• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ofis taşınıyor :(

Aaa siz 11 yıllık çalışan mısınız? :KK57:
Tazminat alın çıkın, yakınınızda BİM varsa girin yine asgari alırsınız. Yürüyerek gidip gelirsiniz, yol paranız da olmaz.

11 yıldır çalışıyorum dedim 11 yıldır asgari ücret alıyorum demedim bundan önce asgari ücretin üzerinde maaş alıyordum son zamla asgari ücrete eşit oldu maaşım.

11 yıldır çalışıyorum dedim 11 yıldır asgari ücret alıyorum demedim bundan önce asgari ücretin üzerinde maaş alıyordum son zamla asgari ücrete eşit oldu maaşım.
maaşınız düşürüldü yani 11 sene çalıştıktan sonra, aradaki fark kadar iyileştirme yapması gerekiyordu

bence tazminat hakkiniz varsa buradan ayrilin ve evinize yakin is bakin.
Hem sirketin eski yeri de oradaymis, benzer bir sirket bulursunuz. Maas beklentiniz de yuksek olmadigi icin, deneyiminiz de oldugu icin sansiniz yuksek. Bu is yerine degmez gibi onca cile.

Konuya ilişkin bir Yargıtay kararı
"Kararlardan da anlaşılacağı üzere, aynı şehir sınırları içerisinde yer almasına karşın, trafiğin işçi açısından oluşturacağı olumsuz duruma işçinin tahammül etmesi beklenemez. Dolayısıyla iş şartlarında ağırlaşma niteliği taşıyan “işyerinin taşınması” karşısında, işçinin yeni işyerine gitmeyerek haklı fesih hakkını kullandığı kabul edilmelidir."

sizin işiniz ne tam olarak 11 yıl tecrübe diyorsunuz ve asgari ücret, çaycı filan olmanız lazım bu durumda

merhaba hanımlar 11 yıldır gidip geldiğim eşimin işi de bana çok yakın olduğu sabah bırakıp akşam aldığı benim kolayıma giden ofisi bana çok uzak olmayan 2 vasıta ile gidip gelebileceğimiz yere taşıyorlar. yol ücreti asla vermeyen bir yer asgari ücret alıyorum birde. içim sıkıldı yeri çok ters 2 de kızım var ortaokula ve ilkokula giden borçlar vs olmasa çıkabilirdim ama işim de rahat ne tavsiye verirsiniz? siz olsanız ne yaparsınız?
Belirli km üstü işyeri taşındığı zaman tazminatını alıp çıkabiliyorsunuz diye biliyorum. Alo sgk ya bir sorun

Back
X