Bu kayinvalidelerin hepsimi gelinleri dislargelinlerde insan onlarda mutlu olmaya geliyorlar.okadar biktimki kvmin soguklugundan kiskancligindan.surekli her hafta gidiceksin asker gibi o nederse o olucakher hafta kizinida alip gidiceksin.hele bi oraya giderken kizini goturme.suratlar tafralar.kocasi hic goturmez.bayramdan bayrama gelir bi saltanat otutturcak yer bulamaz.kizi kaynanasina bayramdan bayrama gider.sen bi hafta gitme igneler durur.senin anan baban varmismi yokmusmu kimsenin umrunda degil.oyle kavga gurultu yok ama surekli igneler durur.agzima okadar cok laf verriyo ama sabir allahim diyorum.cunku en ufak biseyimi buyutup lekeliyo beni.esime dedim beni herhafta mecbur birakip asker gibi dikiyosun isirtip isirtip getiriyosun dedim.eskiden cok zorlardi mecbur gidiceksin falan diye artik oda ogrendi baya onlari.ama kadinin hareketlerine okadar kiziyorumki.hic motive etmesi sicaklik gostermesi yok.cok kiriliyorum.el kizi diye hep hor kullancak.bitek kendi ve kendi cocuklari mukemmel offf yaaa bukadinla napcam boyle.allahtan korkuma esimin hatirina sabir sabir