Ailelerimizden aldigimiz terbiyeyi hakedenlere gostersk yeterli olurbence.
Cokta lazim degilmis selam vermeniz.
Bosuna stres yasamissiniz insanlik yapicam diye.
eşininin haklı olduğunu anlamış oldun. kendin tecrübe ettin. bundan sonra eşinin dediği gibi devam edersin. konuşmazsın olur biter... genelde erkek "baba" başka bir kadınla evlenince "baba"lığını unutuyor... unutmayanlarda vardır tabi...
eşinin durumdan haberi var mı? var yada söyleyeceksen pişman olduğunu anlat.
yinede kendini üzme.
keşke eşinizin sözünü dinleseydiniz. terbiye bekleyen insanlar; terbiye gösteren insanlardır. bu hayat bana haketmeyenlere değer vermenin ancak beni yıpratacağını gösterdi. umarım size de göstermez.
niye üzülüyosun ki canım sen son bi kez insanlığını yapmışsın neler yaşadınız bilmiyorum ama bende senin yerinde olsam galiba aynı şeyi yapardım selam verirdim sen doğrusunu yapmışsın herşey bu dünyada değil allah görüyo biliyo öyle düşün kendinde bi eziklik flnda hissetme bi daha yapmazsın olur biter.o kadına da diycek laf bulamadım yani
Bilemedim..ama hakli buluyorum sizi..kendimi kotu hossettim.kocaman yasli adama boynumu cecirip gecememdim..yemin ederim ven onlara bisey yaomadim...hep benle ugrastilar..turkiyeden yurtdisina gelin gekdigim icin..para icin gekmisim sunun ucin bunun icin..hoc bilmedikleri bi kizla evlenmis esim..ve bursuru sebepleri var..bana girede sebep yok..esimime bu kadar kotu doavranmalari venide kiriyor..onlara orda mrb dedim ama pisman oldum..anladiklarini sanmiyirum..ama birseyi gordum kayinbabam uvey kaynanamdan cok cekiniyor..yani esimle karisi yuzunden bile olsa konusmak..yapici degil bozuculuk yapiyor..onlar ne olursa olsun baba ogul..o benim esime mrb dese ben bozulmazdim kiskanmazdim cok farkli beyin yapilari...
Yeni esinin etkisinde kalip ogluyla gorusmeyen bi baba benim icin cokta saygiya deger degildir.
Uzucu bi durum ama yapicak bisey yok.sonucts bu noktays gelmesini siz istemediniz.
Kesinlikle istemedim..keske yaomasaydim..cok utandim kendimden
Utanicak bisey yok,son kez insanliginizi yapmissinz.vicdaniniz rahat olarak devam edin hayatiniza.
Kisacasi salla gitsin.
Sadece on yargi olabilir ama benim izlenimim insanliktan cok kendini gostermek,laf olsun ya da uvey anneye inat olsun diye sanki...celiskiler var.yani tek bir selamla kalabilirdin ilk karsilastigin zaman ama cok kasmissin samimi olmak icin.bence degmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?