Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ya bana ne demeli?
Ben son 6-7 ay icinde 15 kilo aldim
Ve ben mesela ac kalinca kafamin icinde hafif agri basliyor ve
cok agresif oluyorum.migdem bulaniyor yemek ariyor beynim resmen
Canim ayni sorun bendede vardi! 68 kiloyla evlendim 85 kilomda artik yeter dedim. Yeni evlisin hep yemek hep yemek pasta kek felan olmusum duba gibi. 5 ay once Diyete basladim. Ekmegi biraktim (KAHVALTIDA SADECE YEDIM KEPEK EKMEK), pilav, makarna hamur isleri hepsini biraktim. Kahvaltimi cok agir yaptim ve bol bol yedim ama oglen aksam salata turleri yedim. Ilk ayim oyle gecti. Sonra 2ci ayimda Herseyden yemeye basladim ( EKMEK MAKARNA VE PATATES HARIC) ama azar azar.
Birden kilo vermeye basladim. Oyle sasirdimki. Haftada 1 gun benim odul gunumdu. Boyle boyle 3 beden dustum. Elhamdullilah cok mutluyum ve simdi nekadar yemek istesemde yiyemiyorum yesemde almiyorum.
Kendine kabullendir ve HAYIR YEMICEM demeyi ogren bak nasil veriyosun..
Canim ayni sorun bendede vardi! 68 kiloyla evlendim 85 kilomda artik yeter dedim. Yeni evlisin hep yemek hep yemek pasta kek felan olmusum duba gibi. 5 ay once Diyete basladim. Ekmegi biraktim (KAHVALTIDA SADECE YEDIM KEPEK EKMEK), pilav, makarna hamur isleri hepsini biraktim. Kahvaltimi cok agir yaptim ve bol bol yedim ama oglen aksam salata turleri yedim. Ilk ayim oyle gecti. Sonra 2ci ayimda Herseyden yemeye basladim ( EKMEK MAKARNA VE PATATES HARIC) ama azar azar.
Birden kilo vermeye basladim. Oyle sasirdimki. Haftada 1 gun benim odul gunumdu. Boyle boyle 3 beden dustum. Elhamdullilah cok mutluyum ve simdi nekadar yemek istesemde yiyemiyorum yesemde almiyorum.
Kendine kabullendir ve HAYIR YEMICEM demeyi ogren bak nasil veriyosun..
cnm merhaba. Bende 7 ay once senin gibi dertlendim 68 kiloydum sinirlendim basladim diyete suan 51 kiloyum ve bende senin gibi tatliya cok duskunum. Cikolata yemedigim gun yoktu.. Bu tatli krizlerimi kuru incir ve kuru kayisiyla gecirdim hep. Tavsiye ederim. gunde 2 3 tane incirin zarari olmaz.suan da mesela cikolata da yiyorum ama cok nadir ama ozellkle gidip almyorum. Mesela kahvenin yanlnda ikram edildigi zaman aliyorum kucucuk parca. bnmde vazgecemedgm sey dondurma. Ama saolsun bana kilo aldirmiyo yada kalori hesabindan gidersen yedlgin sey kilo yapmaz. kilo vermek gercekten cok kolay bak bi basla sende goreceksin. Allah yardimcin olsun tatlim. Kolay gelsin :)
Anliyorum seni :) bende cok severim cikolata cips kola kek falan hatta istahimdan bsy kaybetms degilim ama onune geldiginde yiyemyosun biyerden sonra.cunku insanlar sana ne kadr guzel oldun kilo verdin tas gibi oldun fln vs. Dicekler hep. Bu sozler, o verdgn kilolar durduracak seni. Ayrica inciri yabana atma cikolatayla yarisir bence lezzette :)teþekkürler :)maþallah ne kadar çok vermiþsin ya darýsý basýma(ben þuna inanamýyorum bir türlü mesela susadýðýnda yakýnýnda su yok meyve suyu cola falan varsa onlarý iç gecer susuzluðun derler ,hiçte bile geçtiði yok suyun yerýný tutmuyor o yuzden içmem, tatlý dada öyle çikolatanýn yerini kuru incir kuru kayýsý nasýl tutuyor
ben o cýkolatanýn tadýný hc bseyde bulamam ki
amacým tatlýdan cok o cýkolatayý yiyebilmek çokkk ama çokkk mutlu oluyorum anlatamam ya uff
(
teşekkürler :)
maşallah ne kadar çok vermişsin ya darısı basıma(
ben şuna inanamıyorum bir türlü mesela susadığında yakınında su yok meyve suyu cola falan varsa onları iç gecer susuzluğun derler ,hiçte bile geçtiği yok suyun yerını tutmuyor o yuzden içmem, tatlı dada öyle çikolatanın yerini kuru incir kuru kayısı nasıl tutuyorben o cıkolatanın tadını hc bseyde bulamam ki
amacım tatlıdan cok o cıkolatayı yiyebilmek çokkk ama çokkk mutlu oluyorum anlatamam ya uff
(
anliyorum seni :) bende cok severim cikolata cips kola kek falan hatta istahimdan bsy kaybetms degilim ama onune geldiginde yiyemyosun biyerden sonra.cunku insanlar sana ne kadr guzel oldun kilo verdin tas gibi oldun fln vs. Dicekler hep. Bu sozler, o verdgn kilolar durduracak seni. Ayrica inciri yabana atma cikolatayla yarisir bence lezzette :)
Canım, madem çikolatasız olmaz diyorsun o zaman muhakkak bitter çikolata ye..
Günde 5 parçayı geçme ama..
Hem kalorisi daha az hemde kalbe faydalı![]()
Kızlar ben de 1.68 boylarındayım ve en son tartıldığıma göre 53-54 kilodayım. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum çünkü aldığımda direk yüzünden belli edenlerdenim.
Öncelikle şu hatadan uzak durun. Suyu yemekten sonra içmeniz kilo aldırır. Ama suyu şu şekilde içerseniz size yardımcı olacaktır;
Sabah aç karnın iki bardak su sonrasında güzel bir kahvaltı. Ki kahvaltıyı güzelce yapabilirsiniz. İlk öğün olduğu için tüm günde tempolu çalışacağınız için zaten yakacaksınız onu. Tabii ekmek yine ölçülü olacak.
Gün içinde karnımız illa ki açıkır. Ozaman da bisküvi mi yemek istiyoruz hoop elimiz form bisküvilerine gitmeli ki tatları oldukça güzel. Çikolata istersen de yine bu ürünlerin çikolata barları var :)
Akşam da yine yemekten önce içilen 2 bardak su iştahı biraz kapatır ve doygunluk hissi verir. Güzel bir çorba, bol salata ve ana yemekten (çok yağlı olmayan) abartmadan yiyebiliriz.
Ekmek hiç yenmese daha iyi ama kepekli ve az yiyip, giderek ekmek sayısını düşürebilirsin. Mesela ben çayı 3 şekerli içerken 2, 1 derken şu an yarım şeker kullanıyorum o bile şekerli geliyor artık :) Masadan da tıka basa doyup kalkmak yerine hafif doyduğunuzu hissettiğiniz an kalkmalısınız. Gece mideniz çok kazınırsa yeşil elma ve ya bitki çaylarıyla bu isteği bastırabilirsiniz. Tatlı olarak da gün içinde dondurmayı öneriyorlar diyetisyenler :)
Ben çok açlık hissedersem yoğurt kaşıklıyorum gün içinde tıkıyor beni![]()
Ben de başlasam iyi olacak... 1.66 boyundayım veee 57 kilodayım
Dediğin gibi direkt yüzümden belli oluyorum.Topaç gibi oldu resmen suratım!!:18:
bu şekilde baişlayacağım bende inşallah Allahım inşallah şu hastalığımda gecerse birden kilo vereceğime inanıyorum ben(
ne yersem yiyim azar azar yemeği öğreneceğm(
birşey soracağım bven patates kabak karısık kızartmasını cok severım bunu haslama olarak tavada yapsam cok farkedermı yiyebilirmiym bu sekılde![]()