offfffff offfffff nasil ikna edecegim ben simdi esimi

berlinli86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
85
0
36
Almanya
merhaba arkadaslar,
beni önceki konulardan tanirsiniz belki, ama bu sefer farkli, 6 ay önce bebegimin kalbi carpmadigi icin kürtaj olmustum, ve doktorlar 6 ay beklememi söylemislerdi, ve bu alti ayi atlattik sükür, calismalara baslayacaktik ama simdide esim dogum kontrol hapina tekrar almami istiyor ama ben vücuduma bu hormonu almak istemiyorum, ve cocuk sabihi olmak istiyorum ama anlatamiyorum, tam hersey yoluna girdi bu 6 ayi atlattik derken simdide bu cikti basima, ne yapacagimi sasirdim, sanki basimdan kaynar sular döküldü, hayatim karardi, ne yapacam ben simdi???
nasil ikna edecegim???

üzülme lütfen eşini karşına al ve konuş eminim sana hak verecektir bu arada yaşlarınız kaç ve neden istemiyo

canim esler maalesef boyle, insanin icindeki yangini gormeyebiliyor bakiniz benimkide oyle
bende nisanda kaybettim bebgimi korunmak istedi esim. sonra onun istegiyle icim kan aglayarak
korundum 2 ay oncede hap icmeme ragmen silik 2. cizgiyi gordum ama adet oldum.
ilk bebegimide spiral yuzunden kaybetmistim. baktim boyle olmayacak ve onun hic umru degil bende
hapi biraktim ve 2 aydir ugrasiyorum . hazir kendimi hazir hissediyorken yapicam zaten ben bakiyorum
batima az kaldi 5-6 gun sonra belli olur . ictim de icme hapi etik degil belki biliyorum ama mecbur birakiyorlar
esim bana spiralle hamile kaldigimda yoksa spiralimi cikardin demisti ki o ara bende istemiyordum cocugu
ve asiri kanamam oldugu halde adet doneminde yinede cikarmadim dusundum ama zaten yapsam derdim yani
cikaridm diye.
hapla korunurken silik cizgiyi gosterdim bu seferde icmedinmi dedi ki o ay bir gun bile unutmamistim.
o yuzden bu sefer yapicam yani cok haketti hicde pisman degilim ve vicdan azabi duymuyorum

bu kadinlarin isi cok zor gercekten,benimde yillarca esim istedi ben istemedim,bendemi hata yaptm acaba ama bizim zaten ikitane vardi,suan 3. ye hamileyim,konu sahibi arkadasim,kendinizi gercekten hazir hissediyormusunuz,bana cok yeni gibi geldi biraz dinlensenizmi,Allahm insallah gonlune gore verir,yasiniz kac canim?

merhaba arkadaslar,
beni önceki konulardan tanirsiniz belki, ama bu sefer farkli, 6 ay önce bebegimin kalbi carpmadigi icin kürtaj olmustum, ve doktorlar 6 ay beklememi söylemislerdi, ve bu alti ayi atlattik sükür, calismalara baslayacaktik ama simdide esim dogum kontrol hapina tekrar almami istiyor ama ben vücuduma bu hormonu almak istemiyorum, ve cocuk sabihi olmak istiyorum ama anlatamiyorum, tam hersey yoluna girdi bu 6 ayi atlattik derken simdide bu cikti basima, ne yapacagimi sasirdim, sanki basimdan kaynar sular döküldü, hayatim karardi, ne yapacam ben simdi???
nasil ikna edecegim???

Al bendende o kadar be arkadaşım bende 6 ay önce kalp atımı alınmadığı iiçin kürtaj olmuştum ve bize yapılan testler sonucu problem olmadığını hatta kontrole gittiğimde yumurtamın olduğunu ve hemen deneyebileceğimizi bile söyledi doktorum ama kocam istemiyor o dönemde neler çektiğini ve kürtaja nasıl girdiğimi bir o bilirmiş hemde allahımıza çok şükür ewimiz arabalarımız ve güzelde işlerimiz var sorunsuz bir aile ve kayınvalide ve kayınpederede sahibim ama niye HAYIRRRRRRRRRR diyor halen anlayamıyorum 3.5 yıllık ewliyim bilmem ki bir kere ters baksın bana ama bu konu yüzünden birbirimize giriyoruz.bilmiyorum sonumuz ne olacak.

bazen üstüne gitmemek gerekir hayatın... zaten bebiş istediği zaman gelir misafir olur size bence,,belki siz o 6 ayı zor atlatmısınızdır ama eşiniz atlatamamıştır bence şimdilik ara verin çalışmalara bi süre sonra bunları konusmadan kendinden çözülecektir

benim yasim 25 esimin yasi 28
bende dedim kendin korun diye ama ozaman da hic bir seyden zevk almam diyor...
yeterki kendi istekleri yerine gelsin de baska biseyi düsünmyorlar...
artik sakaya vurdum almanya hatirasi olur dedim ama nafile
kac kere karsima alip konustum dedimki icim yaniyor anla dedim ama nafile bence o gazi annesinden ve babasindan aliyor onlar pek istemior ama emin degilim
esimin de cocugu yok

benim yasim 25 esimin yasi 28
bende dedim kendin korun diye ama ozaman da hic bir seyden zevk almam diyor...
yeterki kendi istekleri yerine gelsin de baska biseyi düsünmyorlar...
artik sakaya vurdum almanya hatirasi olur dedim ama nafile
kac kere karsima alip konustum dedimki icim yaniyor anla dedim ama nafile bence o gazi annesinden ve babasindan aliyor onlar pek istemior ama emin degilim
esimin de cocugu yok

Cok hassas bir durum... Bende 4 ay once dusuk yaptim ve benim gonul yarama merhem olmasi icin tekrar hamile olmam gerekiyordu.

Suan cok sukur hamileyim ve o yuzden gectigimiz aylardaki acilari eskisi gibi cekmiyorum yeni bir sayfa acildi diyorum.

Erkek bizim penceremizden bakmak istemiyor nedense... Kaldiki anliyamadigim annesiyle babasinin akliylami yasiyor?

Kendi istekleri arzulari yok mu? Senin essinse eger senin isteklerinin onemi yok mu?

Kaldiki cocuk konusu cifti ilgilendirir bu konu buyuklerle konusulmaz!

Bence en kisa zamanda acik acik konus canim ve bu durumu kabullenmedigini soyle. Yine anlamazsa bilmiyorum ne yapa bilirsin?

Al bendende o kadar be arkadaşım bende 6 ay önce kalp atımı alınmadığı iiçin kürtaj olmuştum ve bize yapılan testler sonucu problem olmadığını hatta kontrole gittiğimde yumurtamın olduğunu ve hemen deneyebileceğimizi bile söyledi doktorum ama kocam istemiyor o dönemde neler çektiğini ve kürtaja nasıl girdiğimi bir o bilirmiş hemde allahımıza çok şükür ewimiz arabalarımız ve güzelde işlerimiz var sorunsuz bir aile ve kayınvalide ve kayınpederede sahibim ama niye HAYIRRRRRRRRRR diyor halen anlayamıyorum 3.5 yıllık ewliyim bilmem ki bir kere ters baksın bana ama bu konu yüzünden birbirimize giriyoruz.bilmiyorum sonumuz ne olacak.

bizde öyleyiz hic kavga etmezken birbirimize giriyoruz artik simdide bana ben hazir degilim diyor yani 6 ay önce nasil hazirdi... simdi negüzel hersey yoluna girmisken temelli türkiyeye döneye hazirlanirken bide bunu cikartti:72:

ne güzelmiş ya hem çocuk istemiyo hem kendi zevkinin derdinde.o kadar biliyosa kendi korunsun sen vücuduna o kimyasalları almak zorunda değilsin içiyorum de olunca da aldır diyemez ya

yaparimda bu seferde zorla ona cocuk yatirmisim gibi olmaz mi diye düsünüyorum
simdi zaten türkiyeye gidecek is anlasmasini imzalamaya geri gelsin bidaha konusacagim eger olmazsa artik senin dedigin gibi yapacam ama vicdan azabi duymadan

öyle yada böyle bebek bi doğsa ve o tarifsiz duyguyu bi tatsa, kafasını duvarlara vuracak şimdiye kadar neden istememişim diye :52:

Back
X