off sevincim düğüm oldu :/

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
çok mutlu buruk biri yazıyor...
henuz çok yenı hamıleyım beta 200 falan 2-3 hafta arası kızlar. sorunum açık kahve akıntı tarzı şeylerin olması :( doktor normaldir,yerleşme oluyordur falan demedi kii.....
doktor beta tekrarlayacak ama çok endişeleniyor kalbim ,progestan falan başlarım dedı hiç istemiyorum ilaç kullanmak bılmıyorum ne yapacağımı :(

henuz çok yenı hamıleyım beta 200 falan 2-3 hafta arası kızlar. sorunum açık kahve akıntı tarzı şeylerin olması :KK43: doktor normaldir,yerleşme oluyordur falan demedi kii.....
doktor beta tekrarlayacak ama çok endişeleniyor kalbim ,progestan falan başlarım dedı hiç istemiyorum ilaç kullanmak bılmıyorum ne yapacağımı :KK43:
kesinlikle progestani kullanin bebeginizin daha iyi tutunmasini saglayacak Allah hayirlisini versin beta hcg takibini ve doktor muayeneni mutlaka yaptir canim hayirlisi olur insallah

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi..
Progestan tutunması için gerekli..
Başlarsa aksatmayın..

Canım , kan testini 1 defa mı yaptırdın, tekrarlamaya fırsatın oldu mu ? eğer 2 günde 2 kat artıyorsa korkma, Allah'ın izniyle birşey olmaz.

ben 5 ay lekelenme yaşadım hamileyken, şimdi 9 aylık kızım var :)

Progestan iğnelerimi de asla aksatmadım tabii, aksatma eğer verirse.

kesinlikle progestani kullanin bebeginizin daha iyi tutunmasini saglayacak Allah hayirlisini versin beta hcg takibini ve doktor muayeneni mutlaka yaptir canim hayirlisi olur insallah

ya ağrımda var ara ara adet ağrısı sanıcı gibi off... :(

Canım , kan testini 1 defa mı yaptırdın, tekrarlamaya fırsatın oldu mu ? eğer 2 günde 2 kat artıyorsa korkma, Allah'ın izniyle birşey olmaz.

ben 5 ay lekelenme yaşadım hamileyken, şimdi 9 aylık kızım var :)

Progestan iğnelerimi de asla aksatmadım tabii, aksatma eğer verirse.
3gün önce yaptırmıştım yarın tekrar yaptıralım dedı yarını beklicem mecbur. :( ıns artar ozaman ağrımda var ara ara normalde adet yarın olmam lazım ben gunum gecmeden test yaptım şüphe uzerıne

ya ağrımda var ara ara adet ağrısı sanıcı gibi off... :KK43:
Ben 7.haftaya girdim o ağrılar hala var bende. Şu an bile mesela karnim ağrıyor ara ara. Canim söyle düşün vücudun başka bi düzenden bambaska bi düzene geçiyor. Kendini hamilelige hazırlıyor bebek kendine yer acıyor normal ağrılar. Sen 3 gun sonra bi daha yaptır beta hcg. Ayrıca ilaç kullanmaktan korkma ben dusuk yaptim daha yeni. Şimdi ko hamileligimdede doktor önlem amaçlı verdi progestan korkma sadece doktor gozetiminde olmadan bişey yapma yeter.

Bir arkadaşımda vardı, hap kullanınca düzeldi. Şuan 15 haftalık falan hiç bir sıkıntı yok.

Progestan kullanmakta bir sıkıntı yok ki.
Düşüğü önlüyor ve bebeğin tutunmasını sağlıyor.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

henuz çok yenı hamıleyım beta 200 falan 2-3 hafta arası kızlar. sorunum açık kahve akıntı tarzı şeylerin olması :KK43: doktor normaldir,yerleşme oluyordur falan demedi kii.....
doktor beta tekrarlayacak ama çok endişeleniyor kalbim ,progestan falan başlarım dedı hiç istemiyorum ilaç kullanmak bılmıyorum ne yapacağımı :KK43:
Canım klasik olacak ama yat ayaklarının altına yastık koy yukselt benim beşinci haftada kalp atışını bile duymamistik daha kırmızı pihtili kanamam oldu ben kesin düşük yapıyorum dedim Dr gittik serum progestan iğne yaptılar dinlenerek gecirdim o dönemi inş sende atlatirsin benimde ilk kan degerim 183 tü :nazar:

Back
X