offf çok bunaldimm

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Merhaba kızlar. ..33 yasindayim çok bunaldim işte babamla evde yine depresyona girdim faleketim ölümü düşünüyorum...evlilik hayatım çok iyi degildi eşimin iş durumu yüzünden fakat ozgurdum şimdi herseyime hesap veriyorum her konuda sinir sistemim bozuk cildircamm annemle evdekilerle aram yok evimi özlüyorum annemin kardeşler arasında donmesinden bıktım aramızda tartışma olsa babama şikayet ediyor babamın sorularindanda biktim biktimm doğru düzgün insanda yok hayatıma sokiyim herkese kup buluyorum aklım esimde mücadele vermedi benim için bizim için ben ondan yine herseyden geçtim düzgün sigortali bi iş istedim Çok muydu yaa annem şimdi benim istediğim olucak diyor bana guvenmiyorlar biz aleviyiz annemin alevi isteme durumlari beni sogutuyor önceki esimide Sünni olduğu için istememişti. ..herseyi özlüyorum kardeşlerimin bekarlarin umutsuz sözlerinden biktimm...ben nedesem millete batıyor deli diyolar manyak kafayı yemissin demelerinden bıktım babamın bosanmam için bana bulunduğu vaadleri yapmamasindan biktimm ölsem daha iyi galiba....arkadaşlar zaten bulanimdayim lütfen dalga geçmeyin beni anlayın teşekkür ederim

Depresyondasın tedavi olmayı düşünmez misin? Sonra hayatını bir şekilde yoluna koymaya çalışırsın.
Mesela bir iş bulursun tek başına eve çıkarsın.

onlar istiyor diye istemediğin biriyle olma.

önce tedavi ol sonra herşey yoluna girer sırf mezhep yüzünden mi ayrılmıştın eski eşinden.

Bu aralar havalardan mı nedir herkes böyle .

Mezhep bir numaralı etken arkadaşlara ayıp olur diye yazmamistim en sonunda yazdım eşime annem ve babam karşı cikmislardi özellikle de annem mezhebine çok düşkün kendileri ama bana göre değil onun düşünceleri kendine saklasin fakat çok bunaltiyor varya okadar bunaltiyor ki kacarsin babam çevreye karşı evi verdi o evi verdi zaten üst komsum annemin arkadaşı karşı binada akrabalar varya herkes oh Ohhh iyisin bedava ev oturunlar annemin arkadaşının mezhep hakkında ağır konuşmaları (şimdi oğluda benimle ayni)babamın oturdugum evin kirasını sana vercem karismicam bosan demeleri annemin red ederimleri evin anahtarini evliyken almaları eşimi asagilamalari yüzüne bakıp senden nefret ediyorum demeleri...eşimin bak bunlar böyle dedim düzgün bi işe gir para beklemiyorum dedim eşimin sulalesinin durumu iyiydi çalış onlarla yada Pazarcı olucaksan sigorta yaptiralim dedim sadece sigara sararken yakalamistim sordum esrar dedi o an öfkeyle herseyi yazmıştım kızlar onu bile gecmistim sevmistimmm daha halen seviyorumm

Bir uzmandan tedavi almalisiniz ..

Ve istemedigin kimseyle birlikte olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…