Öfkeyle kalkan cemil

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
Merhaba, önceden de kaynana adayı ile ilgili dertlerimden söz etmiştim. Ciddi anlamda sebebi yok ama bi anda beni istememeye başladı ve beni ailemi tanımadığı halde arkamızdan konuşuyor oysaki önceden beni öve öve bitiremiyodu( iş ciddiye bindi)
Beni üzecek çok şey yaptı, söyledi ve engelledi
Oğlunu da engelledi ve barıştılar ama ben hla engelli vaziyetteyim bayram mesajıma cevap bile alamadım neyse dün acil bişey oldu ve memleketine gitti sevdiğim.
Memleketine gidince nedense bi değişik oluyo sanki mesaj atmak aramak istemiyor herşeyime sinir olmaya başlıyor filan
Az önce konuştum bana " buraya geldiğimde anneci olacakmışım gibi davranıyosun öyle bişey yok" dedi ve "sürekli annemin haksızlığını belirtecek konular açıyorsun " dedi bişey demedim haber veririm bişey yapınca dedi kapattık..
Bana mı öyle geliyor annesinden dolayı bilmiyorum çok garip hissediyorum
Bu tarz şeyler yaşayan ya da beni anlayan birilerinin tavsiyesine ihtiyacım var
Her an sinirle acayip mesajlar atabilirim ikimiz de sebepsiz sinirliyiz

Oradayken pek aramayın bence.. kendisi aramak isterse konusun.

Belki farkında olmadan çok fazla annesi hakkında konuısyorsunuzdur ister istemez.

Eğer elimi ayağımı çekince oradan onu doldururlar düşünceniz varsa da bırakın doldursunlar. Hayat boyu sürekli adamı doldurmasınlar diye göz hapsinde tutamazsınız.
Dolduruşa gelen, size bu yüzden farklı davranan biriyse zaten yol yakınken donmekte fayda var...

Oradayken pek aramayın bence.. kendisi aramak isterse konusun.

Belki farkında olmadan çok fazla annesi hakkında konuısyorsunuzdur ister istemez.

Eğer elimi ayağımı çekince oradan onu doldururlar düşünceniz varsa da bırakın doldursunlar. Hayat boyu sürekli adamı doldurmasınlar diye göz hapsinde tutamazsınız.
Dolduruşa gelen, size bu yüzden farklı davranan biriyse zaten yol yakınken donmekte fayda var...

O yazmıyo ben de yazmaz üstüne düşersem ilişki eski halini kaybeder diye de korkuyoeum biraz ama dediklerinizde haklısınız üstüne düştükçe kaybedecek gibiyim

Benzer bir ilişkim olmuştu.
Anası anlamsız bir sebeple soğuktu benimle olma fikrine.
İlişkimiz hakkında ne diyorsa memleketine ne zaman gitse pek ilgilenmezdi.
Benimle konuşmak için bakkala falan çıkar o sırada arardı sadece annesi görmesin diye.
Aslında çok rencide edici.
Neden böyle bir şeye izin verdim o vakit uzattıkça uzattım bilmiyorum.
Beni istemeyen aileye gelin olmanın anlamı yok şu gün böyle düşünüyorum.

Sonra dayanamadım bir gün ayrıldım ben.
İki ağladı yalandan sonra gitmeme izin verdi.
Rahat etmiştir kim bilir..

Bırak Cemil bu ilişkiyi seni seven sana yapışsın.
Sen ilgiyi kes bence.

Benzer bir ilişkim olmuştu.
Anası anlamsız bir sebeple soğuktu benimle olma fikrine.
İlişkimiz hakkında ne diyorsa memleketine ne zaman gitse pek ilgilenmezdi.
Benimle konuşmak için bakkala falan çıkar o sırada arardı sadece annesi görmesin diye.
Aslında çok rencide edici.
Neden böyle bir şeye izin verdim o vakit uzattıkça uzattım bilmiyorum.
Beni istemeyen aileye gelin olmanın anlamı yok şu gün böyle düşünüyorum.

Sonra dayanamadım bir gün ayrıldım ben.
İki ağladı yalandan sonra gitmeme izin verdi.
Rahat etmiştir kim bilir..

Bırak Cemil bu ilişkiyi seni seven sana yapışsın.
Sen ilgiyi kes bence.

Annem ne dersen desin evlencez diyo da bi gün gitmeye bu kadar değişmesi ne oluyosa
Gerçekten ne kadar seversem seveyim annesi yüzünden bittim yıprandım pes etme seviyesindeyim ama sevgimden duruyorum daha

Merhaba, önceden de kaynana adayı ile ilgili dertlerimden söz etmiştim. Ciddi anlamda sebebi yok ama bi anda beni istememeye başladı ve beni ailemi tanımadığı halde arkamızdan konuşuyor oysaki önceden beni öve öve bitiremiyodu( iş ciddiye bindi)
Beni üzecek çok şey yaptı, söyledi ve engelledi
Oğlunu da engelledi ve barıştılar ama ben hla engelli vaziyetteyim bayram mesajıma cevap bile alamadım neyse dün acil bişey oldu ve memleketine gitti sevdiğim.
Memleketine gidince nedense bi değişik oluyo sanki mesaj atmak aramak istemiyor herşeyime sinir olmaya başlıyor filan
Az önce konuştum bana " buraya geldiğimde anneci olacakmışım gibi davranıyosun öyle bişey yok" dedi ve "sürekli annemin haksızlığını belirtecek konular açıyorsun " dedi bişey demedim haber veririm bişey yapınca dedi kapattık..
Bana mı öyle geliyor annesinden dolayı bilmiyorum çok garip hissediyorum
Bu tarz şeyler yaşayan ya da beni anlayan birilerinin tavsiyesine ihtiyacım var
Her an sinirle acayip mesajlar atabilirim ikimiz de sebepsiz sinirliyiz
Belki de siz farkinda olmadan o sekilde konusuyor olabilirsiniz. O sevdiginiz erkegin annesi. Et tirnaktan ayrilmaz.

Belki de siz farkinda olmadan o sekilde konusuyor olabilirsiniz. O sevdiginiz erkegin annesi. Et tirnaktan ayrilmaz.
Bi yanım diyo ki ya bişey deme sus sineye çek, kadının lafları az buz değil öbür yanım da susma diyo sen haklısın savun kendini diyo. Susmak en doğrusu hele ki beni savunuyoken ama yapamıyorum laf sokmak istiyorum o da anlamış :((

Erkek arkadaşınız annesini dinlemese bile , siz haklı olsanız bile annesinin söylediklerinden ister istemez etkilenir.Bizim orda bi' söz vardır "İki söz bir büyü." diye.Yani istediğin kadar aldırma biri senin yanında birini kötülerse sen de etkilenirsin demek bu.Anneler oğullarını tanıyor bizlerden daha iyi , hangi damardan gireceklerini biliyorlar ve erkekler ne kadar etkilenmiyorum dese de ister istemez etkileniyor.Burda size düşen annesiyle ilgili olumsuz şeyler söylememek ve erkek arkadaşınızı ordayken biraz kendi haline bırakmak bence.Dönünce size olan tavrı tuhafsa anlarsınız zaten.O zamanda her şeyi enine boyuna düşünüp karar verirsiniz.Çünkü bunun bir ömür olucağını düşünmelisiniz.

Dereyi görmeden paçayı sıvamak

Ne alaka annesinden bahsediyorsun, tavırlarını annesiyle ilişkilendiriyorsun, hem de pat diye çekinmeden sevgiline bunu söylüyorsun?

hep kontrolünün altında kalsın istiyorsun sanki

Selam, benzer bir durum yaşadım. Ben de erkek arkadaşımın ablasından muzdaripim. Ablasıyla ilk tanışmamızda kız durduk yere bana soğuk davranmıştı, bir "Nasılsın" bile dememişti. Erkek arkadaşım yanımıza gelince samimi canım cicim davranıyordu, gittiği zaman suratıma dahi bakmıyor hatta masada telefonla konuşuyordu. İlk görüşmeden hem de düşün. Ben de gittim söyledim, en büyük hataymış meğer. Yani kendimden de düşünüyorum, insan ailesi kötülenince ister istemez kendi üzerine bir alıyor niyeyse bozuluyor. Erkek arkadaşının sana anneni ya da babanı kötülediğini düşün, haklı bile olsa ister istemez bozulursun annene ya da babana aile dışından biri laf söylediği için. Evlensen de sonuçta aile dışı, sonradan dahil oluyor aileye.

Erkek arkadaşım da keza bozuldu, kabul etmedi. Ablam utangaçtır dedi başta, ben de ısrar kıyamet bunun bir görgü kuralı olduğunu ablasının o görgüden bile yoksun olduğunu söyledim. Ağır kavga ettik, ayrıldık falan hatta. En son tekrar son kez bir buluştuk kabul etti, ablası adına özür diledi barıştık falan ama hala bir mesele olduğunda "Ablam çok değişti ya eskisi gibi değil" falan diyor. Ablasıyla 2. kez de görüştük, hiçbir değişiklik yok. Birileri varken yalaka, birileri yokken suratıma bakmıyor. Ben ablasının bana yaptığını birebir ona uyguluyorum. Erkek arkadaşım falan çevredeyken yüzüne gülüyorum, çok iyi davranıyorum. Kimse yokken ben de onu sallamıyorum. Tavsiyem erkek arkadaşına ailesini kötülememen ve ona yansıtmaman. Mağduru oynamak daha iyi olur. Sen şimdi annesini kötülersen ister istemez annesini sana savunmak zorunda hissseder ama bir durum olduğunda sen iyi davranırsan, iyiyi oynarsan annesi onu doldurmaya çalıştığı zaman "Ya benimadımcemil seni çok seviyor, hiç kötülemiyor sen niye ona öyle dedin ki anne?" der.

Çok uzun olmuş, kusura bakma. Aynı durumdan geçtiğim için dolmuşum. :)

Back
X