O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.870 40.691 698 18 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #1 Tatil biterken pazartesinin yaklaşmasıyla ofiste ne giysem sorunu ortaya çıkabilir. Ofis elbiseleri kurtarıcı olurken haftaya şık başlangıçlar yapabilirsiniz! İster kalem elbiseler ister kabarık etek modellerini kullanın mutlaka sezonun hit parçalarından trençkot modellerini kombinlerinizden eksik etmeyin!
Tatil biterken pazartesinin yaklaşmasıyla ofiste ne giysem sorunu ortaya çıkabilir. Ofis elbiseleri kurtarıcı olurken haftaya şık başlangıçlar yapabilirsiniz! İster kalem elbiseler ister kabarık etek modellerini kullanın mutlaka sezonun hit parçalarından trençkot modellerini kombinlerinizden eksik etmeyin!
ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.199 18.342 823 18 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #2 ben bankaya gittiğimde en çok onların giyimleri hoşuma gider sade ,abartısız ve şık
B basak1453 Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 5 0 6 35 İstanbul 23 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #3 Ofiste ne giysem diyenler, çok rahat ve likralı aynı zamanda kot görünümlü bir jean öneriyorum size deneyin farkı göreceksiniz. www. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2013
Ofiste ne giysem diyenler, çok rahat ve likralı aynı zamanda kot görünümlü bir jean öneriyorum size deneyin farkı göreceksiniz. www.