- Konu Sahibi berlinli86
-
merhaba arkadaslar,
beni önceki konulardan tanirsiniz belki, ama bu sefer farkli, 6 ay önce bebegimin kalbi carpmadigi icin kürtaj olmustum, ve doktorlar 6 ay beklememi söylemislerdi, ve bu alti ayi atlattik sükür, calismalara baslayacaktik ama simdide esim dogum kontrol hapina tekrar almami istiyor ama ben vücuduma bu hormonu almak istemiyorum, ve cocuk sabihi olmak istiyorum ama anlatamiyorum, tam hersey yoluna girdi bu 6 ayi atlattik derken simdide bu cikti basima, ne yapacagimi sasirdim, sanki basimdan kaynar sular döküldü, hayatim karardi, ne yapacam ben simdi???
nasil ikna edecegim???
benim yasim 25 esimin yasi 28
bende dedim kendin korun diye ama ozaman da hic bir seyden zevk almam diyor...
yeterki kendi istekleri yerine gelsin de baska biseyi düsünmyorlar...
artik sakaya vurdum almanya hatirasi olur dedim ama nafile
kac kere karsima alip konustum dedimki icim yaniyor anla dedim ama nafile bence o gazi annesinden ve babasindan aliyor onlar pek istemior ama emin degilim
esimin de cocugu yok
Al bendende o kadar be arkadaşım bende 6 ay önce kalp atımı alınmadığı iiçin kürtaj olmuştum ve bize yapılan testler sonucu problem olmadığını hatta kontrole gittiğimde yumurtamın olduğunu ve hemen deneyebileceğimizi bile söyledi doktorum ama kocam istemiyor o dönemde neler çektiğini ve kürtaja nasıl girdiğimi bir o bilirmiş hemde allahımıza çok şükür ewimiz arabalarımız ve güzelde işlerimiz var sorunsuz bir aile ve kayınvalide ve kayınpederede sahibim ama niye HAYIRRRRRRRRRR diyor halen anlayamıyorum 3.5 yıllık ewliyim bilmem ki bir kere ters baksın bana ama bu konu yüzünden birbirimize giriyoruz.bilmiyorum sonumuz ne olacak.
benim ki de çocuk istemem diyo ne yapmalıyım ya!
öyle yada böyle bebek bi doğsa ve o tarifsiz duyguyu bi tatsa, kafasını duvarlara vuracak şimdiye kadar neden istememişim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?