• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf bu sekreter tam bi gerizekalı

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
kızlar stajyerlik yaptığım matbaada çalısıorm yaz tatilimde suan.. Grafikerimiz isten ayrıldı iyi anlasıyorduk baska biri geldi ben 18 yasındayım onlar evli 27-28 yaşlarındalar.. Sekreterimiz o kadar iki yüzlü ki beni ondan soğutmak için yapmadığı seyleri sölüo ama ben takmıorm biliyorum ne mal olduğunu yeni gelene de beni kötülüyor kesin aptal ama ona söyleyemiyorum çünkü tamamen ortada kalabilirim :// az önce mutfağa gittim konusuyolarmıs hemen sustular çok sinir oluyorum 3 bayanız sadece ikisinide sevmiyorum hele sekreter yalancının önde gideni bastan beri biliyodum böle olduğunu ne yapim ben ya sıkılıyorum burdaa oufff .. Siz olsanız nasıl davranırdınızz ??

Daha yaş olarak iş hayatında göreceğin çok şeyler var tatlım bende 6 senelik grafikerim =)) stajerlik zamanlarım aklıma geliyoda gülüyorum =))))))

Bence takma muattap olma akıllı insan kimin ne mal olduğunu bilir kişisine göre muamele yapar zaten sen sinir sitres yapma işine bak derim yerimseniben ilerde bunlar aklına gelince gülersin :1: jinuor Grafiker senii Şeniz

Daha yaş olarak iş hayatında göreceğin çok şeyler var tatlım bende 6 senelik grafikerim =)) stajerlik zamanlarım aklıma geliyoda gülüyorum =))))))

Bence takma muattap olma akıllı insan kimin ne mal olduğunu bilir kişisine göre muamele yapar zaten sen sinir sitres yapma işine bak derim yerimseniben ilerde bunlar aklına gelince gülersin :1: jinuor Grafiker senii Şeniz

Takmıyorum zaten canım bende onu hiç tınlamıcam aa mecbur bise söleyince filan konusuorm ölesine bi öle davranıo bi böle bi iyi bi kötü gerizekalı kaos yapcak aklı sıra mal yaa

Orasının bir iş yeri olduğunu unutmaz sadece işime bakarım...
İş yerlerinde dedikodu çok olur hiç gerek yok onlara kendimi de boşuna dahil edip de boşuna canımı sıkmaya.
:icecream:

Maşallah başlıktan itibaren hakaretler havada uçuşmuş. Kadının ne gerizekalılığını bırakmışsın ne aptallığını. :olmaz:

Back
X