off! bi akıl verin nolur çok mahçup olucam

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
internet üzerinden bir kızla tanıştım. kızın kınası olacak, tesettürlü... ben açığım, kınada giymek için elbise almaya durumu yokmuş. bende kendi nişanlığımı ona verecektim, kol falan diktirecekti işte sadece yardım etmek istemiştim. ama annemde babamda nişanlımda karşı çıktı göndermeme... ben şimdi napıcam. kızcağızın durumu yok. yardım etmek istemiştim para falan da istemedim ama hepsi laf etti nişanlım o elbiseyi bi kere mi görcem üzerinde dedi olmaz kol diktirecekse dedi annemde babamda kayınvaliden laf eder vs vs vs vs dediler şimdi ben kıza nasıl derim gönderemem diye... evli olsam hiç düşünmem ama nişanlı olunca napyıım offf çok üzüldüm yaaa yardım edin

öncelikle çok duyarlısın takdir edeceklerine arıza çıkaran insanlara tilt oluyorum. ne yani altı üstü kıyafet.. nesi ayıp olacak kayınvalidene? zor durumda insana yardım etmişsin. herşey gösteriş için mi yani.. evli olsan evet sallama ver elbiseyi gitsin derdim de nişanlısın. sonradan sorun yaratabilecek kşiler gibi geldi. ama kol diktirildikten sonra tekrar sökemezler mi ki? dikişi içten yaparlarsa dikiş yerinden tekrar açılır sanki. ama defo kalırmı bilemedim:26::26:

Üzülme burda anlattığın gibi kıza durumu açıkca anlat eminim oda anlıycaktır ama gecikme ...
senin yakın akrabanın düğününde kınasında giyindiğin başka elbisen varsa onu vermeyi teklif edebilirsin

siz o nişanlığı giydiniz mi,yani nişanınız oldu mu?

oldu oldu, 2 ay geçti üstünden nişanlım yakın bi akrabamızın bi düğünü olur tarlatanı seyyar zaten onu çıkarır eteği kestirir giyersin dedi tamam başta bende öyle demiştim de kızın benden daha çok ihtiyacı var o elbiseye (

İnternet üzerinden tanistiginiz kizin yalan soylemedigini nerden biliyorsunuz ki? Hem kina kiyafetini kiz tarafi almaz ki? Erkek alir, madem kina icin o kadar sıkışık gelinligini nasil almis ki? Sonucta bindalli da giyebilir.. Belki de sizi kandiriyor nerden biliyorsunuz ki? Oyle hemen nasil inandiniz pek anlayamadim. Biraz daha acik anlatir misiniz?

Benim de aklima ilk gelen bu oldu. Yardim etmek istemeniz cok guzel bir sey tabi ama internetten tanistiginiz birine nasil guvenebiliyorsunuz anlamadim 😕

Kina kıyafetimi annem babam aldı
Öyle oluyor bazı yerlerde..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben nişanlının verdiği tepkiye şaşırdım o nasıl sey ya tarlatanı çıkar kestir giy falan bende sözlüyüm benimkisi böyle şeyleri hiç düşünmez yani

Kina kıyafetimi annem babam aldı
Öyle oluyor bazı yerlerde..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nedense bana pek inandirici gelmedi. Bir insan neden internet uzerinden tanistigi birinden bi sey istesin ki... ne biliyim sadece aradaki diyalogu biraz daha merak ediyorum.. arkadaş daha da açsa anlariz...

Nedense bana pek inandirici gelmedi. Bir insan neden internet uzerinden tanistigi birinden bi sey istesin ki... ne biliyim sadece aradaki diyalogu biraz daha merak ediyorum.. arkadaş daha da açsa anlariz...

hemen açayım :) bir sayfa var gelinlerin falan sohbet ettiği belki biliyosunuzdur oraya yazmıştı durumum yok elbise verebilecek olan var mı falan fistan diye bende ordan ulaştım kndisine öyle tanıştık yani arayıştaydı bende elinden tutayım dedim ama işte...

Bence kimseye söylemeden yollayın. Nişanlınızın da hadi elbiseyi giy de nostalji yapalım diyeceğini sanmıyorum

Himmm anladim.. Bence nisanlinizi ikna edip gonderebilirsiniz.. mesela ben eşime böyle bi seyi desem ne olacak birinin elinden tutalim Allah büyüktür hadi gonderelim desem ok der.. siz de biraz iyilik eden iyilik bulur yarin obur gun Allah da bizim bi sikintimizda bizi feraha ulastirir falan diyebilirsin bence.. insallah işe yarar

sen doğrusunu yapmak istiyorsun, ailene izah etmeye çalış...bir elbise sana birşey kaybettirmez, ama durumu olmayan biri için dünyalara bedeldir, ve sana edeceği duayı düşün, allah razı olsun diyeceğini düşün...en pahalı elbise bile bir duaya bedeldir....

Ben bu konularda biraz katiyim. Bencilim. Birine bir kere giymesi icin veririm ama kol diktirecek falan. Olmaz gercekten ya. Ne biliyim kizcagiza bir miktar para gonderin icin rahat etmiyorsa. Nisan elbisesi her zaman giyilir. Evlendikten sonra da dugune falan giderken kullanirsin. Bilmiyorum o elbiseye kac para harcadiniz siz de yani. Kolay olmuyor ki. Kiza butcene gore 100 200 yolla nisanlim izin vermedi de bitsin..

Veremeyeceğini şöyle özür dile.bence nisanlinla ailenle papaz olma

سبحان

ben emanet vereceksiniz sandım, sanırım tamamen vermenıze karsılar, emanet gondersenız, işi bitince geri verse, herkesin gönlü olsa olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…