• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf zeytinyağı lekesi

zlmm

artık böyle
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
902
43
118
Ankara
Arkadaşlar çok sevdiğim kıyafetime zeytinyağı döküldü ben de üstüne tuz gezdirdim hemen sonra makineye attım 40 derecede yıkadım fakat çıkmamış. Kuru temizlemeye versem sonuç alınır mı?

Kosla sivi yada aspirin dokup beklet sonra yıka canım benim de aynisi oldu her ikiside etkili

lekenin üzerine bulaşık deterjanı sürüp üzerine toz deterjan dökün ve o bölgeye yayın o şekilde 1 saat kadar beklettikten sonra makinada yıkayın biz bu şekilde yapıyoruz yağ lekesine ve çıkıyor

Sonuç aldınız mı yaptıklarınızdan ?

Eğer leke hala duruyorsa , lekeli kısma yağ çöz sıkın 2-3 dakika bekleyip , makinada kullandığınız deterjanla yıkamayı deneyin.

Arkadaşlar çok sevdiğim kıyafetime zeytinyağı döküldü ben de üstüne tuz gezdirdim hemen sonra makineye attım 40 derecede yıkadım fakat çıkmamış. Kuru temizlemeye versem sonuç alınır mı?
kesinlikle traş köpüğü.. denendi kesin çözüm..😜
Ama cok etrafına dağıtmadan sık ziraa bazı kumaşlarında rengini alabiliyor..yani tam lekenin üstüne gelsin

Limonlu bulasik deterjani diyorum ;))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süt de denyebilirsiniz.. murekkeupte falan ise yariyor belki bundada yarar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X