Merhaba kızlar. ..33 yasindayim çok bunaldim işte babamla evde yine depresyona girdim faleketim ölümü düşünüyorum...evlilik hayatım çok iyi degildi eşimin iş durumu yüzünden fakat ozgurdum şimdi herseyime hesap veriyorum her konuda sinir sistemim bozuk cildircamm annemle evdekilerle aram yok evimi özlüyorum annemin kardeşler arasında donmesinden bıktım aramızda tartışma olsa babama şikayet ediyor babamın sorularindanda biktim biktimm doğru düzgün insanda yok hayatıma sokiyim herkese kup buluyorum aklım esimde mücadele vermedi benim için bizim için ben ondan yine herseyden geçtim düzgün sigortali bi iş istedim Çok muydu yaa annem şimdi benim istediğim olucak diyor bana guvenmiyorlar biz aleviyiz annemin alevi isteme durumlari beni sogutuyor önceki esimide Sünni olduğu için istememişti. ..herseyi özlüyorum kardeşlerimin bekarlarin umutsuz sözlerinden biktimm...ben nedesem millete batıyor deli diyolar manyak kafayı yemissin demelerinden bıktım babamın bosanmam için bana bulunduğu vaadleri yapmamasindan biktimm ölsem daha iyi galiba....arkadaşlar zaten bulanimdayim lütfen dalga geçmeyin beni anlayın teşekkür ederim