öfkemi geçiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tecrubeler genelde acidir..vefasizligini kabul edemiyorsun.. siz sevgiliyken boylesin dusun.. evli olup kac tane cocuk dogurup donunu yikayan kadinlara bunlari reva goren basiretsizler var...erkekler guclu kadin sever guyya ama.. is basa gelince hicte oyle degil

Tecrubeler genelde acidir..vefasizligini kabul edemiyorsun.. siz sevgiliyken boylesin dusun.. evli olup kac tane cocuk dogurup donunu yikayan kadinlara bunlari reva goren basiretsizler var...erkekler guclu kadin sever guyya ama.. is basa gelince hicte oyle degil

sevgili diye basit geçemezsiniz yaptıklarımı. ailesi arkadaşı olmayan bi adama herşey oldum ben. evli kadınlar bu kadar kocalarına adamıyor kendilerini

O senin desteğinle buralara gelmişken, sensiz kaplumbağa hızıyla ilerler. Sen de aradaki farkı hirsinla kapatır patronu olursun

sevgili diye basit geçemezsiniz yaptıklarımı. ailesi arkadaşı olmayan bi adama herşey oldum ben. evli kadınlar bu kadar kocalarına adamıyor kendilerini
Onu nerden biliyosunuz? Demek istedigim su ki.. adamlar imza atip nikahina aldiklari bi kadina neler yapiyo.. bana gore sevgili daha basit ..

Onu nerden biliyosunuz? Demek istedigim su ki.. adamlar imza atip nikahina aldiklari bi kadina neler yapiyo.. bana gore sevgili daha basit ..

neler yaptığımı biliyorum çünkü. evlenmek çok mu zor bana da evlenme teklif etmişti. imza en basiti.

fazla basit bakıyorsunuz mevzuya. evli kadın olunca otomatikman çok emektar mı oluyor insan ne evli kadınlar var. ben evli bi kadınla aldatıldım en basiti.

neler yaptığımı biliyorum çünkü. evlenmek çok mu zor bana da evlenme teklif etmişti. imza en basiti.

fazla basit bakıyorsunuz mevzuya. evli kadın olunca otomatikman çok emektar mı oluyor insan ne evli kadınlar var. ben evli bi kadınla aldatıldım en basiti.
Suanda genelleme yapiyorsun ama :) evli olunca emektar olmana gerek yok.. ama erkek daha cok fedakarlik yapiyor cogu zaman evlilikte...maddi manevi...

Seni maalesef çok iyi anliyorum. Meslekler oturmus muydu ? Neden resmilestirmek istemediniz birde özel soru olacak ama ailende bir problem var mi? Su formda kendim dahil cogu kadin eger kotu bir aile ortami varsa sevdikleri huzur bulduklari insani birakamiyorlar gozleri kor oluyor( benim dusuncem ) onu merak ettim. Onla olmasaydim belki seni daha farkli kullanan insanlar olacakti bilemezsin. Bunu yasaman gerekiyormus oyle dusun ama hirslanman kizman çok normal insani zamanla geçecek emin ol

Seni maalesef çok iyi anliyorum. Meslekler oturmus muydu ? Neden resmilestirmek istemediniz birde özel soru olacak ama ailende bir problem var mi? Su formda kendim dahil cogu kadin eger kotu bir aile ortami varsa sevdikleri huzur bulduklari insani birakamiyorlar gozleri kor oluyor( benim dusuncem ) onu merak ettim. Onla olmasaydim belki seni daha farkli kullanan insanlar olacakti bilemezsin. Bunu yasaman gerekiyormus oyle dusun ama hirslanman kizman çok normal insani zamanla geçecek emin ol

aile ortamım çok huzursuz gün yüzü görmedim diyebilirim kavga gürültüsüz tek bir günüm yok geçmedi yani

dediğin de doğru... belki daha kötü olabilirdi şu anda.

ben mesleğime başlayamadım sınava çalışıyordum hep sorunlardan koptum da koptum ve çok uzadı

Vefasızın tekiymiş, üzülmeye bile değmez.. Kendi yolunuza, kariyerinize odaklanın bence..

Ayrılırken sessizce çekip gittin mi ?
Ben olsam önce bir çıkar karşısına ağzıma geleni söyler ardından bir tokat atardım .son her türlü acı çekiliyor zaten en azından içindekileri söylemiş olursun .
Bu arada bahsettiğin sınava iyi çalış .ve güçlü bir şekilde ayağa .
Seni yılmamış görmemesi en büyük intikamdır

merak etme sen hayatından çıktıktan sonra senin yardımın olmadan daha ileriye gidemez, kaynağı sensin.
İş olsun eş olsun kimsenin ahı kimsede kalmaz.
sen sınavına odaklan ve dua et

Lisede bi hayal kırıklığı yaşamıştım ve abim “tecrübe bu hayatta yediğin kazıklardan ibaret.” demişti. Doğru. İhanet edecek insan her zaman olacak hayatınızda. Sevdiğiniz bir insana da gard alacaksanız nasıl yaşayabilirsiniz ki?

O 9 yıl içinde siz bugüne geldiniz. Girlboss olduysanız onunda etkisi var. Önünüze bakın. Yeniden başlayın, daha tecrübeli daha temkinli. Oda eteğinde çamuruyla devam etsin hayatına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X