[
QUOTE=mltmgksl;35008522]Kizlar merhaba;
Umarim iyisinizdir hepiniz sizden yine bir fikir,yardim talebim olucak simdiden tesekkur ederim.
Benim sorunum ofkemi kontrol edemiyorum en ufak seyde gemileri yakiyorum herseyi bitiriyorum kendimi ne kadar sakinlestirmeye calissamda sindiremiyorum.
Sinirlenmem kizmam icin konunun onemi yok bana ters gelmesi yetiyor.Hemen bir anda degisiyorum ofkeli birisi haline geliyorum elim ayagim titriyor yutkunamiyorum soylemeyecegim sozler soyleyip hata yapiyorum insanlari kiriyorum.
Benim gibi olupta ofkesinin ustesinden gelen varmi kontrol etmem icin ne gerekir nasil sakinlesebilirim gemileri yakmadan nasil cozebilirim
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
peki ben sana bişey sorucam... bahsettiğin özellikler sevgilimde de var.. normalde çok sever gibi davranır, ilgisi alakası yüksektir,,sarılır,öper,ısırır,şakalaşır,sırtına alır gezdirir .... çok seviorum der,,,evlenme planları yapar benden çok... ama en ufak bi olay olsun.... anında sinirlenir.... kırar..çok ağır konuşuur.. küfür etmez ama küfürden beter eder... misal geçen gün çay koy dedi... ben de aşkım,2 dakikada içiosun çayı...."sinirlenmeye başladım ama" dedim gülerek... ona bile kızdı...senin ne pis huyun var be,evelenilmez senle, bişey de demeye gelmio falan dedi

5 dk sonra da siniri geçio... aşkım ben sinirlenince gözüm görmüo,ağzımdan çıkanı bilmiorum dio......
sende mi öylesin? bu bi rahatsızlık mı şimdi? çünkü ben ben böyle davrandığı için bazen beni sevmediğini düşünmeye başladım...

(( sen de öyleysen dikkat etmelisin bence..senin yapın öyle olabilir ama insanlar genelde ağızdan çıkan lafa önem verir, ve kırılır... ve normal insanlar sinirliyken bile aklından geçmemiş bişey söylemeye dili varmaz...dikkate eder...[/QUOTE]
Yok ben oyle degilim cok sukur ama en ufak seylerde bu kadar fazla tepki gostermiyorum sadece cileden ciktigim anlarda ofkemi kontrol edemiyorum.
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...