Öfke ve şiddete yenilen gençler, satanizme sürükleniyor

Gene güzel bir konuya değinmişsin fıstığım. Münevver kızımızla aynı mahallede oturuyorum. Malesef olayın acısını daha yakından yaşadım ben. Allah yavrularımızı korusun. Çoluğumuz çocuğumuz var. Arkadaşlarlada çok konuştuk konuyu, evlatlarımıza nasıl davranmalıyız diye. İşin içinden çıkılacak gibi değil.

acaba bu bilgiler yeterli mi satanist cinayeti olduğuna tabi münevver için konuşuyorum ...yoksa dikkatleri

buna çekmek için mi yapıldı,ortaya atıldı bu diye düşünüyorum bazen ???

allah herkesın evladını bu ılletten uzak tutsun
aılelelerın gorevı sımdıye kadar oldugundan katbe kat daha zor
ama her anne baba uyanık olmak zorunda
cocuklarımızla fazlasıyla ılgılenelım herkes kendı cevresını temızlerse yaklasmaları mumkun olmaz

yapma be burbukum sende böyle dersen iyice umutsuzluğa düşerim...

"sakızla gelen tecavüz" konusu beni zaten şoka soktu....

ailesine allah sabır versin.
allah çocuklarımıza akıl ,hayırlı yazılar versin.

çok zor yaşadıkları
zanlı bir an önce yakalanır umarım

:1shok::1shok::1shok:
tüylerim diken diken oldu valla...
anne-babalar biraz daha özen gösterseler evlatlarına böyle satanistlik vb olayların azalacağını düşünüyorum..
birde Münevver cinayetinde katil birden fazla imiş,katil zanlısının babasıda karışmış olaya
hatta tutuklu...:1shok:
yani akıl mantığım almıyor.
adam resmen oğluyla sapık bir cinayet işlemiş....
:1shok:

gerçekten güzel bir konuya değinmişin..
gençlerimizin bu gidişatını bende beğenmiyorum...
aynı en iyi spor ayakkabı yada en iyi jean merakı gibi bu satanizimde merak uyandırıyor gençler arasında çok rağbet görüyor...
artık bilg. çağında gençleri kendilerine çekmekte zor olmuyor tabiki.. büyüklerde asileşmiş gençlikle baş etmek istemeyip oluruna bırakıyor, sanki onların asileşmesinde kendi rolleri yokmuş gibi davranıyorlar..

münvver zaten kaç zamandır üzüldüğüm bir konu birde vahşice öldürülüş şekli insanı iyice çileden çıkarıyor..
artık hergün sapıkça bir haber duyuyoruz yada cinnet haberleri okuyoruz..
bugünki sakızdan tecavüz çıktı haberide iyce şaşırttı beni insanların aklı nerelere çalışıyor ya..
daha söylenecek çok söz var ama ne diyim Allah böylelerini tez zamanda ıslah etsin yada böylelleriyle hiç karşılaştırmasın bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…