• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off biktiimm artik

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
Slm kizlar ben esimin ailesi ile gorusmuyorum.esimde gorusmuyor.dun aksam cok sevdigim bir arkadasin yanina gittim restorantina..teseduf onlarda geldiler oraya..esim onlari gordugun yerde yuzunu cevireceksin..demisti.ben aikemden aldigim terbiye ile yapamadim bunu..uvey annesi var esimin..uvey annesinin de cokxtatli bir halasi var.ona merhaba dedim..beni tanimadi..yaslu biraz..uveyanneye sordu..bu kimin esi..oda cevap verdi:bilmem birinin esidir. O oyke yapinca ona selam vermedim..o kocasina yaoisik oturuyordu bi ara kalkti ordan..bende gittim kayinbabamin elini tuttum mrb dedim..gormedim sen burdamiydin dedi jayinbabam..karisi geldi birden sesini yukseltti ne oluyor burda diye..kesin kavga cikartcak derken kendini dizginledi..sonra guderkende kayinababamasarilip iyi aksamlar dedim..cok zor durumda kalmistim.slm vermesem millet ne saygisiz diyecekti..yani ikikikte kaldim..iyilik insanlik bende kalsin dedim..kayin babam kizinin bide karisini cok dinliyir normalde iyi biri..korkudan da olsa gelip bize adim atmaz..baskalarin akliyka esimle konusmadi..kustuler..kotu bir konusma yapip..karisinin agziyla konustugu belliydi..o gundurde konusmuyoruz..kendimi suan yikilmis rezil ve kotu hissediyorum..esim konusma dedigi icin...ve degmedigu buzu anlamadiklari halde tum hersrye ragmen mrv dedigim icin ..cok kiriciydi benim icin..bikmiyirum yaomasamiydim..kendimi cop gubi hissettim..ordaki arkadasim beni tevrik etti aferin sana dedi insanligini yaptin...kmrb dedin. Karisi cok saygisiz taklasti kayinvabanin dedi..ama genede o konuma dustum..kadin sanki gekin degilde kocasinindostuyla gormys gibi noluyo burda diye sesini yuksetti..o an bittim..bide gelip oturunda bankku massydi..kalkamadim o kalkmadan..cok kirginim..o ibsanlar vana hayati dar etti iki sene..esimlede kav gundur vaska seyler yuzunden limoniyiz..bir turlu sigamadim eve

Ailelerimizden aldigimiz terbiyeyi hakedenlere gostersk yeterli olurbence.
Cokta lazim degilmis selam vermeniz.
Bosuna stres yasamissiniz insanlik yapicam diye.

Hicckimse birsey demeyecek mi??moralim sifir..bu forma uye oldugumdan beri okadar dinlediniz ki hakkinizi helal edin..size anlattim rahatladim ..fikirlerinizle moral buldum..ve gordum ki bizim kadinlarimizda cok akilli ve iyiler..cozum uretme bucimleri dunyaya bakis acilari herkesin olmasada..cok mantikli..rskisi gibi pisirik degil kadinlarimiz..herseyi erkek bilir demiyor...

eşininin haklı olduğunu anlamış oldun. kendin tecrübe ettin. bundan sonra eşinin dediği gibi devam edersin. konuşmazsın olur biter... genelde erkek "baba" başka bir kadınla evlenince "baba"lığını unutuyor... unutmayanlarda vardır tabi...

eşinin durumdan haberi var mı? var yada söyleyeceksen pişman olduğunu anlat.

yinede kendini üzme.

Ailelerimizden aldigimiz terbiyeyi hakedenlere gostersk yeterli olurbence.
Cokta lazim degilmis selam vermeniz.
Bosuna stres yasamissiniz insanlik yapicam diye.

Bilemedim..ama hakli buluyorum sizi..kendimi kotu hossettim.kocaman yasli adama boynumu cecirip gecememdim..yemin ederim ven onlara bisey yaomadim...hep benle ugrastilar..turkiyeden yurtdisina gelin gekdigim icin..para icin gekmisim sunun ucin bunun icin..hoc bilmedikleri bi kizla evlenmis esim..ve bursuru sebepleri var..bana girede sebep yok..esimime bu kadar kotu doavranmalari venide kiriyor..onlara orda mrb dedim ama pisman oldum..anladiklarini sanmiyirum..ama birseyi gordum kayinbabam uvey kaynanamdan cok cekiniyor..yani esimle karisi yuzunden bile olsa konusmak..yapici degil bozuculuk yapiyor..onlar ne olursa olsun baba ogul..o benim esime mrb dese ben bozulmazdim kiskanmazdim cok farkli beyin yapilari...

eşininin haklı olduğunu anlamış oldun. kendin tecrübe ettin. bundan sonra eşinin dediği gibi devam edersin. konuşmazsın olur biter... genelde erkek "baba" başka bir kadınla evlenince "baba"lığını unutuyor... unutmayanlarda vardır tabi...

eşinin durumdan haberi var mı? var yada söyleyeceksen pişman olduğunu anlat.

yinede kendini üzme.

Anlattim ona hic birsey demedi..ben olsam orayi terkederdim dedicbir tek..bu insanlar benim psikolojimi alt ust etti..insanlar nedencvukadar bencil olur anlamam..iyi oldugumuz zamanalrda da kayin babbam bize geldiginde karim duymasin derdi..torununu bile srvmedi adam dogru duzgun..ozaman karisi bizjmle canim cicimliydi..yani iki yuzluluk yaoiyordu yuzumuzr gulup yatdim ediyor gibi gorunup kayin babamida dizginliyordu..kb suc var

keşke eşinizin sözünü dinleseydiniz. terbiye bekleyen insanlar; terbiye gösteren insanlardır. bu hayat bana haketmeyenlere değer vermenin ancak beni yıpratacağını gösterdi. umarım size de göstermez.

Ben demiyirum beni sevsinler..ama sirf benimle evki oldugu icin butun bir sulaenim esime karsi birlik olmasina da cok kiziyorum..yazik ben el kiziyim onlarin evlatlari..zaten ayrilmis anne babanin cocugu..zor buyumus..sagkikli iletisim kuramamislar..kayinbabam icki icitigi icin kaynanam ayrilmis icince kendini kayvedermis..esimde bir kere sormus ya ben ya icki..o ickiyi tercih etmis..uzun zamanalr hic konusmamis babasi ile benden bi sene oncesine kadsr..kayinababmda esimde senin sayende bir aile olduk derdi..cunku hep esime babasini anlamasi icin yardim ettim..ama gek gorunki..simdide herseyi benyikmisim gibi oluyor

keşke eşinizin sözünü dinleseydiniz. terbiye bekleyen insanlar; terbiye gösteren insanlardır. bu hayat bana haketmeyenlere değer vermenin ancak beni yıpratacağını gösterdi. umarım size de göstermez.

Esimle aram su ara soguk..evet keske yaomassydim..demezki kiz gekdi mrb dedi.. bekkide yuzsuz neler demislerdir..keske gorse.ama ben gidevilirsim esimin dedigi gibi..yuzune bile bakmadan..dusundum ben suclu degilim ki ben kscixak bisey yaomadimki gozunun icine baktim mrb derken..ben hatali suclu degilim.rahat davrandim..ama kayin babam esimi sildigini soylemis ve virdaha gorusmeyecegibi oyle iletisim kopmustu babasiyla..simdi esime haksizlik tapmtim diyorum icimden..ama hep de diyirum ben babami hic gormedim kuxuk yastayken oldu 1-2 yaslarinda..bu benim icin ayri bisey..o yuzdende beni sevep gistererek boyle olmalarida canimi sikiyor..diyorum o onun babasi ailesi..kiziyla fingir fingirler.kizi 12sene sonra erkek arkadasi ile evlendi..kayin babam kiskandigi icn yaptigini demisti bucevliligi..kardesi evli diye...ona onumla yasamasina ses etmediler..esim evlenince olay oldu..biriyle senelerce ayni eci paylassa daha iyi bir tercihmiydi...gurur duymalari lagzim cocuklarindan avrupadaki gencler cok relax..eclenmis coxuk yaomis ..ecinde isinde..daha ne istersiniz ki siz..onlarin tanimadigi kizi getirmis....tadiginimi getirecekti esim acaba..cok komik..kendisi ickiyi vile birakmamis evi cocugu icib..esimden srvdigini birakmasini istemeleri ne acimasiz

O kadinin gelip esini sevgilisi ile basmis gibi: noluyor burda demesi beni cok kotu hissettirdi:`(

niye üzülüyosun ki canım sen son bi kez insanlığını yapmışsın neler yaşadınız bilmiyorum ama bende senin yerinde olsam galiba aynı şeyi yapardım selam verirdim sen doğrusunu yapmışsın herşey bu dünyada değil allah görüyo biliyo öyle düşün kendinde bi eziklik flnda hissetme bi daha yapmazsın olur biter.o kadına da diycek laf bulamadım yani:47:

Yazınızda o kadar çok harf hatası var ki yarısından sonrasını okumak bile istemedim!

niye üzülüyosun ki canım sen son bi kez insanlığını yapmışsın neler yaşadınız bilmiyorum ama bende senin yerinde olsam galiba aynı şeyi yapardım selam verirdim sen doğrusunu yapmışsın herşey bu dünyada değil allah görüyo biliyo öyle düşün kendinde bi eziklik flnda hissetme bi daha yapmazsın olur biter.o kadına da diycek laf bulamadım yani:47:

Diger konularimda var canim ailesiyle ilgili yasadiklarim..bilmiyorum..az once esim dedi yasanmasi gerekiyirdu..ama cikip gitseydin dedi

Aklı başında, efendi bir insanın yapması gerekeni yapmışsınız. Aile bu sonuçta, konu komşu değil. Kayınvalide utanmıştır belki sonradan. Bir dahaki sefere belki o da sıcak davranır, size el uzatır. Belki halinden memnundur, bilinmez. Kimse güler yüzlü, samimi, iyi niyetli davrandığı için küçük düşmez ama kötü duruma düşürülür bazen. Bu da, kötü duruma düşürenlerin ayıbı.

Bilemedim..ama hakli buluyorum sizi..kendimi kotu hossettim.kocaman yasli adama boynumu cecirip gecememdim..yemin ederim ven onlara bisey yaomadim...hep benle ugrastilar..turkiyeden yurtdisina gelin gekdigim icin..para icin gekmisim sunun ucin bunun icin..hoc bilmedikleri bi kizla evlenmis esim..ve bursuru sebepleri var..bana girede sebep yok..esimime bu kadar kotu doavranmalari venide kiriyor..onlara orda mrb dedim ama pisman oldum..anladiklarini sanmiyirum..ama birseyi gordum kayinbabam uvey kaynanamdan cok cekiniyor..yani esimle karisi yuzunden bile olsa konusmak..yapici degil bozuculuk yapiyor..onlar ne olursa olsun baba ogul..o benim esime mrb dese ben bozulmazdim kiskanmazdim cok farkli beyin yapilari...

Yeni esinin etkisinde kalip ogluyla gorusmeyen bi baba benim icin cokta saygiya deger degildir.
Uzucu bi durum ama yapicak bisey yok.sonucts bu noktays gelmesini siz istemediniz.

Yeni esinin etkisinde kalip ogluyla gorusmeyen bi baba benim icin cokta saygiya deger degildir.
Uzucu bi durum ama yapicak bisey yok.sonucts bu noktays gelmesini siz istemediniz.

Kesinlikle istemedim..keske yaomasaydim..cok utandim kendimden

Utanicak bisey yok,son kez insanliginizi yapmissinz.vicdaniniz rahat olarak devam edin hayatiniza.

Kisacasi salla gitsin.

Salla mayi bir ogrensem ben esime uzuluyorum bu formlardado cok okudum boyle aileler.nasil mutlu olabiliyorlar evlattan ayri anlamadim hic

Sadece on yargi olabilir ama benim izlenimim insanliktan cok kendini gostermek,laf olsun ya da uvey anneye inat olsun diye sanki...celiskiler var.yani tek bir selamla kalabilirdin ilk karsilastigin zaman ama cok kasmissin samimi olmak icin.bence degmezdi.

Sadece on yargi olabilir ama benim izlenimim insanliktan cok kendini gostermek,laf olsun ya da uvey anneye inat olsun diye sanki...celiskiler var.yani tek bir selamla kalabilirdin ilk karsilastigin zaman ama cok kasmissin samimi olmak icin.bence degmezdi.

I kadina gicigim o ayri...ama ogun inat icin drgildi..icimden geldi..venim kaxixak biseyim yok ksonucta..rahatsiz davranmamda gerekmiyor..normal davrandim..ama genede pisman oldum..hic muaatap olmasaydim dedim

Back
X