kızlar size başka başlık altında yazdım bu konuyu hiç cvp gelmediii belki hatırlarsanız korunmuyordm 4 ay ard arda kalamadım adetlerimde düzensizleşti die doğum kontrol hapı kullanmak istedim 1 ay kadar tabi bunu kafama göre yaptım hap dr vermişti daha öncede bir kutu içmiştim ama zamanlama bana ait oldu ve bulantı ishal yaptı die 10 taneden sonra kestim bu arada korunmasız ilişkilerimde oldu şuanda siyah rnk adet kanı geliyor bi duruyor bi geliyor siyah ve parça parça çok korkuyorum kasıklarımda aynı adet ağrısı göğüslerime dokunamıyorum baş dönmem var(benm adet zamanı olur genelde) çıldırcammmmmmmm :çok üzgünüm:eşimde bana kızdı hem kafama göre içtim diye hem neden kestim diye sonunu getiremiyceksen ne içtin çocuk oyuncağımı falan dedi dahada cnm sıkıldı çok kötüyüm kızlarrr bu kan birden kesmiş olmamdan değilmi??? ne zaman gecer nasıl biterrr lütfen bi akıl verinn inat ettim dr rada gitmedim bir daha hapmı aslaaaa kalırsam kalırım kalamazsamda üzülmiycem offffffff yağmurdan kaçarken doluya tutuldum resmen kafamçokkarıştı