öfke problemi,şiddet, boşanmak...

oyunbozan8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
209
14
118
Cok kisaca anlatiyim şiddet goruyorum bunu kimseyle paylasmadim suandaysa hamileyim. Hamileligimden beri bu yasanmiyordu akşam hirpalandim ve artik canima tak etti. Avukat olan yada hukuki bilgisi olan arkadaslar kimin cikip gitmesi gerek bu evden neyi nasi ispat etmeliyim maddi bi slklntlm yok ondanda maddi bi talebim yok hic birsey istemiyorum sadece bebegimden uzak durmasini istiyorum.

Hırpalandığınızda vücudunuzda belirgin izler oluştu mu? Maalesef son şiddet görmenizin üzerinden biraz zaman geçmiş. Adli olarak ispatlanabilir mi bilmiyorum. Yasal veya görgü tanığınız var mı? (Umuyorum hamile bir kadına vuran elleri kırılır!)

Ne yazik ki su an rapor alabilecegim bi iz yok vucudumda. Daha once kayinvalideme anlatmistim bi defa aglayip uzulmustu oglu hakkinda su anda sahitlik yapar mi bilmiyorum ama komsularin sesleri duyduguna eminim enazindan

Gecmis olsun. Sana siddet gosteren birinden ne diye cocuk yapiyorsun bacim ?! Yazik olur hem kendine hem cocuguna. Darp raporu al, su anda dava acmasan bile bulunsun elinde

Gebelikten once siddet goruyomussun. Nasil cesaret ettin seni doven adama cocuk yapmaya?
Cesaret etmedim planli bir bebek degildi ama suanda karnimda bir cocuk varken o cocukla ilgili olumsuz tek bir cumle kurmayi birakin dusunce bile gecirmem aklimdan cunku onun orda oldugunu ogrendigimden beri tek arzum sag salim dunyaya gelmesi.

Cesaret etmedim planli bir bebek degildi ama suanda karnimda bir cocuk varken o cocukla ilgili olumsuz tek bir cumle kurmayi birakin dusunce bile gecirmem aklimdan cunku onun orda oldugunu ogrendigimden beri tek arzum sag salim dunyaya gelmesi.
Korunurken mi oldu yani? Nasil korunuyodunuz?

Sana hamileyken dahi bu şekilde davranan bir adama ne yapsan az .. İnşallah boşanma kararından vazgeçmezsin Allah bilir tabi ama senin için en hayırlısı bu gibi. Maddi bir sıkıntında yoksa iyi bir avukat bul ve danış derim ben sana.

cnm bir daha aynı şeyi yapmasını beklemekten başka çare yok gibi. ortalığı kırıp dökermi sana şiddet uyguladığı anda hemen polis çağır. ortalığı seni o halde görürler. darp raporu alırsın tutanak tutarlar. boşanırken tazminat nafaka alırsın. birde binadan şahit bulman gerekecek

geçmiş olsun

kadın hamile,siz ispat olsun diye,tekrar dayak yemeyi bekleyin diyorsunuz ,yok artık
şiddeti ispatlıyamıyorsanız biel yine de dava açın..adamın eşyalarını kapıya koyun,kilidi değiştirin,ve bir avukata gidip boşanma davası açın..adam şiddeti inkar etse de en kötü geçimsizlikten boşanırsınız..
maddi gücünüz varmış,tazminat almasanız da bu adamdan kurtulmuş olursunuz..
sağlıklı ve mutlu doğumlar dilerim..

ayrıca da kararınızdan dönmemenizi dilerim..karnınızdaki bebeğin sağlığı için mutluluğu ve geleceği için şiddet gösteren bir bab ile berbaer büyümememsi iiçin yapın..kendiniz için yapın..

Kocanızın uyguladığı şiddeti öncelikle kocanızdan habersiz adli makamlara bildirin gerekirse koruma talebinde bulunun Allah esirgesin size ve bebeğinize zarar vermeye kalkabilir

Helal olsun tebrik ediyorum

Ne yazik ki su an rapor alabilecegim bi iz yok vucudumda. Daha once kayinvalideme anlatmistim bi defa aglayip uzulmustu oglu hakkinda su anda sahitlik yapar mi bilmiyorum ama komsularin sesleri duyduguna eminim enazindan

Darp izi olmasa bile şiddet anında değilse bile sonradan 155 polis imdadı ara. Gelirler rapor tutarlar, konu komşuya sorarlar ne duydunuz diye. Normalde mahkemeye çıkartamayacağın adam onlar sıcağı sıcağına sorunca anlatır. Sonra da hemen akabinde savcılıktan uzaklaştırma alırsın. Darp izin olmasa bile şu saydıklarım delildir mahkemede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…