• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke patlamaları

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
merhaba kk.. içimde dinginlenemez bir öfke var. UykSuzluk yorğunluk anlayışsız zır bir eş derken icimde korkunç bir öfKe var. Bugün umumi tuvalette kapıyı tıklatır tıklatmaz çaat diye açan bir kadına öyle bir carladım ki wc deki tüm kadınlar şaşkınlıkla bakakaldılar.
Eşimle o kadar iletişimimiz kopuk ki bugün ben bunaldım diye bir yerlere gittik bana “çoçuğu düşünmeden yaşıyorsun o küçücük bir bebek hiç umrunda değil dedi.. “ alakasız bir yerde bana saldırdı.
Bu ara benimle pek de bir plan yapmak istemediğinin farkındayım ama ben de evde çok bunaldığım için biraz zorla dışarı çıkmamızı sağlıyorum,tabi isteksiz şikayet halinde bir gezi oluyor
Bu kadar öfke ile nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. 2 yaşında hala 7/24 emmek isteyen sürekli ağlayan bağıran bir kızım var ve hiç uyumuyorum

Bence bir psikologdan terapi almalısını öfke kontrolü problemi ciddi sonuçlar doğurur önüne geçilmediğinde

Tedavi olarak başa çıkabilirsiniz ancak..
öfke kontrolü çok kötü birşey kendine engel olamıyorsun. Ama çözümü var..

merhaba kk.. içimde dinginlenemez bir öfke var. UykSuzluk yorğunluk anlayışsız zır bir eş derken icimde korkunç bir öfKe var. Bugün umumi tuvalette kapıyı tıklatır tıklatmaz çaat diye açan bir kadına öyle bir carladım ki wc deki tüm kadınlar şaşkınlıkla bakakaldılar.
Eşimle o kadar iletişimimiz kopuk ki bugün ben bunaldım diye bir yerlere gittik bana “çoçuğu düşünmeden yaşıyorsun o küçücük bir bebek hiç umrunda değil dedi.. “ alakasız bir yerde bana saldırdı.
Bu ara benimle pek de bir plan yapmak istemediğinin farkındayım ama ben de evde çok bunaldığım için biraz zorla dışarı çıkmamızı sağlıyorum,tabi isteksiz şikayet halinde bir gezi oluyor
Bu kadar öfke ile nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. 2 yaşında hala 7/24 emmek isteyen sürekli ağlayan bağıran bir kızım var ve hiç uyumuyorum
Bebeğiniz 2 yaşında yavaş yavaş emmeyi bırakırsanız.

Bence sorun bizde degil. Destek olmadigi gibi bilmis bilmis kostek olan eslerimizde... onlar zivanadan cikartiyo bizi.
Diyorum ben hep,cocugunu dusunen adam,anasini hos tutar.. ki senin cocuguna gun boyu bakan kadin o. Psikolojisi iyi mutlu saglikli bi anne guzel cocuk yetistirir 2 2daha 4. Ben de muzdaribim bu konulardan..

Önce öfke probleminizi halletmeniz gerekecek çünkü bu şekilde iletişiminiz kopuk olmaya devam edecek. Bir süre kendinize odaklanın ve bu öfkeyi atmanın yollarını bulun. Yazmak olabilir, herhangi bir spor olabilir, bir hobi olabilir. Öfkeye neden olan koşullarınızda nasıl bir iyileştirme yapabilirsiniz bunu düşünün. Biraz daha dinginleştikten sonra eşinizle oturup sorunlarınızı konuşabilirsiniz belki.

kızını artık memeden ayır,uykusu düzene girer,rahatlarsın.

Bir yerde zıvanadan çıkmış bir anne varsa, baba babalık görevini yerine getirmiyor demektir bence.

Kadının yükü arttıkça erkek sorumsuzlaşıyor, kadın tahammül sınırını aşıyor sonra yok neden böyle mutsuzsun, memnuniyetsizsin, yüzün gülmüyor oluyor.

İnsanız sonuçta, doğurunca sırtımızda melek kanadı çıkmıyor, yardıma, anlayışa, şevkate ihtiyacımız var.

Konu sahibi sakin kalmaya çalışın, memeyi bıraktırmaya başlayın hayatınız düzene girer, herkesin böyle dönemleri oluyor, yalnız değilsiniz. Çok çaresiz hissediyorsanız dr yardımı alın

acıkcası tuvaletde kapıyı calar calmaz acana bende carlardım
zil olsun dıyemı muzık olsun dıye mı vuruyor o kapıya beklesın 2 sanıye bı
terbıyesız

neyse sinirimi bosalttıgıma gore farkettıgınız gıbı :D merhemı olan kendı basına surer mısalıyım.

mevsım gecıcı- yorgunluk- bıtkınlık -sabırsızlık = ofke 2 yasında mı evladınız ? en zor zamanlar... gecıcek butun bunlar bılıyorsunuz degıl mı :)

Ay aklıma şey geldi.

Geçen bi avm’de tuvalete girdim. Kapısı aralık duran bi kabini tam açacaktım ki içerdeki (içerde biri varmış) kapıyı çat diye kapatıp bi de üstüne ohaaa diye bağırdı :deli: lan dedim kapın açıktı ne bağırıyorsun. Önce kapını ört umumi tuvalet burası. Öfke patlamasına öfke patlamamla karşılık verdim. Aman sen de dikkat et fazla öfke iyi değil.

en azindan bi gece uykunuzu alin bi sekil ondan sonra bakalim gercekten bu kadar sinirlimisiniz. hem esinizle anlasamiyorsaniz birakin yalniz yürüyün evladinizla

O bunalmayi birde bana sor...
Ne iletisimimiz var ne baska biseyimiz...
Aramizda tek ortak yonumuz bebegimizin karnimda olmasi..
Baska bagimiz yok gibi hissediyorum...
Benle biseyini paylasmaz

Paylasmama musaade etmez..
Evliliğim bu halde. Pismanim.

Back
X