Ofis histerokopi

Nefes0858

15.04.2022 minik mucizem 💙💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
5.296
11.462
178
40
Merhabalar ofis histerokopi yaptıranlar bilgi verebilir mi nasıl bir işlem

Ofis değil ama normal oldum. Narkozluydum zaten anlatacak bir şey yok bende. Ama sanırım ofiste tanı amaçlı olduğu için normal jinokolijik muayene gibi oluyormuş.

Merhabalar ofis histerokopi yaptıranlar bilgi verebilir mi nasıl bir işlem
Merhaba , 2 ay önce yaptırdım normal jinokolijik muayne gibi sadece kamerayla bakıyorlar. Benim rahim şeklinden dolayı kesin tanı için doktor ofis histeroskopi önerdi şimdide ameliyat olacağım operatif histereskopi.

Ofis değil ama normal oldum. Narkozluydum zaten anlatacak bir şey yok bende. Ama sanırım ofiste tanı amaçlı olduğu için normal jinokolijik muayene gibi oluyormuş.
Teşekkür ederim maşallah bebeginiz hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🤲🤲

Merhaba , 2 ay önce yaptırdım normal jinokolijik muayne gibi sadece kamerayla bakıyorlar. Benim rahim şeklinden dolayı kesin tanı için doktor ofis histeroskopi önerdi şimdide ameliyat olacağım operatif histereskopi.
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz ağrılı uzun bir işlemmi diye merak ettim sayenizde biraz rahatladım

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz ağrılı uzun bir işlemmi diye merak ettim sayenizde biraz rahatladım
Korkulacak bişey yok çok çok hafif bi sizi oldu 10 saniye falan sürdü hemen geçti rahat olun inşallah hayirli sonuçlar alırsınız.

Back
X