) bir an önce şu arabayı kullanmasını öğrenmem lazım.2 sene yemedim içmedim biriktirdim araba aldım 2 hafta önce sevgili kocam beni işe getirip bırakıyo sonra yallahhhh arabayla anasını istediği yere götürüyo kardeşlerini taşıyo sinir etti beni.hemen öğrenip elinden almam lazım arabayı.bişey söyleyincede napıyım öğrenemedin diyo.şimdi aradım gel beni al işden diye kardeşi anasına gelmiş onu evine bırakıyımda öyle diyo.off yaaa bir kuruş katkısı yok o arabaya benim ooooo:)))))

Keşke önce öğrenip ehliyetini alıp ondan sonra alsaydın arabayı. Benim eşimde aldı arabayı her hafta sonu kayınvalideme göre bir program var.Hiç benim işime yaramıyor.Araba iyi ama başkalarının şoförlüğünü yapılıyo işte..

aynen canım ya biraz biliyodum.zaten eşim ısrar etti al al hemen al diye.anlamadığım onun kendi arabasıda var..beyimiz bizimkini sahiplendi.onunki eski modelmiş:)))) yaaa kendi ailesini gezdiriyo gıcık oluyorum bendeeee

Amaaaan salla gitsin ya.Gezdirirse gezdirsin n'olcak sanki.Sen bir an önce ehliyetini almaya bak.O zamana kadar gezsinler bakalım umursama sakın eşinede belli etme canım.

önce arabasa kullanmasini ögrenip arabayi alsaydiniz keske sizin icin daha iyi olurdu. abiniz kardesiniz babaniz varsa onlar yardim isteyebilirsiniz

Yani eşime benim paramla alındı benim arabam demezdim ama ortadaki arabaylada kimseyi gezdirtmezdim :) İşiniz uzakmı ki o kadar da süremez misiniz eşinizi siz işe bırakıp kendiniz arabayla devam edin sizde kalsn araba :)

ehliyet kursunda hocadan öğren canım. hem kendini daha güvende hissedersin hem de işi uzmanından öğrenmiş olursun. çünkü gördüğüm kadarıyla başkalarından öğrenirsen onların edindiği yanlış alışkanlıkları da alıyorsun. örneğin; eli sürekli vites topuzunda tutmak, sinyal vermemek vb.

ne kadar bencil bir yorum bu ne var yani kardeşini evine bıraksa o araba sadece senin araban mı evlilikte senin benim olmaz bi defa zaten olursa da o evlilik benim gözümde bitmiştir
ve iki kişilik evlilikte alınan bir arabada sadece senin sözünün geçmesi gerekmiyor ve ayrıca o arabaya birilerinin binmesi için katkısı mı olması lazım çok saçma geldi bana yani

offfffffff offfffffff,şimdi oğlum bekar,evimiz de şehir dışında.faal de bir insanım.işim oldukça oğlum beni evden alır götürür,getirir.evlendikten sonra bu sorun mu olacak:26:

offfffffff offfffffff,şimdi oğlum bekar,evimiz de şehir dışında.faal de bir insanım.işim oldukça oğlum beni evden alır götürür,getirir.evlendikten sonra bu sorun mu olacak:26:

hele araba gelininse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…