off yaa yine erkeklerr

lilarosee

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
5
0
16
İstanbul
Kızlar ben sızı sadece uzaktan takıp edebılıyorum ama bugunde ıcımde bır sıkıntı var paylasmak ıstedım.
3 hafta once eskı sevgılım kıbarca olamayacagını soyledı sıkılmıstım ama rutın terapı ( falcıma ) me gıttım, bana hayatında yenı baslangıclar olacagını ve
yenı bırısı hayatıma gırecegını soylemıstı, oldu da 3 haftadır izmirden bırısıyle konusuyorum, cok ılgılenıyor hergun mesaj alıstırmasın ıstıyorum ama tabı gormedıgınız bırınden mesaj almak hos oluyo, önce onun gelmesını umarken tesadufen haftasonu ızmır'e yolum dustu ve karsıladı agırladı derken eskı tavrı kalmadı. eskı ılgısı kalmadı.

bır problemmı var dedıgımde yok dıyor. ıslerın yogunlugunu one suruyor. Bızım hıcmı ısımız yok,
kım karsıma cıksa ıslerım yogun, bunalımdayım dıye sıtem edıyor. Noluyor bu erkeklere yaa

ne yapabılırım; tecrubesı olan varmı?

Offf yaa yine erkekler iştee...

"İçki, kumar, putlar ve fal okları hep şeytanın işinden olan murdar bir şeydir. O halde ondan kaçının." (Maide, 90)
“Gaybın anahtarları Allah’ın yanındadır. Başkası onu bilemez.” (En’am, 59)
"Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz" (Müslim) buyurmuştur.

Falcının dedikleri cıkıyor yani e yeni baslangıc demis iste sabret sabret bir daha ki sefere..

Back