- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
bi taktik vs yok mu bunun için ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrubeler genelde acidir..vefasizligini kabul edemiyorsun.. siz sevgiliyken boylesin dusun.. evli olup kac tane cocuk dogurup donunu yikayan kadinlara bunlari reva goren basiretsizler var...erkekler guclu kadin sever guyya ama.. is basa gelince hicte oyle degil
Onu nerden biliyosunuz? Demek istedigim su ki.. adamlar imza atip nikahina aldiklari bi kadina neler yapiyo.. bana gore sevgili daha basit ..sevgili diye basit geçemezsiniz yaptıklarımı. ailesi arkadaşı olmayan bi adama herşey oldum ben. evli kadınlar bu kadar kocalarına adamıyor kendilerini
Onu nerden biliyosunuz? Demek istedigim su ki.. adamlar imza atip nikahina aldiklari bi kadina neler yapiyo.. bana gore sevgili daha basit ..
O senin desteğinle buralara gelmişken, sensiz kaplumbağa hızıyla ilerler. Sen de aradaki farkı hirsinla kapatır patronu olursun
Suanda genelleme yapiyorsun ama :) evli olunca emektar olmana gerek yok.. ama erkek daha cok fedakarlik yapiyor cogu zaman evlilikte...maddi manevi...neler yaptığımı biliyorum çünkü. evlenmek çok mu zor bana da evlenme teklif etmişti. imza en basiti.
fazla basit bakıyorsunuz mevzuya. evli kadın olunca otomatikman çok emektar mı oluyor insan ne evli kadınlar var. ben evli bi kadınla aldatıldım en basiti.
Seni maalesef çok iyi anliyorum. Meslekler oturmus muydu ? Neden resmilestirmek istemediniz birde özel soru olacak ama ailende bir problem var mi? Su formda kendim dahil cogu kadin eger kotu bir aile ortami varsa sevdikleri huzur bulduklari insani birakamiyorlar gozleri kor oluyor( benim dusuncem ) onu merak ettim. Onla olmasaydim belki seni daha farkli kullanan insanlar olacakti bilemezsin. Bunu yasaman gerekiyormus oyle dusun ama hirslanman kizman çok normal insani zamanla geçecek emin ol