- 20 Ocak 2013
- 209
- 14
- 118
- Konu Sahibi oyunbozan8
-
Ne yazik ki su an rapor alabilecegim bi iz yok vucudumda. Daha once kayinvalideme anlatmistim bi defa aglayip uzulmustu oglu hakkinda su anda sahitlik yapar mi bilmiyorum ama komsularin sesleri duyduguna eminim enazindanHırpalandığınızda vücudunuzda belirgin izler oluştu mu? Maalesef son şiddet görmenizin üzerinden biraz zaman geçmiş. Adli olarak ispatlanabilir mi bilmiyorum. Yasal veya görgü tanığınız var mı? (Umuyorum hamile bir kadına vuran elleri kırılır!)
Cesaret etmedim planli bir bebek degildi ama suanda karnimda bir cocuk varken o cocukla ilgili olumsuz tek bir cumle kurmayi birakin dusunce bile gecirmem aklimdan cunku onun orda oldugunu ogrendigimden beri tek arzum sag salim dunyaya gelmesi.Gebelikten once siddet goruyomussun. Nasil cesaret ettin seni doven adama cocuk yapmaya?
Korunurken mi oldu yani? Nasil korunuyodunuz?Cesaret etmedim planli bir bebek degildi ama suanda karnimda bir cocuk varken o cocukla ilgili olumsuz tek bir cumle kurmayi birakin dusunce bile gecirmem aklimdan cunku onun orda oldugunu ogrendigimden beri tek arzum sag salim dunyaya gelmesi.
Kocanızın uyguladığı şiddeti öncelikle kocanızdan habersiz adli makamlara bildirin gerekirse koruma talebinde bulunun Allah esirgesin size ve bebeğinize zarar vermeye kalkabilirCok kisaca anlatiyim şiddet goruyorum bunu kimseyle paylasmadim suandaysa hamileyim. Hamileligimden beri bu yasanmiyordu akşam hirpalandim ve artik canima tak etti. Avukat olan yada hukuki bilgisi olan arkadaslar kimin cikip gitmesi gerek bu evden neyi nasi ispat etmeliyim maddi bi slklntlm yok ondanda maddi bi talebim yok hic birsey istemiyorum sadece bebegimden uzak durmasini istiyorum.
Helal olsun tebrik ediyorumCesaret etmedim planli bir bebek degildi ama suanda karnimda bir cocuk varken o cocukla ilgili olumsuz tek bir cumle kurmayi birakin dusunce bile gecirmem aklimdan cunku onun orda oldugunu ogrendigimden beri tek arzum sag salim dunyaya gelmesi.
Ne yazik ki su an rapor alabilecegim bi iz yok vucudumda. Daha once kayinvalideme anlatmistim bi defa aglayip uzulmustu oglu hakkinda su anda sahitlik yapar mi bilmiyorum ama komsularin sesleri duyduguna eminim enazindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?