Malesef gerçek olmayan arkadaşlıklarda genelde böyle olur.yapılan iyilikler unutulur yapılmayan hiç unutulmaz.sanırım rica ettiği şey evliliğine ters düşen bişeydi.eğer öyleyse;en önemlisi arkadaşın senin mutluluğunu düşünüp kendiliğinden teklif etmemeliydi böyle birşeyi.çıkar kovalayan biri seni arasa nolur aramasa nolur. bu öylesine bir olay değil bir evladın olmuş insan bi hayırlı olsun Allah bağışlasın demek için arar.bence kesinlikle bu bencil insanla arkadaşlığını kesmeli bundan sonra ararsa bile gözünde bir değeri kalmadığını söylemelisin...
insanın en iyi dostu eşidir diğerleri sadece arkadaştır..ne zaman dostça yaklaşsam olmuyo bende mesafeliyim sadece güzel arkadaşlıklar kuruyorum..sıkma canını benzer bi olay benim başımada geldi...evdeki huzurunu bozma..insanlar çıkarcı olmuş artık..istediğini yapmadın kötü oldun onun
gözünde..salla gitsin bende çok kafaya takmıştım...
eşindende gizli iş çevirmediğin için taktir ediyorum seni..
sen zaten evli oldugun için tek basına karar veremezsin. tabıkı eşine danısıp karar almalıydınız kı yapmışsınız. arkadasın ne kadar yakın olsada senı yargılama karar verme hükmüne sahip değil. zaten en mutlu günündede aramamıs. o yuzden bence kafana takmaya bile değmez. o kendi havasında belliki. sakın aglama böyle şeyler için. arkadaşlık emek ister sen veriyorsan o vermiyorsa çıkar vardır bu işte.
ne demek canım rica ederim.ne kadar saf ve iyi niyetlisin :) sana ne kadar büyük bi ayıp ettiğinin farkında değil misin?bi evladın olmuş ve aramamış bile.sen hala güzel anlarında yanında olmak istiyorsun.ayrıca altın taktı da o da bana taksın diye düşünülerek takılmaz ki altın...yada diyorsan ki o öyle anlamaz beni kötü görür.çok soğuk ol çok nadir görüş bence.
Arkana bakma tatlim.
Sen elinden geleni yapmisin.
Kusmenede gerek yok, Ararsa selamun aleykum aleykum selam.
Bayramlarda toplu msjini gonder..
Ama kendine bunu dert edip kendine zarar verme.
Sen artik bir annesin. Arkadasin icin uzulerek enerjini tuketmemlisin.
Surekli positif enerji yansitman lazim bebegine..
Senin duygu ve düşüncelerini anlamayan bir arkadaşa hayatında yer vermemelisin... o nasıl istediği olmadı diye sana tavır koyduysa lütfen arama inceldiği yerden kopsun. Aynı olay benimde başıma geldi gerçek arkadaş sandığım kişiyi tanıyamaz oldum aslında bu onların gerçek yüzü bende hayatımdan çıkardım...))
Kendini suclamayi birak.
Ozur dilemissin iste, uzatiyorsa o kayip eder.
Senin gul gibi bir yuvan var.
Allah daim etsin.
Kafana takma hic gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?