Offf

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
kızlar az önce epilasyon yaptım bacağım çook acıyor diğer bacağımda yarım kaldı o kdr yoruldumki hasta hissediyorum şuan kendimi bütün günüm 1 tane bacağımı almakla geçti o kdr acı çekiyorımki bacağım kızardı bıktım bu ağdadan epilasyondan daha kolay bir yol yok mu bunun için lazer demeyin onun için şuan param yok başka altrrnatif kızlar psikolojim bozulacak neredeyse :(((((

Eskiden bende tek bacağıma iki saat harcardım zamanla alıştım şimdi aşırı hoşuma gidiyor masaj gibi geliyor yani vazgeçmeyin zamanla alışıyor insan

Yeni mi başladın bu işe?
Daha önce nasıl hallediyordun?

Jilet yapıyorum ben bi süredir çok da memnunun açıkçası batık diye bişey kalmadı işlemden sonra en az 3 gün lazerli gibi nokta pürüz olmayan bacaklarım oluyo 7-8 gün de göze gelicek uzunluğa geliyo

kızlar az önce epilasyon yaptım bacağım çook acıyor diğer bacağımda yarım kaldı o kdr yoruldumki hasta hissediyorum şuan kendimi bütün günüm 1 tane bacağımı almakla geçti o kdr acı çekiyorımki bacağım kızardı bıktım bu ağdadan epilasyondan daha kolay bir yol yok mu bunun için lazer demeyin onun için şuan param yok başka altrrnatif kızlar psikolojim bozulacak neredeyse :KK43:((((
Ben de koltukalti bikini kaş bıyık kendim kolayca hallederim ama bacaklarımı almayı hiç beceremedim. Zaten camsakizi ağda pürüzsüz almıyor, saatlerce can hıraş uğraşıp tek tük tüylerle ve çektiğin acıyla kalıyorsun. Üniversite yıllarımdan beri güzellik salonunda aldırırım. Ayda bir aldırmak yetiyor. Sir ağda hem 2-3 hafta pürüzsüz tertemiz olmasını sagliyor hem de daha az acılı bence. Ne yap yap aylık bacak sir ağda paranı kenara koy (ki cidden hesaplı bir is) yarım saatte pırıl pırıl bacaklara sahip olursun

5 bıçaklı kaliteli jilet alın watsonstan banyoya girince suyun altında wictt wcitt 5 dk da bütün vücut tertemiz :)

sir ağda makineleri var.yapıştır çek şeklinde ağda beziyle kullanılıyor. ucuzdu sanırım 20 tl falan.
bacaklarda kolay.
tüy dökücü sprey kremler olabilir.
bir de 5 bıçaklı jiletler.

normal ağda dışında en basitleri bunlar.

Bende bacaklarım için epilasyona gitmiştim. çok azaldı. Çok az çıkanları da kaliteli bir jiletle temizliyorum.. pürüzsüz oluyor gayette. ya epilasyona git ya da ağda ile aldır derim. makina=işkence

Şöyle bir şey işte
ağda mkinesi.webp

Kuafore gidin bi bacağa nasıl bütün gününüzü veriyorsunuz ben alıyorum yarım saat surmuyor

Back
X