- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Ama gizli sekme açacak kadar da uyanikaynen gizli sekmeden açmışsa göremezsiniz tekrar. bence uyandırıp direk konuşun ama ben size soyleyim sarhoştum lafina sigincak
Ama gizli sekme açacak kadar da uyanik
Bi daha alkolu ruyasinda gorur.aynen gizli sekmeden açmışsa göremezsiniz tekrar. bence uyandırıp direk konuşun ama ben size soyleyim sarhoştum lafina sigincak
Evet canim hic beklemezdim bunu demekki erkeklere guven olmuyorGizli sekmeden açılanlae tarayıcıda gözükmez evet. Aranız iyi mi genelde?
Aynen öyle. Üzülme, moralini bozma. Sakince konuşmalısın, anlayabileceği bir zamanda. Senin gibi naif bir kadına yapabileceği en odunca şeyi yapmış. Bırak sonrasını o düşünsün..Evet canim hic beklemezdim bunu demekki erkeklere guven olmuyor
Yani eskiden olsa kavgayi koparirdim kesin ama .5 yillik evliligin sakinligimi bilmiyorim gonlum cok kirildi ama agzimi acip bisey diyesim bile gelmiyor o kadar hayal kirikligina ugratti beniAynen öyle. Üzülme, moralini bozma. Sakince konuşmalısın, anlayabileceği bir zamanda. Senin gibi naif bir kadına yapabileceği en odunca şeyi yapmış. Bırak sonrasını o düşünsün..
Hiç konuşmamayı da deneyebilirsiniz. Ben eşimde türlü sebeplerden yeri geliyor kavga ediyorum, yeri geliyor konuşuyorum. Ama en çok ben sustuğumda etki ediyor, o zaman ağladığını bile bilirim..Yani eskiden olsa kavgayi koparirdim kesin ama .5 yillik evliligin sakinligimi bilmiyorim gonlum cok kirildi ama agzimi acip bisey diyesim bile gelmiyor o kadar hayal kirikligina ugratti beni
Evet canim oyle yapcam galiba icimden gelmiyor onla konusmak.tesekkur ederimHiç konuşmamayı da deneyebilirsiniz. Ben eşimde türlü sebeplerden yeri geliyor kavga ediyorum, yeri geliyor konuşuyorum. Ama en çok ben sustuğumda etki ediyor, o zaman ağladığını bile bilirim..
Ben teşekkür ederim canım. İyi gecelerEvet canim oyle yapcam galiba icimden gelmiyor onla konusmak.tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?