off.... isyerinde terbiyesizlik..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar akil verin. Bugun isyerinde konusmadigim birinin hakkimda soylediklerini duydum. Yine beraber calistigimiz birine... onlar yemek sirasinda onumdeydiler ben sonradan paramin ustunu almak icin kasaya yaklasirken sanki adimi duymusum gibi oldu.. dondum yavasca . O konusmadigim adam ötekine benim icin salak bi isi beceremiyo aptal fln diyordu...... cok kotu oldum. .. daha öncede sanki kulagima calinmisti ama yok ben alınganlik yapiyorum fln demstm.. ama bugun net duydum ve kendisiyle hic muhattap olmadim (agzi cok bozuk ) gidip mudurume sikayet ettim. .. ama esime anlatmadim . Anlatsam kesin gider kavga eder :( simdide soruyor neyin var doye. Benimde bu olaydan dolayı moralim sifir :( anlatmamaliyim ama atamiyorum da ustumden... dusunup duruyorum bundan sonra mudurun tavri bana karsi nasil olacak fln diye.....

Kizlar akil verin. Bugun isyerinde konusmadigim birinin hakkimda soylediklerini duydum. Yine beraber calistigimiz birine... onlar yemek sirasinda onumdeydiler ben sonradan paramin ustunu almak icin kasaya yaklasirken sanki adimi duymusum gibi oldu.. dondum yavasca . O konusmadigim adam ötekine benim icin salak bi isi beceremiyo aptal fln diyordu...... cok kotu oldum. .. daha öncede sanki kulagima calinmisti ama yok ben alınganlik yapiyorum fln demstm.. ama bugun net duydum ve kendisiyle hic muhattap olmadim (agzi cok bozuk ) gidip mudurume sikayet ettim. .. ama esime anlatmadim . Anlatsam kesin gider kavga eder :( simdide soruyor neyin var doye. Benimde bu olaydan dolayı moralim sifir :( anlatmamaliyim ama atamiyorum da ustumden... dusunup duruyorum bundan sonra mudurun tavri bana karsi nasil olacak fln diye.....

böyle insanlar ne yazıkki günlük hayatımızda hep var hiç kafanıza takıpta üzmeyin kendinizi. Biri başka birine kötü bir laf söylüyorsa ya kıskançlığındandır yada kendine olan özgüven eksikliğini bu şekilde bastırıyordur. Eşinizede bahsedin bence çünkü haberi olmaması daha kötü bence ne zaman bişey gizlense hiç olmıycak yerden kulağına gider daha çok kızar size.

Aman hiç kafana takma.Sen işinin hakkını vermeye bak..

Hiç aldırma, bu zaman da millet ; iyi olanı da çekemiyor kötü olanı da..

Boşver.. :34:

Ben de dün işyerimde sıkıntı yaşadım.
Eve geldim, düşünmekten hiçbir şey yapamadım..
İnsan işte bu tür sorunlar sıkıntılar yaşıyor.
Hepimiz öyleyiz, üzerinde çok durma.
Ben durmadım, eşimle başka konularda konuştum, attım kafamdan.
Heryerde var böyle salak insanlar..

eşine anlatmanın bence bir faydası olmaz, müdürün nasıl birisi ? adaletli biriyse sorun olmaz diye düşünüyorum. sen yine sabırlıymışsın ben olsam o arkamdan konuştuğu anda masaya gider yüzüme söyle arkadan konuşmak adiliktir der lafımı koyar duydugumuda belli ederdim, en azından ilerde inkar edemezdi :34:

eşine anlatmanın bence bir faydası olmaz, müdürün nasıl birisi ? adaletli biriyse sorun olmaz diye düşünüyorum. sen yine sabırlıymışsın ben olsam o arkamdan konuştuğu anda masaya gider yüzüme söyle arkadan konuşmak adiliktir der lafımı koyar duydugumuda belli ederdim, en azından ilerde inkar edemezdi :34:

Canim anlattim ama adama gidip konusmayi bende düşündüm ama cok agzi boZuk biri bi laf fln soyler dayanamam daha kotu olur diye korktum o yuzden hiv muhatap olmadim .. mudurde ben konuşucam dedi bakalim

Anlattim derken mudure anlattim esime deil

Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama normal olan müdüre değil eşe anlatmaktır gibi geldi. Müdüre anlatınca öğretmene arkadaşını şikayet eden çocuk gibi olmuyor mu? Kişisel problemleri müdüre taşımak doğru değil. Boşverin, ne söylerse söylesin. Herkese yaranmak mümkün değil. Yaptığınız işlerin kalitesiyle verin cevabını. Keşke bir şey yapmadan önce akıl verin deseydiniz.

Bu arada bu adamla birikte çalışıyorsanız neden konuşmuyorsunuz? Karakteri size ne kadar ters olursa olsun işyerinde kimseyle diyaloğu kesmeyin derim.

en iyisi takmamak

Canim benim tesekkur ederim yorumun icin.. aynen takmiyorum artk bende hic umrumda deil sonucta omrumun sonuna kadar onla çalışacak degilim.. ya o tayin olur gider ya ben giderim yani kalici deil sonucta.. bi arkadasta yaptigin islerin kalitesiyle cevap ver demis saolsun onu da cok begendim.. yakinda bi proje var en iyi sekilde haZirlanicam ve sunumu yapicam..

en iyisi takmamak

Kizlar sizinle dertlerimi sıkıntılarımı hep paylaatim.. bugunde bu actogim konuyla ilgili olarak beni teselli etmeye calisyiginiz icin Allah hepinizden razi olsun.. cok sukur departmanim değişti yarin yeni yerime gidiyorum cok sukur bidaha o adamin surayini gormek zorunda kalmicam.. yorum yapan herkese tesekkurler . Allag kulunun sıkıntısını goruyormus cok sukur

ne kadar doğal bir durum. olmazsa doğaya aykırı zaten.. iş yerinde tecrüben arttıkça bunlar normal gelmeye başlayacak sana ve ondan sonra çizgilerini çizeceksin. ya bu kervana katılacaksın ya da yalnız uçan kartal olacaksın. bazen zor olur ama doğrular her zaman kazanır eninde sonunda...
kaldı ki insanlar senin hakkında ne kadar çok konuşuyorsa demek ki etkin o kadar iyi:)
konuşulmayan insanın çevresine etkisi etkisiz eleman sıfır gibidir. bu şekilde yorumlarsan en azından moralin daha az bozulur....

Back
X