- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın akraba olması neyi değiştiriyor? Neticede size ilgisi olduğunu bile bile adam evlenme arifesindeyken buluşmanız doğru olmamış.Yakın akrabam sayılır canim oyuzden buluşuyordum.benim icin kıymetli kıramıyordum.ayrica yüz yüze 2 defa ancak buluşmuştuk.ondada benim yanımda illaki başka akrabmda oluyordu
Neyi irdeliyorum acaba canim sadece sizin duusncenizi merak ettim.bela.olur mu diyeYakın akraba olması neyi değiştiriyor? Neticede size ilgisi olduğunu bile bile adam evlenme arifesindeyken buluşmanız doğru olmamış.
Amacı halen neyse ne? Bir önemi var mı? İkinizde eşlerinizden boşanıp evleneceksen iz bilemem tabi de bunca yıl sonra siz neden bu denli irdeliyorsunuz bu ilginç.
Canim bir anlık anlattım dürüst olayım.dedimo kadar zaman sonra biraz fazla evhamli geldiniz bana. tv dizisi mi bu sezonlarca olay yasansin.
uzak durursunuz olur biter. neyin ne olduğu anlasilmadan ese anlatma taraftari da değilim
Tamm canim haklisin kendimi bisey sanmıyorum zatenBence hoşuna gitmiş böyle yapması, hatta eşin kıskansın diye de anlatmış olduğunu düşünüyorum. Ama bence o adam sizi unutmuştu, avm de görünce bi bakayım demiştir. Kendinizi pek bişey sanmayın yani. İnş adam evliliğinde de çok mutludur
Biz ondan daha zenginiz suan.adam hırs edip okudu bnce
Aşırı ısrarcı olsa ne olacak siz istemedikten sonra?şu an yine ısrarcı olabilir yinemi görüşeceksiniz o zaman. 10 yıl önce siz bekardınız ama o evlenmek üzereydi.Neyi irdeliyorum acaba canim sadece sizin duusncenizi merak ettim.bela.olur mu diye
Birde görüşmenin sebeb9 aşırı ısrarc olmasıydı.ve ozman ben bekardım.10 yıl.once falan yani
Canım konuyu tam sigaramdım.kisa yazmak.icin.yanlis aktarmış olablrimher başarılı erkeğin arkasında bı kadın vardir. demekki karısı deger verdi beraber yoktan var ettiler herşeyi.
her zaman herkesin herşeyi olamazsiniz. dünya sizin etrafinizda dönmüyo. aradan kaç yıl geçmiş. yakin sayilacak akrabayi birak en yakınım olsa tek kalemde silerim. öyle sevgi kelebeği gibi ama olmaz benim için degerlisin falan diye konusma yapmam.
ne münasebet akraba diye sapığına sahip çıkıp onun iyiliğini istemek falan. çok mu türk filmi izlediniz
Yok canim engelledim.zaten hesabında kökten.kapattim.zaten esimede anlattım ki içim rahat olsun diye.Aşırı ısrarcı olsa ne olacak siz istemedikten sonra?şu an yine ısrarcı olabilir yinemi görüşeceksiniz o zaman. 10 yıl önce siz bekardınız ama o evlenmek üzereydi.
Bela olur mu? Siz bu adama hiç kesin net bir sınır koyamamışsınız. Bence ilgisi hoşunuza gitmiş. Bu şekilde devam ederseniz evet olur. Kesinlikle istek mesaj falan atarsa hiç bir şekilde cevap vermeden engelleyin.
Beni seven uzun yillar pesimden kosan biri vardi evlendgim gun hayirli olsun insallah mutlu olursun diye mesaj atti. Esime soylemedim soyleyemedim boyle seyler huzur kacirir yok yere tartiscaz ortalik kariscakti. Bence soylemeseydin bi daha ulasacak olursa cok sert bi dille esine soylemekle tehdit ederdin sonra da yazmazdi zaten bi daha. Kapanir gider endise etme.Merhaba kızlar. Akrabalarımdan birisi tam 15 yıldır bana takmış durumda.oncelikle orta sonda başladı duygusu.eskiden düğünlere cok gidilirdi küçük yerde oturuyorduk. Bana gözlerini diker put gibi kimildamadan beni seyrederdi.benden 3 4 yasa büyük kendisi.lise bire geçtim okulumun çıkışına gelir arkamdan yürürdü.akraba olduğumuz icin eskiden ev telefonları meşhurdu ev telefonundan arardı ben açınca sesimden bilir ve seni seviyorum beni köpeğin ettin derdi. Daha sonra lise 1 yaz tatilinde biz bunla mesajlaşmaya başladık yine lisedeyken ailesine bu kızla ben evlenmek istiyorum diye annesini yollatmis.annemde babama deyince babm cok kizdu.benim kizimin kafasini niye karistiriyor diye kizimdan uzak dursun benim kizim okuyacak demis.derken bağlantı koptu.ben uni ye geçtim. Yine beni buldu sosyal medyadan ekledi yine yazıştık .akraban olarak yaninda olmak istyrum vs diyordu.ama sevdiğinide söylüyordu. .yani cok cabaladi benim icin ama olmadi.Derken ben 10 yil once esimle tanıştım.ve akrabamada dedimki ben biriyle cikiyorum artik gorusmeyelim.sonucta senin duygun var bana doğru olmaz.dedi kimdir necidir mutsuz olmani istemen. Herseyini anlattim.tamm mutluluklar dilerim dedi ve yazmadı 2 3 yıl.daha sonra evlenecek haberleri yayıldı.2 3 yıl sonra. Ve tel çaldı arayan oydu.dediki evlenme dersen evlenmicem dedi.ve son kez de yuznyuze oturduk cafede.ve ben benden sana yar olmaz dedim.ben senin akrabadan öte göremiyorum o gözle bakamiyorum.kaldiki şuan gorustgum kişi var dedim.ve evlendi. Aradanda yollar gecti.ondan 5 yil sonra bende evlendim.okumak niyetinde yoktu benle gorusurken normal serbest çalışıyordu. Şimdi okumuş uni bitirmiş.bence hırs etti okumadı diye olmaz diyordu ailem.okumus cok zenginleşmiş ve ailemin evine gelmis 2 yil once akşam oturmasına.ve demişki benim yanımda çalışmak ister mısınız demiş babama.eve ilkten girerkende yere düşmüş( heyecandan diye dusunuyorum )Belki o an bende oradayım sanmıştır.babamda yok olmaz falan demiş tabi baska işlerim.var demiş.babam yillar omce aradaki beni isteme vs olayini unutmus bile .anneme dedim hatrlamadimi.yok dedi babni bilmiyor musun unutmus.yasli babam.annemin elini opmus aşırı sıcak davranmış. Ve en son geçen aylarda memlekete gitmiştim. Awm de karsilastik.erkek kardeşimde yanımdaydı.ve hoc çekinmeden yanıma geldi tokalaştı kardeşime dediki niye selam vermiyorsunuz görmedik dedik.ben şok oldum.bana dediki tek mi geldiniz evet dedim.sonra vedalaşıp gitti.karsilasamamizdan 6 7 ay sonra olan dün de bana twitterden bildirim geldi. Ismi Atyorum ahmet sizi takip etti diye.aradan 10 dk geçti takip isteğini geri çekti. Benim twitter sayfam herkese açık her paylaşımım görünüyor ona rağmen stalklasa da olurdu ama neden takip isteği atti bilmiyorum.bende dün akşam esime dedim böyle böyle diye.esim zaten bastan beri bu kisiyi biliyordu.bayaga tartistik bana kustu sanki sucum varmis gibi. Sizce bu akrabanin amaci ne ne yapmaya calisiyor.bos yere esimin canini sıktım keske anlatmasaydim
Evet canım.haklisinBeni seven uzun yillar pesimden kosan biri vardi evlendgim gun hayirli olsun insallah mutlu olursun diye mesaj atti. Esime soylemedim soyleyemedim boyle seyler huzur kacirir yok yere tartiscaz ortalik kariscakti. Bence soylemeseydin bi daha ulasacak olursa cok sert bi dille esine soylemekle tehdit ederdin sonra da yazmazdi zaten bi daha. Kapanir gider endise etme.
Canım konuyu tam sigaramdım.kisa yazmak.icin.yanlis aktarmış olablrim
Haklisin canim .bende pipişmaoldum şuan esime anlattgimayani sizi rahatsız edecek adam dizi filmler gibi kaleyi içten fethedip sizi bosatip rahatsız etmez.
adam sapıklık yapsa şikayetçi olsaniz isleri bile sarsılır. niye riske atsin kendini. o demekki unutmus artık bi an istek yollamis sonra da yanlıs anlarsiniz diye geri cekmistir olamaz mi.
bence kurcalamayi bırakıp önünüze bakın. herkesin unuttuğu biseyi de ortada bisey yokken annenize babaniza esinize zorla hatirlatmayin. adam manyaklik yapacak olsa on sene önce yapardi. okuyup iş güç para sahibi olup bir zamanlar fakir ama gururlu bi genç vardi diye karşınıza çıkmaz.
Söylesen suç söylemesen daha da suçCanım geri çekti ama bildirim kısmında duruyordu.olurda esim görürde niye söylemedin der diye söyledim.
Hallettik canim sağolsun cevabın icinSöylesen suç söylemesen daha da suç
Bence eşini kendi haline bırak. Seni anlayıp sana hak verecektir.
Merhaba kızlar. Eskilerden birisi tam 15 yıldır bana takmış durumda.oncelikle orta sonda başladı duygusu.eskiden düğünlere cok gidilirdi küçük yerde oturuyorduk. Bana gözlerini diker put gibi kimildamadan beni seyrederdi.benden 3 4 yasa büyük kendisi.lise bire geçtim okulumun çıkışına gelir arkamdan yürürdü.tanişiklik olduğumuz icin eskiden ev telefonları meşhurdu ev telefonundan arardı ben açınca sesimden bilir ve seni seviyorum beni köpeğin ettin derdi. Daha sonra lise 1 yaz tatilinde biz bunla mesajlaşmaya başladık yine lisedeyken ailesine bu kızla ben evlenmek istiyorum diye annesini yollatmis.annemde babama deyince babm cok kizdu.benim kizimin kafasini niye karistiriyor diye kizimdan uzak dursun benim kizim okuyacak demis.derken bağlantı koptu.ben uni ye geçtim. Yine beni buldu sosyal medyadan ekledi yine yazıştık .arkadasinn olarak yaninda olmak istyrum vs diyordu.ama sevdiğinide söylüyordu. .yani cok cabaladi benim icin ama olmadi.Derken ben 10 yil once esimle tanıştım.ve onada dedimki ben biriyle cikiyorum artik gorusmeyelim.sonucta senin duygun var bana doğru olmaz.dedi kimdir necidir mutsuz olmani istemen. Herseyini anlattim.tamm mutluluklar dilerim dedi ve yazmadı 2 3 yıl.daha sonra evlenecek haberleri yayıldı.2 3 yıl sonra. Ve tel çaldı arayan oydu.dediki evlenme dersen evlenmicem dedi.ve son kez de yuznyuze oturduk cafede.ve ben benden sana yar olmaz dedim.ben senin oyle göremiyorum o gözle bakamiyorum.kaldiki şuan gorustgum kişi var dedim.ve evlendi. Aradanda yollar gecti.ondan 5 yil sonra bende evlendim.okumak niyetinde yoktu benle gorusurken normal serbest çalışıyordu. Şimdi okumuş uni bitirmiş.bence hırs etti okumadı diye olmaz diyordu ailem.okumus cok zenginleşmiş ve ailemin evine gelmis 2 yil once akşam oturmasına.ve demişki benim yanımda çalışmak ister mısınız demiş babama.eve ilkten girerkende yere düşmüş( heyecandan diye dusunuyorum )Belki o an bende oradayım sanmıştır.babamda yok olmaz falan demiş tabi baska işlerim.var demiş.babam yillar omce aradaki beni isteme vs olayini unutmus bile .anneme dedim hatrlamadimi.yok dedi babni bilmiyor musun unutmus.yasli babam.annemin elini opmus aşırı sıcak davranmış. Ve en son geçen aylarda memlekete gitmiştim. Awm de karsilastik.erkek kardeşimde yanımdaydı.ve hoc çekinmeden yanıma geldi tokalaştı kardeşime dediki niye selam vermiyorsunuz görmedik dedik.ben şok oldum.bana dediki tek mi geldiniz evet dedim.sonra vedalaşıp gitti.karsilasamamizdan 6 7 ay sonra olan dün de bana twitterden bildirim geldi. ahmet sizi takip etti diye.aradan 10 dk geçti takip isteğini geri çekti. Benim twitter sayfam herkese açık her paylaşımım görünüyor ona rağmen stalklasa da olurdu ama neden takip isteği atti bilmiyorum.bende dün akşam esime dedim böyle böyle diye.esim zaten bastan beri bu kisiyi biliyordu.bayaga tartistik bana kustu sanki sucum varmis gibi. Keşke anlatmasaydım ama içinde rahatbetmezdi.bos yere esimin canini sıktım