kızlar ayrıldıgınız sözlünüz sizi hiç aramıyor siz aradığınızda seni çok seviyorum ablam geldıgınde nasıl olduysa oldu anlamadım nasıl olaylar buraya kadar geldı dedı bende dedımkı buluşalım o zaman tamm dedı sonra ben vazgectım ama onu hem çok özledim hem çok seviyorum offff ne yapıcam ben siz ayrıldıgınız zaman dayanamayıp aradıgınız da karşınızdaki insan ne dıyor çok merak edıyorum yazar mısınız ?
kızlar ayrıldıgınız sözlünüz sizi hiç aramıyor siz aradığınızda seni çok seviyorum ablam geldıgınde nasıl olduysa oldu anlamadım nasıl olaylar buraya kadar geldı dedı bende dedımkı buluşalım o zaman tamm dedı sonra ben vazgectım ama onu hem çok özledim hem çok seviyorum offff ne yapıcam ben siz ayrıldıgınız zaman dayanamayıp aradıgınız da karşınızdaki insan ne dıyor çok merak edıyorum yazar mısınız ?
karşıdaki insana göre değişir ki bu ki seviyor olsa senin aramanı beklemez kendi arar neden ayrıldınız onuda bilmiyorum ama sizi çok kırdıysa eğer unutmaya çalışın bence..
karşıdaki insana göre değişir ki bu ki seviyor olsa senin aramanı beklemez kendi arar neden ayrıldınız onuda bilmiyorum ama sizi çok kırdıysa eğer unutmaya çalışın bence..
ya kırdı kırmasına da bılmıyorum böyle adını veremedıgım bır sey sanki beni ona karşı itiyor böyle ne olursa olsun son kez görmek istiyorum biticekse öyle bitsin istiyorum
telefonda ilişki bitirmek özellıklede söz atmak cokta mantıklı gelmıyor gercı 3 ay oldu ama gelmıyor ne bılıyım
hayır sadece sarhoşken attıgı bır mesaj nıye aramıyosun dıyıncede özletmıyosun kı kendını hafta da bır arıyosun bana fırsat yok hem ayrılmadınmı sen dıyor
ben ilk adimi erkekten beklerim..o cozum bulmaya calismali yada telefonda ayrilik mi olurmus konusmak lazim diye dusunmesi gerekirdi. karsinizdaki icin bitmis bu is..3 ay az bir zaman degil. ayrica baskalari yuzunden bir iliski bitiriliyorsa zaten saglam temelleri yokmus..uzulmeyin..boosverin..kendinize yeni bir yon cizin geriye bakmadn.hayirlisi olsun.
hayır sadece sarhoşken attıgı bır mesaj nıye aramıyosun dıyıncede özletmıyosun kı kendını hafta da bır arıyosun bana fırsat yok hem ayrılmadınmı sen dıyor
eski konularına baktımda çoğu konun birderdim var bölümünden sözlünün ailesinden baya bir dertlisin sana hakaret bile etmişler herşeyi söylemişler hiç m soğumadın be arkadaşım nasıl bir sevgi bu
eski konularına baktımda çoğu konun birderdim var bölümünden sözlünün ailesinden baya bir dertlisin sana hakaret bile etmişler herşeyi söylemişler hiç m soğumadın be arkadaşım nasıl bir sevgi bu
bencede,eğer arayıpta buluşma teklif ediyorsan,sözünün arkasında dur.git buluş ne kaybedersin?sen bu adamda vazgeçemeyeceksin,eğer seviyorum her şeye varım diyorsan buluşmaya git.inat yapıyorum dersende,insan oğlu inadı yüzünden sağlıklı düşünemediği için kaybeder.
Ayrılmışsınız bitmiş olay, kaldıki adamın sizin üstüne titrediği gibi bir anlatımınızda yok, eee o zaman ne diye hala aklınıza takıyorsunuz ki.
Bırakın gitsin. Kendi yolunuza bakın, kafanızı meşgul edecek o kadar çok şey varken bir adama takılıp kalmışsınız, adam da kendini bir nimetten saymış. Siz onun ego sunu okşuyorsunuz bu nedenle gıkı çıkmıyor.
Konu sahibi arkadaşım,diğer konunuzada aynı uyarıyı yazmıştım,
lütfen içeriği aynı olan konular için ayrı başlıkla tekrar konu açmayınız,
ilk açtığınız konudan devam edebilirsiniz.
sevgiler.