kızlar ben polıkıstıkoverım ve yuksek prolaktınım var.son tahlılde 120 cıktı...uzun suredır kontrol edılemeyen kanamalarım oluyor ve su ana kadar da kesınlıkle sebebı bulunamadım.prolaktın harıc hormon tahlıllerı normal, ultrasonda ya alt taraftan cekılmıs mr da herhangı bır mıyoma rastlanmadı....kanamaları durdurmak ıcın verılen progestan ve benzerı adet duzenlıyıceler, yada dogum kontrol hapları kesınlıkle ıse yaramıyor.ankarada gercekten basvurmadıgım doktor kalmadı, ayrıca cocuk dusundugum ıcın de bır turlu bu kanamalar yuzunden tedavıye baslayamadım..oyle kı kanamalarım cok uzun suruyor ve cogu zaman kesılmeden adete cevırıyor..en sonunda bılenler bılır prof.alı ayhana gıttım, baskent unıverıste hastanesınde kendısı..o da mr ultrason ve tahlıl ıstedı beyın mr bıle cektırdım, bırsey cıkmadı..ben ılac tedavısı beklerken bana ofıs hısteroskopı yapacagını öğrendım!fakat malıyetı 2 bın lıra
tamam saglık ıcın deger belkı ama ankarada heralde en pahalı yer orası..ayrıca arastırdıgım kadarıyla genelde rahım fılmınde sorun cıkarsa ya da tup bebek oncesı yapılıyormus, henuz bu asamaya gelmedım kı ben..klomen bıle kullanamadım kıı
haftaya carsambaya gun verıldı o zamana kadar dusunmek ıcın vaktım var..gezmedıgım doktor kalmadı, bunu da mı bırakıcam dogru yolda mıyım bılmıyorummm:18: kafam ıyıce karıstıı, 10 gundur hastaneye gıdıyorum kan verıyorum sonuc alıyorum, gunler hep boyle gecıyor..ofıs hıstereskopıyı sızler ne ıcın yaptrmıstınız, ya da ne kadara yaptrdınız..bızı asam bı ücret bu, bana mı pahalı geldı yoksa boyle mı normal mı anlamadım benn