Merhaba , 2 ay önce yaptırdım normal jinokolijik muayne gibi sadece kamerayla bakıyorlar. Benim rahim şeklinden dolayı kesin tanı için doktor ofis histeroskopi önerdi şimdide ameliyat olacağım operatif histereskopi.Merhabalar ofis histerokopi yaptıranlar bilgi verebilir mi nasıl bir işlem
Teşekkür ederim maşallah bebeginiz hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallahOfis değil ama normal oldum. Narkozluydum zaten anlatacak bir şey yok bende. Ama sanırım ofiste tanı amaçlı olduğu için normal jinokolijik muayene gibi oluyormuş.
Teşekkür ederim. Sizlere de nasip olsun inşallah.Teşekkür ederim maşallah bebeginiz hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz ağrılı uzun bir işlemmi diye merak ettim sayenizde biraz rahatladımMerhaba , 2 ay önce yaptırdım normal jinokolijik muayne gibi sadece kamerayla bakıyorlar. Benim rahim şeklinden dolayı kesin tanı için doktor ofis histeroskopi önerdi şimdide ameliyat olacağım operatif histereskopi.
Amiiinnn hayırlısı ile inşallahTeşekkür ederim. Sizlere de nasip olsun inşallah.
Korkulacak bişey yok çok çok hafif bi sizi oldu 10 saniye falan sürdü hemen geçti rahat olun inşallah hayirli sonuçlar alırsınız.Çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz ağrılı uzun bir işlemmi diye merak ettim sayenizde biraz rahatladım
Ben devlet hastanesinde yaptırmama rağmen çok rahat geçti yani :)Çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz ağrılı uzun bir işlemmi diye merak ettim sayenizde biraz rahatladım
Amin inşallah bende devlet hastanesinde yaptırıcam hakkımızda hayırlısı inşallah benimde rahat geçerBen devlet hastanesinde yaptırmama rağmen çok rahat geçti yani :)