- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
Merhaba, önceden de kaynana adayı ile ilgili dertlerimden söz etmiştim. Ciddi anlamda sebebi yok ama bi anda beni istememeye başladı ve beni ailemi tanımadığı halde arkamızdan konuşuyor oysaki önceden beni öve öve bitiremiyodu( iş ciddiye bindi)
Beni üzecek çok şey yaptı, söyledi ve engelledi
Oğlunu da engelledi ve barıştılar ama ben hla engelli vaziyetteyim bayram mesajıma cevap bile alamadım neyse dün acil bişey oldu ve memleketine gitti sevdiğim.
Memleketine gidince nedense bi değişik oluyo sanki mesaj atmak aramak istemiyor herşeyime sinir olmaya başlıyor filan
Az önce konuştum bana " buraya geldiğimde anneci olacakmışım gibi davranıyosun öyle bişey yok" dedi ve "sürekli annemin haksızlığını belirtecek konular açıyorsun " dedi bişey demedim haber veririm bişey yapınca dedi kapattık..
Bana mı öyle geliyor annesinden dolayı bilmiyorum çok garip hissediyorum
Bu tarz şeyler yaşayan ya da beni anlayan birilerinin tavsiyesine ihtiyacım var
Her an sinirle acayip mesajlar atabilirim ikimiz de sebepsiz sinirliyiz
Beni üzecek çok şey yaptı, söyledi ve engelledi
Oğlunu da engelledi ve barıştılar ama ben hla engelli vaziyetteyim bayram mesajıma cevap bile alamadım neyse dün acil bişey oldu ve memleketine gitti sevdiğim.
Memleketine gidince nedense bi değişik oluyo sanki mesaj atmak aramak istemiyor herşeyime sinir olmaya başlıyor filan
Az önce konuştum bana " buraya geldiğimde anneci olacakmışım gibi davranıyosun öyle bişey yok" dedi ve "sürekli annemin haksızlığını belirtecek konular açıyorsun " dedi bişey demedim haber veririm bişey yapınca dedi kapattık..
Bana mı öyle geliyor annesinden dolayı bilmiyorum çok garip hissediyorum
Bu tarz şeyler yaşayan ya da beni anlayan birilerinin tavsiyesine ihtiyacım var
Her an sinirle acayip mesajlar atabilirim ikimiz de sebepsiz sinirliyiz