çok mutlu buruk biri yazıyor...
henuz çok yenı hamıleyım beta 200 falan 2-3 hafta arası kızlar. sorunum açık kahve akıntı tarzı şeylerin olması doktor normaldir,yerleşme oluyordur falan demedi kii.....
doktor beta tekrarlayacak ama çok endişeleniyor kalbim ,progestan falan başlarım dedı hiç istemiyorum ilaç kullanmak bılmıyorum ne yapacağımı
henuz çok yenı hamıleyım beta 200 falan 2-3 hafta arası kızlar. sorunum açık kahve akıntı tarzı şeylerin olması doktor normaldir,yerleşme oluyordur falan demedi kii.....
doktor beta tekrarlayacak ama çok endişeleniyor kalbim ,progestan falan başlarım dedı hiç istemiyorum ilaç kullanmak bılmıyorum ne yapacağımı
kesinlikle progestani kullanin bebeginizin daha iyi tutunmasini saglayacak Allah hayirlisini versin beta hcg takibini ve doktor muayeneni mutlaka yaptir canim hayirlisi olur insallah
kesinlikle progestani kullanin bebeginizin daha iyi tutunmasini saglayacak Allah hayirlisini versin beta hcg takibini ve doktor muayeneni mutlaka yaptir canim hayirlisi olur insallah
3gün önce yaptırmıştım yarın tekrar yaptıralım dedı yarını beklicem mecbur. ıns artar ozaman ağrımda var ara ara normalde adet yarın olmam lazım ben gunum gecmeden test yaptım şüphe uzerıne
Ben 7.haftaya girdim o ağrılar hala var bende. Şu an bile mesela karnim ağrıyor ara ara. Canim söyle düşün vücudun başka bi düzenden bambaska bi düzene geçiyor. Kendini hamilelige hazırlıyor bebek kendine yer acıyor normal ağrılar. Sen 3 gun sonra bi daha yaptır beta hcg. Ayrıca ilaç kullanmaktan korkma ben dusuk yaptim daha yeni. Şimdi ko hamileligimdede doktor önlem amaçlı verdi progestan korkma sadece doktor gozetiminde olmadan bişey yapma yeter.
Canım klasik olacak ama yat ayaklarının altına yastık koy yukselt benim beşinci haftada kalp atışını bile duymamistik daha kırmızı pihtili kanamam oldu ben kesin düşük yapıyorum dedim Dr gittik serum progestan iğne yaptılar dinlenerek gecirdim o dönemi inş sende atlatirsin benimde ilk kan degerim 183 tü