- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
Slm kizlar ben esimin ailesi ile gorusmuyorum.esimde gorusmuyor.dun aksam cok sevdigim bir arkadasin yanina gittim restorantina..teseduf onlarda geldiler oraya..esim onlari gordugun yerde yuzunu cevireceksin..demisti.ben aikemden aldigim terbiye ile yapamadim bunu..uvey annesi var esimin..uvey annesinin de cokxtatli bir halasi var.ona merhaba dedim..beni tanimadi..yaslu biraz..uveyanneye sordu..bu kimin esi..oda cevap verdi:bilmem birinin esidir. O oyke yapinca ona selam vermedim..o kocasina yaoisik oturuyordu bi ara kalkti ordan..bende gittim kayinbabamin elini tuttum mrb dedim..gormedim sen burdamiydin dedi jayinbabam..karisi geldi birden sesini yukseltti ne oluyor burda diye..kesin kavga cikartcak derken kendini dizginledi..sonra guderkende kayinababamasarilip iyi aksamlar dedim..cok zor durumda kalmistim.slm vermesem millet ne saygisiz diyecekti..yani ikikikte kaldim..iyilik insanlik bende kalsin dedim..kayin babam kizinin bide karisini cok dinliyir normalde iyi biri..korkudan da olsa gelip bize adim atmaz..baskalarin akliyka esimle konusmadi..kustuler..kotu bir konusma yapip..karisinin agziyla konustugu belliydi..o gundurde konusmuyoruz..kendimi suan yikilmis rezil ve kotu hissediyorum..esim konusma dedigi icin...ve degmedigu buzu anlamadiklari halde tum hersrye ragmen mrv dedigim icin ..cok kiriciydi benim icin..bikmiyirum yaomasamiydim..kendimi cop gubi hissettim..ordaki arkadasim beni tevrik etti aferin sana dedi insanligini yaptin...kmrb dedin. Karisi cok saygisiz taklasti kayinvabanin dedi..ama genede o konuma dustum..kadin sanki gekin degilde kocasinindostuyla gormys gibi noluyo burda diye sesini yuksetti..o an bittim..bide gelip oturunda bankku massydi..kalkamadim o kalkmadan..cok kirginim..o ibsanlar vana hayati dar etti iki sene..esimlede kav gundur vaska seyler yuzunden limoniyiz..bir turlu sigamadim eve