Öfkemi kontrol edemiyorum...

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Merhaba
Işden eve geldim ve yine eşimi koltuğa uzanmiş tel. baktiğini gördüm.
Zaten gicik oluyorum.
Eşim hic sosyal faliyetlere katilmak istemiyor,her sefer beni tersliyor.
Ailemle ayni semteyiz fakat eşimle baraber anneme anca 4 aya bir gelir.
Kardeşlerimin ailesiylede öyle.
Ben aileci değilim bende bunalirim fazla görüşmekten ama ayda bir cokmu?
Ben arada yalniz gidiyorum fakat soruyorlar.Ben kendimi sürekli yalniz gitmekten ezik hisediyorum.
Ne pikniğe gideriz beraber ne gezmeye.
Evimede kimseyi öyle davet edemiyorum
Dün annem dedi ,bir beraber lokantada
balik yemeye gidelim, az kaldi ramazan ayi giriyor dedi.bunuda sirf keyfinden değil. eniştem sene başi bir balik lokantasi açti ve biz bir kere gittik.
Ben olur dedim .
Işden geldim eve ,10dak.gecti ,sordum hafta sonu annem lokantaya gidelim diyor dedim.hemen banane ya gitmiyorum dedi.ama tarzi cok tersti.
Ben acayip sinirlendim bağirdim cağirdim.
hiç sevmediğim huyum var cabuk bağiriyorum ortalik yikiliyor.
Eşim,gitmiyorum ulan gitmiyom işte dedi
Ne başimda gelir gelmez bağiriyorsun dirdir ediyorsun ,git yalniz.
Bende sen bencil asalak birisin asalaksin işte diye bağirdim .O zaman elini kaldirdi fakat asla bu zamana kadarda şiddet olmadi.oda çok öfkelenmişti.

Ben şu cabuk bağirma olayini nasil azaltabilirim?Ben bağirdiktan sonra kendimi cok suclu hisediyorum ve beni hareketsiz yapiyor.
Çok öffkem büyük, hemen kan beynime sıcriyor.Bir o kadarda korkuyorum herkes beni suclayacak kavgalari ben başlatiyorum yani.birsey istemiyecem sikayet etmiyecem beklentim olmayacak
Ozaman herkes rahat.

Nasıl sakin kalınabilirdi ki?

Nedir yani oturup adam gibi dinleyip sana cevap verse, çok mu zor. İnsan gibi alıp karşınıza konuşun. İsteklerinizi amlatın, onun da sebeplerini dinleyin. Kararlı bir şekilde artık durumun böyle olmasını istemediğini belirtin. Derdi neymiş bi anlamak lazım. :bicak:

Konuşmayan herşeyi kendi icinde halleden bir tip.cok zor kişiliği.
Kedini beğenmiş değilde sanki kimseye ihtiyaci yok gibi davranan ,umursamaz asla kendinden bir ödün pay vermez

Off çok zor.. Sadece sakinleşmek için öneri vereyim, imkanın varsa spor yap, bi salona git o siniri enerjiye dönüştür derim. Bi zamanlar ben de işe yaramıştı kafamı dağıtıyordum

E durup dururken öfkelenmiyor muşsunuz ki sizde canım. Biriniz aşırı rahat, biriniz biraz tez canlı demek ki. Hep mi böyleydi eşiniz? Hep böyleyse nasıl anlaştınız, şimdilerde böyleyse bir sorunu var belki de.

E durup dururken öfkelenmiyor muşsunuz ki sizde canım. Biriniz aşırı rahat, biriniz biraz tez canlı demek ki. Hep mi böyleydi eşiniz? Hep böyleyse nasıl anlaştınız, şimdilerde böyleyse bir sorunu var belki de.

Sakinleşmek icin biraz dişardaydim yazamadim.
Eşim önceleri arada bir beraber gelirdi artik ama hic yok .kendi ailesiylede görüsmüyor sık.fakat görüştümü onlarla mutlu oluyor .gözlerinden belli.
Bana bir aciklama yapsa anlarim ,konuşmuyor bende anca beynimdeki varsayimlarla yetinmeliyim.
Birde yaptiği ve söylediği seyi ,hatayi asla kabul etmez.söylüyorum sen böyle dedin diye ben böyle tepki verdim diyorum
Yok ben öyle birsey demedim sen uyduruyorsun diyor.her söylediğini inkar eder.
Biz almanyadayiz teyzem ilk kez buraya geldi ve yanimda eşim beraber değildi.
Yine kavga ettik niye gelmiyorsun diye , bir ay gectikten sonra diyorki:
Ben öyle bir olay hatirlamiyor ,sen bana söylemeden gittin "
Zaman geldi geçti TR de teyzemle görüştük
teyzem eşime ,seninle almanyada görüşemedik dedi.eşim hemen kendini toparladi işteydim dedi fakat evde oturuyordu.
Şimde

Ne yapacağim ben böyle bir adamla.
Icindeki sıkıntiyi konuşmaz,yemek yemesi
Sevmez,yani ne lokanta ne cafeye gideriz,
AVM gezmelerinden nefret eder genel alişverişden ,sinamaya ,pikniğe ,düğüne ,
Yani ne geliyorsa akliniza gitmek istemez
Hep ben zorlmam gerekiyor hep önce birbirimizi kirmamiz gerekiyor.
Ben yoruldum cok seyi istemiyor ve söylemiyorum .artik bende onun yüzüne asosyal oldum ,daha doğru cocuklarda oldu.
Bir sicak civil civil aile hayati bilmiyorlar.
Sanki evde cenaze var gibi herkes kendi odasinda takiliyor.
Iletişim sifir,söyle saatlerce sohbet ettik diyenlere ağizim acik kaliyor.
Biz bir aile bile olamadik!!!

Back
X