offff deliricem . yardım lütfen

O nasıl KV ya?
Eltinizin sizlerin hiç mi duruşunuz yok, bu kadın nasıl bu kadar müdahale etme yetkisi bulabiliyor kendisinde?
Bir de o korunma dedi diye korunmamışsınız.
Delirdiniz mi siz, bir evliliğe alışmadan onun bunun lafıyla ne çocuğu??
Kendisi mi bakacak sanki, üstünüze daha çok yük bindirecek.
Aklınızı kullanın ve ne yapmak isteyip istemediğinize önce karar verin, sonra da kim ne derse desin kendi bildiğinizi okuyun.

meraba canım yazını okudum.ayrılmak öyle hemen kolay bısıd egıl bence mantıklı dusunelım sımdı.evdesın sureklı ben gıbı ve sana destek olan kımsen yok onun ıcın bunalımdasın .öncelıkle kendın ıcın ıse gır derım.ha dıyeceksın ben onların borcunu ödemek ıcın mı calıscam elımden kazandıgımı alırlar dıyeceksın evt haklısın.ama en azından sen ıse gırersen evden uzaklasıp bıras kendıne gelırsın ıs hayatında cevren olur arkadasların olur nefes alırsın tum gun ıste oldun ıcınde sana karısan eden olmas nefes alırsın ve dertlesecek dostlar edınırsın yardım kısmına gelıncede aldıgın parayı bırasını saklayarak bırıktır derım ben ılerdekı hayatınız ıcın kendı hayallerın evın ıcın evde durdukca para sana gelmeyecegı gıbı o evdende cıkamassın ayrı eve en azından uzaklasman ıcın ayrı eve cıkman ıcın bır mıktar paranı sen koy kenara hem guvenın gelır hemde nefees alırsın cnm benım bence bu benım fıkrım dusun derım .ama kazandıgın zamanda ezdırme kendını genelede calısan gelınler bıras daha gozde olur tabı herkes ıcın degıl ama sen bence calıs ayakalrının uzerınde dur söz sahıbı ol asla kendını ezdırme ve esınlede daha rahat dıyalog edersın.hem bırıktırırsın evın ıcın kı kolaylasır ısın ayrı ev ıcın anladın bence bu benım fıkrım rabbım kolaylık versın cokda takma o rahartsızlıgın ıcınde saın olmaya calıs kafaya takmak bunu tetıkler takmamak ıcın uzaklas evden monotonluktan kayınvalıden ıstedıgı ıcın degıl kendın ıcın yap cnm :)
Tesekür ederim ilgin için canım..... bir ay işe gittim eve geliyodum yemek yok her iş beni beklemiş. Çok sinir oldum o ara, çlıştıgım işte nerdeyse erkek işiydi koli kaldır indir ve hiç oturma yoktu.evede gelip 6 kişinin dsgıttıgını toplamak iyice sinirlrimi bozdu.görumcem var liseye gidiyo hç bir daıttıgını toplmaz okuldan gelir montu bi tarafa fırlatır.mutfaga girer savaş çıkmış gibi olurr.bi gün bunun arkasını toplamıcam dedim kendi kendime. Toplmadım ,eşimi şişirmişler karın hiçbir iş yapmıyo diye .geldi tartıştı benle.bu arada görümcemi uyarsada ben söyleyip ben yapıorum yine

O nasıl KV ya?
Eltinizin sizlerin hiç mi duruşunuz yok, bu kadın nasıl bu kadar müdahale etme yetkisi bulabiliyor kendisinde?
Bir de o korunma dedi diye korunmamışsınız.
Delirdiniz mi siz, bir evliliğe alışmadan onun bunun lafıyla ne çocuğu??
Kendisi mi bakacak sanki, üstünüze daha çok yük bindirecek.
Aklınızı kullanın ve ne yapmak isteyip istemediğinize önce karar verin, sonra da kim ne derse desin kendi bildiğinizi okuyun.
Bildigin gibi degil canım.sözü dinlenmesin çıldırıyo.kararları bile kendi verirmiş.bir tane çoban olurmuş.her kafadan ses çıkarsa nolurmuş evin hali. İyice sindirmye çalışıyo herkesi. Zıttını yapsam iyice pidikolojimi bozacak hergün tartışma huzursuzluk olacak hem onla hem kocamla. Kendi ailem burda olsa biraz cesaretlenecegim ama onlrda yok. Bi trtışma olsa çekip gidecegim bi yerim yok.

Çalış kurtul bacım parası batsın psikolojin için çalış
Gelecek göremiyorsan çocugunda yokken ayrıl bunlar sana borç ödetmek içinmi evlendirmişler
Evet bende istiyorum bir yandan . Ama düzgünde bir iş olsu istemiorum.istanbuluda bilmedigim için onlar iş buluyo,hep yapamicam işler buluyolar

Arkadaşlaar 7 aydır evliyim.istanbula gelin geldim.memleketim 13 saat uzaklıkta.ve ayrıca 10 yıldır panık atak hastasıyım.zaman zaman iyi hissedip ,zaman zamanda tetikliyor hastslıgım.ist geldigimden beride arttı.buraya hala alışamadım.ve ayrıca 1 yıl kaynanamla oturma şartıyla evlendim.fakat geldigim günde beri kaynanam çalışmam için zorluyor.çalışacak pisikolojim hiç yok suanda.eşime bi süre şu iş konusunu kapatslım lütfen dedim. fakat oda annesine aşırı düşkün bana tsmam diyip annesi konusunca 180 derece dönüyor.Ayrıca piskologada gidiyorum.kedimi aşırı baskı altında hissediyorum .dertlesecek kimsem yok.bi kaç kez eltimle konuşmaya çalıştım kaynanamın kulagına gitti. Eşimlede konuşamıyorum oda aramızdakı herseyi annesine anlatıyo.delirmek üzereyim ayrılmayı bile düşünüyoru.ve ilk günden beri korunmuyoruz çocugumuzda olmuyo.kaynanamın borçlrı var benden önce araba almışlar.bende çalışıp destek olmalıymışım.en azından ev eşyalarımı dizmeliymişim.kocam maasının neredeyse yarıdan çogunu annesine veriyo
Eve çıkmamı için kimse ugraşmıyo. Ne yapacam delirmek üzereyim

Allah yardımcın olsun. Doğma büyüme buralı olmama rağmen her geçen gün soğuyorum İstanbul' dan. . Kaçacak yerim olsa da gitsem. İnşallah alışırsınız. .

Ev ev üzerine olmaz .İlla kazikmi yemrk gerekiyor.Kaynanayla oturulmayacagini anlamak için.Kendin etmiş kendin bulmussun
İlla evleneyim diye kaynana yanına gidersen bu olur.Bir sene de ne değişecekti ,zengin mi olacaktin da bir senede ayrı eve cikacaktin.Buna inanacak kadar hayalciysen suç senin.
Bebeğinin olmaması senin için sans olmasında zaten belli bir süre.
calidsan kaynanan yiyecek calidmasan para sorun.
Hakkında hayırlısı oldun

Allah yardımcın olsun. Doğma büyüme buralı olmama rağmen her geçen gün soğuyorum İstanbul' dan. . Kaçacak yerim olsa da gitsem. İnşallah alışırsınız. .
Hiç sorma canım buraya gelmeden öncede burayı hiç sevmiyordum. Çok kalabalık metropol şehirleri sevmiyorum. İnş alışırım.çok tesekür ederim ayrıca

Ev ev üzerine olmaz .İlla kazikmi yemrk gerekiyor.Kaynanayla oturulmayacagini anlamak için.Kendin etmiş kendin bulmussun
İlla evleneyim diye kaynana yanına gidersen bu olur.Bir sene de ne değişecekti ,zengin mi olacaktin da bir senede ayrı eve cikacaktin.Buna inanacak kadar hayalciysen suç senin.
Bebeğinin olmaması senin için sans olmasında zaten belli bir süre.
calidsan kaynanan yiyecek calidmasan para sorun.
Hakkında hayırlısı oldun
Saol canım...buda bir deneyim oldu bana ama zor bir deneyim oldu :(

evde 6 kişi varken siz nasıl o eve gelmeyi kabul ettiniz ki. sadece kaynananız ya da kayınbabanız olsa bir yere kadar da aile çok kalabalık. sorun çıkması çok normal o yüzden. inşallah en yakın zamanda kendi evinize çıkarsınız.

Tesekür ederim ilgin için canım..... bir ay işe gittim eve geliyodum yemek yok her iş beni beklemiş. Çok sinir oldum o ara, çlıştıgım işte nerdeyse erkek işiydi koli kaldır indir ve hiç oturma yoktu.evede gelip 6 kişinin dsgıttıgını toplamak iyice sinirlrimi bozdu.görumcem var liseye gidiyo hç bir daıttıgını toplmaz okuldan gelir montu bi tarafa fırlatır.mutfaga girer savaş çıkmış gibi olurr.bi gün bunun arkasını toplamıcam dedim kendi kendime. Toplmadım ,eşimi şişirmişler karın hiçbir iş yapmıyo diye .geldi tartıştı benle.bu arada görümcemi uyarsada ben söyleyip ben yapıorum yine
anladım cnm cok zor bır durum ya valla severek evlenıyorsun böyle bır muamele en azından esın senınle bır aynı dusuncede olmalı ya.yanı senı seven ınsan sana destek vermelı sana kıyamammalı benım esımde ben calısan derım o yorulmana kıyamam der hanı ne bılen bıras esler bırlıklte karar almalı destek olmalı bırbırıne kımseye ezdırmemmelı ama baya durumlar karısıkmıs cnm ya allah kolaylık versın yapma kımsenın ısıne yapmak zorunda degılsın o evın gelını bıle olsan yapmak zorunda degılsın aslında kadın calısmak zorunda degıl dınen bıras bunu arastırsın kv ve esın derım zorlama cok sacma baskasının borcunu ödemek de zorunda degılsın malesef bırlıkte oturunca sorunlar baslıca cıkıo ne dıyeyım bıraz agrılşıgını koy köle degılsın sonucta saygı cercevesınde fdıkırlerını sole susma ezdırme kendını ama elıne gecen parayıda koy cnm ıslerıde kendı ıslerını yap kımsneın arkasını toplama derım ben ve cık dolas nefes al o evde durulmaz cnm yaa rabbım gonlune gore versın ınss...

Back
X