offf can sıkan bu konu için fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..:(

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
kızlar merhaba canımı hat safhada sıkan bir olay var, sizinle paylaşmak fikir almak istiyorum ziraa bu konuu beni çıldırtacak kısaca özetliyeyim: çok samimi arkadaslarımdan biri aramıyor sormuyor ne öneriyorsunuz? cevap verip okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Malesef gerçek olmayan arkadaşlıklarda genelde böyle olur.yapılan iyilikler unutulur yapılmayan hiç unutulmaz.sanırım rica ettiği şey evliliğine ters düşen bişeydi.eğer öyleyse;en önemlisi arkadaşın senin mutluluğunu düşünüp kendiliğinden teklif etmemeliydi böyle birşeyi.çıkar kovalayan biri seni arasa nolur aramasa nolur. bu öylesine bir olay değil bir evladın olmuş insan bi hayırlı olsun Allah bağışlasın demek için arar.bence kesinlikle bu bencil insanla arkadaşlığını kesmeli bundan sonra ararsa bile gözünde bir değeri kalmadığını söylemelisin...

lipsitickckkcim çok teşekkür ederim deger verip yazdığın için, evlilğie ters düşecek bir durum değilde kendi menfaatine uygun bir iyilikti ama istediği sey mümkün değildi eşim hayır dedi ve mantıklı olan sebepleri teke tek sıraladım hemen cevap verirken eşimin cevaplarında arkadsıma hemen ilettim acıklma yaparak, ama omadı kırgınlık oldu.. şimdi ben onlar irtibatı kessem bu sefer ben kötü olucam.. en basitiden düğünüme nisanıma geldi altın taktı bende o mutlu anına tanıknık edip borcumu takmak isterim ama bu sessizlik ölüm gibi ya, karakterim hiç kaldıramıyor bu hali... ben mi çok kötüyüm acaba...

insanın en iyi dostu eşidir diğerleri sadece arkadaştır..ne zaman dostça yaklaşsam olmuyo bende mesafeliyim sadece güzel arkadaşlıklar kuruyorum..sıkma canını benzer bi olay benim başımada geldi...evdeki huzurunu bozma..insanlar çıkarcı olmuş artık..istediğini yapmadın kötü oldun onun gözünde..salla gitsin bende çok kafaya takmıştım...

sen zaten evli oldugun için tek basına karar veremezsin. tabıkı eşine danısıp karar almalıydınız kı yapmışsınız. arkadasın ne kadar yakın olsada senı yargılama karar verme hükmüne sahip değil. zaten en mutlu günündede aramamıs. o yuzden bence kafana takmaya bile değmez. o kendi havasında belliki. sakın aglama böyle şeyler için. arkadaşlık emek ister sen veriyorsan o vermiyorsa çıkar vardır bu işte.

ne demek canım rica ederim.ne kadar saf ve iyi niyetlisin :) sana ne kadar büyük bi ayıp ettiğinin farkında değil misin?bi evladın olmuş ve aramamış bile.sen hala güzel anlarında yanında olmak istiyorsun.ayrıca altın taktı da o da bana taksın diye düşünülerek takılmaz ki altın...yada diyorsan ki o öyle anlamaz beni kötü görür.çok soğuk ol çok nadir görüş bence.

Arkana bakma tatlim.
Sen elinden geleni yapmisin.
Kusmenede gerek yok, Ararsa selamun aleykum aleykum selam.
Bayramlarda toplu msjini gonder..
Ama kendine bunu dert edip kendine zarar verme.
Sen artik bir annesin. Arkadasin icin uzulerek enerjini tuketmemlisin.
Surekli positif enerji yansitman lazim bebegine..

Senin duygu ve düşüncelerini anlamayan bir arkadaşa hayatında yer vermemelisin... o nasıl istediği olmadı diye sana tavır koyduysa lütfen arama inceldiği yerden kopsun. Aynı olay benimde başıma geldi gerçek arkadaş sandığım kişiyi tanıyamaz oldum aslında bu onların gerçek yüzü bende hayatımdan çıkardım...))

evet cnm eşimde hep öyle der sen esnle iyi gecin arkadasların gelip gecici diye şimdi çok çok iyi anlıyrum ne yazık szde yasamış çok üzülmüssünüz

tabii canım tek başına karar vermek evlilikde olmaz asla, o şimdi bekar tabii anlayamıyor başka bir arakdasa demiş sadece tek bi yiyilik istedim yapmadı vs diye yapmadı değil ki yapamadı işde işin aslı bu. nasıl onca emek çöpe gitti bilmiyorum...

haklısın cnım ya arayada mesafe koyduguna göre istemiyor sanıırm görüşemek içini bi kere soğumuş..

evet canım annelik güçlü bir yapı gerektiriyor aynı karraı anne olunca verdim ama yine malum sitede görünce üüzlmeden yapamıyorum kardeşinin doğum gününü mesaj atıp özellikle kutlamıstım duavara yazı yazmış ama bana yazı yazmamış.. ya hakkaten bu kadar kötü biriyim ben anlamadım...(

Kendini suclamayi birak.
Ozur dilemissin iste, uzatiyorsa o kayip eder.
Senin gul gibi bir yuvan var.
Allah daim etsin.
Kafana takma hic gerek yok..

evet fadiyezcim valla kaç kere aradım gurur murur kalmadı.. sırf şeytan sevinmesin diye, demekki böyle olması gerekiyormuş..

ayy kızlar bu arada beni mesajlarınızla yalnız bırakmadıgınız için çok tesekkü ederim:) bitanesiniz:)

Kendini suclamayi birak.
Ozur dilemissin iste, uzatiyorsa o kayip eder.
Senin gul gibi bir yuvan var.
Allah daim etsin.
Kafana takma hic gerek yok..

ahh ahh bi olay olunca hep kendimde arıyorum hep sucu, kendimi şuçlaya suçlaya hasta oldum gerçekten.. ama bunu evladıma yapmaya hakkım yok her şeyden önce annesine çok ihtiyacı var minik kuzumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…