bebişimizin kalp atışlarını geçen hafta gördük inşallah bu hafta da duyarız... Allah hepimizin bebişlerini korusun sabırlar versin bzilere de... inan ki ben de 2 gündür ağlıyorum... açım, yemek yapamıyorum, bir gayret deniyorum yapmayı ama bu sefer de yiyemiyorum... Düşük tehlikesinden korktuğum için evimi temizleyemiyorum, okuldan gelip uzanıyorum kanepeye ve bulantıma dayanmaya çalışıyorum... İnan kabus gibi geçiyor günlerim... Sevdiklerimi çok özlüyorum. Annemi ablamı... antalya yı

... ben Konya dayım... burada görev yapıyorum eşim de buralı ama böyle zamanlarda ailenden uzak olmak çok zor... Eşin de tek başına olduğundan ağzıyla kuş tutsa seni tatmin etmiyo... Anne kokusu, anne sesi, anne tesellisi lazım

benim canım bişeyler istiyor ama şunu yapın da yiyim diyemiyorum kimseye... Bir de öyle küçük bir yerde yaşıyorum ki anlatamam... aradığın hiçbir şeyi bulamazsın yani... Berbat... yaaaa bakk ne iğrenç durumdayım gördün mü :) ama tek bir dileğim var Rabbimden o da bebişimin orda mutlu olması sağlıkla büyümesi ve kucuşuma gelmesi...
Senin mide bulantında kesinlikle heycandandır canım benim... Düşünmekten ve streseten... doğumdan korkmakta haklısın

zor ve ne olacağını kestiremediğimiz bir süreç... kalbini ferah tutmaya çalış tamam mı? bezelye parmakları dudaklarında hayalett :))) Annesi eminim o şimdi orda büyümüş ve çok tatlı olmuştur ve Allah'ım onu senin kucağına sağsalim versin inşallah... Bir de var ya... en önemli olan bebişin iyi olması. benim yeni felsefem şu: "bir kadın sağlıklı bir bebeği kucağına aldıysa, onun kendisi için yapamayacağı hiçbir şey yoktur..." ben mesela hep kilo sorunu olan bir insandım... şimdi ise kilomu kafama takıp acizlik ettiğim her ana üzülüyorum... Bebeğim bir gelsin Allah'ın da izni ile ben en geç 1 sene de cillop gibi olurum çok güveniyorum kendime... yeter ki Allah sağlıklı dertsiz bir bebiş nasip etsin... O yüzden sen de ne saçma sapan konuşanları, ne kiloyu, ne şişliği... hiçbirini takma çünkü hepsi geçip gidecekkk... Yeter ki güzeller güzeli bebişin sana kalsın :)