- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Meraba kizlar.esimle sorunlarimiz bitmek bilmiyor.ayrilmayi cok dusundum ama oda bi cikis yolu degildi benim icin.korktum yapamadim.ve her sorunda sessiz kalmaya basladim.kendi kabuguma cekildim ki artik benim icin en onemli sey cocuklarimdi.onlarla gulup onlarla vakit geciriyordum.ama artik esim zivanadan cikti cok sinirli bisey anlatmiyor konusmuyor cocuklarla ilgilebmedigi gibi onlarada bagirip cagiriyor.bana soylenmek icin cok afedersiniz okuz altinda buzagi ariyor.koyuverdi herseyi.cocuklarin iki oyuncagini topluyorsam esimin iki daginikligini topluyorum bide.copleri bile ben atmaya basladim.hic paran varmi pulun varmi sormaz oldu.elinden bi dk bile telefonu dusurmuyor hic.artik dayanamadim aciklama yapmasini istedim niye bole anlat diye.olayi aldatmaya bagladi.ve en son soz olarak ne istiyosan onu dusun dedi.seni bu konuda ikna etmeye calismaktan daraldim.gunahimi almaya devam et dedi.ya ben nerde hata yapiyorum yurumuyo bu is.yoruldum artik bende.adam patlamaya hazir bomba sanki.artik kime ne ettimde bunu yasiyorum diye soruyorum kendime.