• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off ne yapıcam ben ?

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
cumartesi ablamın kınası var bende kına için kırmızı bir elbise aldım dün teyzem sen niye kırmızı giyiyorsun ablan niye giymiyor dedi beni çok soğuttu.
ablam zaten kına için kendine kabarık yeşil bir elbise diktirdi bindallısı da var.ben hatamı yaptım acaba lütfen bana bir akıl verin.:43:

Neden hata olsun ki ? kırmızıyı sadece kınası olan kız mı giyermiş öyle bir kural mı var :44: Bence istediğin rengi giyebilirsin,teyzen kendince konuşmuş işte :34:

Canım aynı şeyi dün arkadasım yaşadı oda bordo almıştı bız hıc akıl edermedik dogrusu bende bilmiyordum öyle bir adet.
Arkadasa elbıseyı gosterırken on söyledi bu kırmızı kınada olmaz dıye ev arkadasımda gıttı mavısıyle degıstırdı ıcıne sınmedı...bana göre çok sıkıntı degıl ama öyle bı algı varmış.oda abısının düğünü için almıştı.

Bende altin rengi kiyafet giymistim ve bindallim vardi.
Ama inan o heyecandan pek bakmadim bile kim ne giymis.
Aman ya bosver,insan mutlu huzurlu olsunda,ablan iyi evliligi olsunda gerisi bos.

Bi tek gelin kirmizi giyinecek yada beyaz giyinecek diye kural yok.Ha ablaniz size boyle bi sitem de bulunmadiysa hic baskalarinin lafiyla kendinizi.huzursuz etmeyin.bakalim ki dostlugami diyorlar

Bi tek gelin kirmizi giyinecek yada beyaz giyinecek diye kural yok.Ha ablaniz size boyle bi sitem de bulunmadiysa hic baskalarinin lafiyla kendinizi.huzursuz etmeyin.bakalim ki dostlugami diyorlar

ablam hiç problem etmedi çok güzel giyin dedi ama dün teyzem canımı sıktı işte

Bende altin rengi kiyafet giymistim ve bindallim vardi.
Ama inan o heyecandan pek bakmadim bile kim ne giymis.
Aman ya bosver,insan mutlu huzurlu olsunda,ablan iyi evliligi olsunda gerisi bos.

ah tatlım dün teyzem okadar saçma bir hava yarattıki sanki ben kıskanıyormusum gibi kinayeli konuşmalar falan sinir oldum

Canım belli ki teyzeniz adeti yanlış biliyor.Kınada kırmızı,düğünde beyaz giyilmez kuralındaki mantık gelinden rol çalmamak,onla benzer kıyafeti giymiş olmamaktır.(Bana kalırsa bu da saçma ve gereksiz de) sizin durumunuzda iyice mantıksız teyzenizin dediği zira elbisesi yeşil zaten,siz de yeşil giyseydiniz o zaman olabilirdi.Teyzeniz boş yere ortamı germiş.:3:

dostluk konusunda haklı olabilirsin teyzem 17 yaşında 50 beden giyen kızına daha elbise bulamamış ondan olabilirmi acaba

cumartesi ablamın kınası var bende kına için kırmızı bir elbise aldım dün teyzem sen niye kırmızı giyiyorsun ablan niye giymiyor dedi beni çok soğuttu.
ablam zaten kına için kendine kabarık yeşil bir elbise diktirdi bindallısı da var.ben hatamı yaptım acaba lütfen bana bir akıl verin.:43:

Neden hata yapasın ki?
Kırmızı renk harika bir seçim sonuçta gelinin kardeşisin ve kendini göstermelisin.
Bence kırmızı ile Kına'nın ablandan sonra en taş kızı olacaksın :46:

Neden hata yapasın ki?
Kırmızı renk harika bir seçim sonuçta gelinin kardeşisin ve kendini göstermelisin.
Bence kırmızı ile Kına'nın ablandan sonra en taş kızı olacaksın :46:

ayyy canım benimmm içim rahatladı valla sağol

dostluk konusunda haklı olabilirsin teyzem 17 yaşında 50 beden giyen kızına daha elbise bulamamış ondan olabilirmi acaba
28 Yaşindayim okadar cok seye sahit oldumki.oz teyzem.bizim alt katta oturuyor daha gecen gun gelen gorucuyu geri cevirmis hem calisip hem okuyormusum yukari cikmalarina.bile firsat vermemis.ama benden.8 yas kucuk torununun bile isteyenlerini her ortamda.anlatir.o yuzden anam dan baskasina.guvenmiyorum

28 Yaşindayim okadar cok seye sahit oldumki.oz teyzem.bizim alt katta oturuyor daha gecen gun gelen gorucuyu geri cevirmis hem calisip hem okuyormusum yukari cikmalarina.bile firsat vermemis.ama benden.8 yas kucuk torununun bile isteyenlerini her ortamda.anlatir.o yuzden anam dan baskasina.guvenmiyorum

kıskançlıktan başka bişey değil valla yaa

Canım bence de hiç dert edecek bir konu değil. Kına da genelde gelinler kırmızıyı tercih ederler, o yüzden böyle bir durum var. Düğünde beyaz elbise giyilmemesi gibii. Ama ablan zaten yeşil giyecekmiş, bu durumda bir benzerliğiniz olmayacak zaten. Benzerlik yoksaa sorun da yok demektir :) İçin rahat olsun, sen süslenmene bak :)

Gelin genelde kirmiziyi kinada kendi tercih eder diye akillarda yer etmis. Ama artik cevremde arkadaslarim kuzenlerimde dahil kimde gorduysem farkli renk giyiyorlar. O nedenle icin rahat olsun. Ablan halinden memnunsa bunlara kulak asmiyorsa sende takilma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kuzenimin kınasında kuzenmn elbisesi yeşildi kardeşide kırmızı abiye almıştı hiçte sorun yapmadılar. giyin gönül rahatlığı ile

Canım bence de hiç dert edecek bir konu değil. Kına da genelde gelinler kırmızıyı tercih ederler, o yüzden böyle bir durum var. Düğünde beyaz elbise giyilmemesi gibii. Ama ablan zaten yeşil giyecekmiş, bu durumda bir benzerliğiniz olmayacak zaten. Benzerlik yoksaa sorun da yok demektir :) İçin rahat olsun, sen süslenmene bak :)

Gelin genelde kirmiziyi kinada kendi tercih eder diye akillarda yer etmis. Ama artik cevremde arkadaslarim kuzenlerimde dahil kimde gorduysem farkli renk giyiyorlar. O nedenle icin rahat olsun. Ablan halinden memnunsa bunlara kulak asmiyorsa sende takilma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kuzenimin kınasında kuzenmn elbisesi yeşildi kardeşide kırmızı abiye almıştı hiçte sorun yapmadılar. giyin gönül rahatlığı ile

canlarım benimmm:54: içimi rahatlattınız kızlar çok teşekkür ederim.

Yaw şu düğünlerde,kınalarda neden millet kıyafet rengine bu kadar takılır anlamıyorum.İsteyen istediği rengi giysin kanun mu bu yani üffffff.Yok düğünde beyaz giyilmez,yok kınada kırmızı giyilmez amaaaannnnn saçma sapan şeyler.Hiçte soğuma kıyafetinden giy güzelce salına salınada gez.

Back
X