• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off ben ne yapacağım?

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
ARKADAŞLAR BEN BİRİNİ SEVİYORUM ANNEMİN YİĞENİNİN OĞLU ÇOK KARA SEVDA DEĞİLİM AMA O OLSUNDA BAŞKA BİRİ OLMASIN TAM İSTEDİĞİM BİRİ SEVİLEN VE SAYGI DUYULAN BİRİ EVDE KOLTUKTA OTURSUN ONU İZLEYEYİM DİYORUM BU BANA YETER BENİ KARDEŞİ GİBİ GÖRDÜĞÜ İÇİN DUYGULARIMIDA BELLİ EDEMİYORUM BAŞKA BİR KIZI İSTEMİŞLER DAYANAMIYORUM ONUN BENİ SEVMESİ İÇN NE YAPAYIMMMMMMMMMMÇok üzgünüm çoook

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir şey!yasakkelime
Evet onun sizi sevmesi için hiç bir şey yapamazsınız..
Zorla güzellik olmaz ki..:delphin:

sizi sevmeyen başka birisiyle evlenmek isteyen adamı ne yapıcaksınız üstelik akrabanız oha desem çok mu ayıp olcak ?sempatiksalakcinni

sevgine saygı duyuyorum hani gönül de laftan anlayan bişey değildir lakin
yapabileceğin herhangi bişey olduğunu sanmıyorum
bana göre bi insan birini bi kere kardeş gibi görmüşse daha sonrasında ona sevgi besleyemez

canım sen bile sevginden emin diilsinki hani bi ünlüye hayranık gibi olmuş.olsada olur olmasada sanki senin olunca hevesin geçicek gibi.zaten başkasylada evleniyomuş unutursun çok kolay bi şekilde

Offlamaaa boşverr seni istediğin türde sevmek istese severdi zaten bence bişey yapma oluruna bırak gitsin:hulya:

sizi sevmeyen başka birisiyle evlenmek isteyen adamı ne yapıcaksınız üstelik akrabanız oha desem çok mu ayıp olcak ?sempatiksalakcinni

kendimi çok kötü hissettirdiniz ya teyzemin torunu ayrıca onada halasının torununu istemişler ben ona duygularımı belli etmiyorum gizli yaşıyorum bana çok değer verdiğini söyler hissettirir hem amca kızı teyze kızı oğlu ile evlenen çok

kendimi çok kötü hissettirdiniz ya teyzemin torunu ayrıca onada halasının torununu istemişler ben ona duygularımı belli etmiyorum gizli yaşıyorum bana çok değer verdiğini söyler hissettirir hem amca kızı teyze kızı oğlu ile evlenen çok

Yani..
Sonuç???:delphin:

birinin seni sevmesi için bişeyler yapmak..
sizde bu cümleyi okudunuzda mantıklı geliyormu acaba merak ediyorum:delphin:

hem akrabanız, hem başkasıyla evlenecek belliki, hemde sana o gözle bakmıyorsa bu saatten sonra bence yapılacak hiçç bişiy yok.. bence sizin iş baştan yatmış..... en güzeli sen bu sevdadan vazgeçmeyi dene arkadaşım.... bu aşkın daha fazla üzülmeden önüne geçmek kendine yapacağın en büyük iyilik olur bence....

hem akrabanız, hem başkasıyla evlenecek belliki, hemde sana o gözle bakmıyorsa bu saatten sonra bence yapılacak hiçç bişiy yok.. bence sizin iş baştan yatmış..... en güzeli sen bu sevdadan vazgeçmeyi dene arkadaşım.... bu aşkın daha fazla üzülmeden önüne geçmek kendine yapacağın en büyük iyilik olur bence....

bugün kimse kendine iyilik yapmayı beceremiyor
yada tam tersii akannehir

akraba evliliğinden bahsediyorsunuz. bunun sonuçları hakkında fikriniz var mı ? ileride doğacak çocuklarınızın sağlığını tehlikeye atıyorsunuz. sırf bunu düşünüp vazgeçmeniz lazım.
akrabalık olmasa bile size karşı ilgisi olmayan birinden bahsediyorsunuz, hatta başka birini isteme aşamasına gelmiş. zorla güzellik olmaz.

kızmı?
sen erkeksın sanırım ala ala benmı yanlış okuyorum
neyse ciğerim koltuk almıyon.. parayla degil ufff ne dıcemı bılemedım sacma bı soru sordun sacmaldım bendezemuszemus

Akraba olma kısmını geçiyorum açıkçası orası beni ilgilendiren kısmı değil ama seni sevmeyen birine kendini asla ama asla sevdiremezsin. Ne kadar iyi davransan da ne sevecen ve sevimli olsan da ve hatta yüzüne karşı O'nu deli gibi sevdiğini haykırsan da O'nun sevgisini , sevgili anlamında kazanamazsın acı ama gerçek bu canım.
Bunu öyle güzel tecrübe ettim ki hiç uğraşma arkana bile bakmadan kaç diyorum sana.
Gitgide tutku olur hoşlanman sevgiye döner vaz geçemez olursun, mükemmelin olur senin aslında hiç olmadığı halde.. Başka birine evlenme teklif ettiği halde O'nu ister olmuşsun bak. Küçük bi farkla aynı durumu yaşadım ve çektiklerimi de biliyorum. Vaktin varken bırak, ilgini dağıt, farklı şeylere odaklan. Bunu sadece kendin için yap. Hayatı sevgisi uğruna dibe vurmuş biri olarak söylüyorum: Başında olmadıysa sonunda da olmayacaktır. Küçücük bir umudun bile olmasın. Yoksa o umut senin canına okur.. Sonrasında ise pişmanlığın gelir ki o seni hiç rahat bırakmaz.

Son düzenleme:
Back
X