offff yaaa psikolojim alt üst olduu Allahim bana yardm et :(

Ben baristim ama hala iyi sayilmayizz ve bana acikca beğenmedim burnunu dedi.yaa şok oldm bi kac ayi buluyormus oturmasi diyip gecistrdim .ama o anki üzüntü mu anlatamam :((([/Qhangı doktora oldunuz amelıyatı ? bende olucam kısmetse . bu sabır ısı evet 6 ay beklemek gerekıyor tam da 1 senede anca oturuyor ):

Yaa cok cok tesekkur ederimm sekerr. O.kdar rahatlattin kii iinsan su ewrede teselli bulmk istiyor :)) bisey sorcam bu burunun yuzumu Guldurmesi icin yedi ay mi sabretmemm gerek bi iki yapsak sunu kkurtarmazmi :)))

yedi ay değil:))) üçüncü aydan sonra şişlikler nerdeyse bitiyor olması gereken şekle girmeye başlıyor:))) herkes yaşadığın bu sureci yaşıyor, birkere aynaya baktığında farlkı birisini görüyorsun buna alışmak zor oluyor. ama hepsi geçiiiiippp gidiyor:))) belli bir zaman sonra eski fotoğraflarını görmek bile istemeyeceksin. sabret canım...

yedi ay değil:))) üçüncü aydan sonra şişlikler nerdeyse bitiyor olması gereken şekle girmeye başlıyor:))) herkes yaşadığın bu sureci yaşıyor, birkere aynaya baktığında farlkı birisini görüyorsun buna alışmak zor oluyor. ama hepsi geçiiiiippp gidiyor:))) belli bir zaman sonra eski fotoğraflarını görmek bile

Hadii insallah inşallah canim agzin bal yesin :) :)

Ben baristim ama hala iyi sayilmayizz ve bana acikca beğenmedim burnunu dedi.yaa şok oldm bi kac ayi buluyormus oturmasi diyip gecistrdim .ama o anki üzüntü mu anlatamam :((([/Qhangı doktora oldunuz amelıyatı ? bende olucam kısmetse . bu sabır ısı evet 6 ay beklemek gerekıyor tam da 1 senede anca oturuyor ):

Hasan Hüseyin ceylan a ameliyat oldm. Hayırlısi olsn snin içinde. .

bende bir ay oldu olalı indi şişlikler ama burun kanatları çok kalın duruyor. ayrıca bende senın gıbı geçen hafta erkek arkadasımdan ayrıldım birde bu geldi üstüne gerçekten moralman çok düşüğüm. yani burnumu bile unuttum offffffff allahım offfffffffffffffffffff

Ben baristim ama hala iyi sayilmayizz ve bana acikca beğenmedim burnunu dedi.yaa şok oldm bi kac ayi buluyormus oturmasi diyip gecistrdim .ama o anki üzüntü mu anlatamam :(((

Back
X